ale sie usmialam..
A co może nie:-)
Twój przepis na biszkopt zawsze mi wychodzi

Buziak dla Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale sie usmialam..
2lipca bede w Gdyni i wtedy zajedziemy do szpitala,bo u nas nie ma androloga![]()
a potem zapraszam na kawke:-)
A co może nie:-)
Twój przepis na biszkopt zawsze mi wychodzi
Buziak dla Ciebie
wiesz nigdy nie spodziewalam sie ze komus podpasuja przepisy jeszcze w listopadzie czy wczesniej nie pomyslalam ze takie siasta bede piekla.. zadko ciagnelo mnie do ciast.. wolalam raczej kombinowac z obiadkami czy cos.. ciasta zawsze byly moja slaba strona.. ale potem zachcialo mi sie testowac ksiazke i teraz jakos sobie radze z ciastami![]()
Mój obecny cykl jest pierwszym cyklem staranek i jak sie serduszkowałam to zupełnie na luzie(ale było fajnie ;-) ) ale teraz zaczełam sie nakręcać jak nie wiem co-cykle mam porabane i nie wierzę w to,ze sie wcelowałam w "ten" czas,choc obserwowałam śluz i ból jajników.Tempki nie mierzę,testów owu tez nie robiłam(choć coraz częściej chodzi mi to po głowie)Bo to trochę jest tak, że gdzieś z tyłu głowy siedzi myśl, że w wakacja cuda się mogą wydarzyć - luz, odpoczynek, zabawa i jak Loree - powrót z fasolką![]()
Mój obecny cykl jest pierwszym cyklem staranek i jak sie serduszkowałam to zupełnie na luzie(ale było fajnie ;-) ) ale teraz zaczełam sie nakręcać jak nie wiem co-cykle mam porabane i nie wierzę w to,ze sie wcelowałam w "ten" czas,choc obserwowałam śluz i ból jajników.Tempki nie mierzę,testów owu tez nie robiłam(choć coraz częściej chodzi mi to po głowie)
Cały czas myśle o tym czy @ przylezie czy nie![]()
Dobra,dobra juz nie bądź taka skromna, talent masz i ręke do tej robotywiesz nigdy nie spodziewalam sie ze komus podpasuja przepisy jeszcze w listopadzie czy wczesniej nie pomyslalam ze takie siasta bede piekla.. zadko ciagnelo mnie do ciast.. wolalam raczej kombinowac z obiadkami czy cos.. ciasta zawsze byly moja slaba strona.. ale potem zachcialo mi sie testowac ksiazke i teraz jakos sobie radze z ciastami![]()
Teraz to sie zawstydziłamNo to teraz Ci napiszę, że nie tylko siebie do tych ciast zaraziłąś, ale jak ja czytałam, że tyle pieczesz to i ja się zabrałam- i to Twoja zasługa więc dla mnie będziesz na BB specjalistą od ciast - a Badaicka od tortów
i pierogów