reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A ja jem obiadek mmmmmmm zeberka cały czas za mną chodziły:-)
Oj cieplutko jest i to jak:-Dpo obiedzie pójde na spacerek tak 15-16 bo troszku za parno dla mnie i dla synka ale super że jest ciepło bo tego zimna miałam dość no i moje owoce zaczną dojżewać ach już siebbie widze przy tych drzewach:-p:-D

Smacznego:tak:Tylko czasem nie skacz po tych drzewach:-D:blink:

reklama
O to tez lubie:tak:Trzeba owoce jesc,bo są zdrowe:tak:
bardzo zdrowe ale ja jakos nie mam czasu sobie ich kupować zawsze jak robie zakupy to zapominam i potem żałuję ale teraz to mam agrest i wiśnie które juz dojrzewają i truskawki wszystko to w moim ogrodzie to mogę sobie wyjść i sobie pojeść

a ja byłam dziś u fryziera i zmieniłam troche moja fryzurkę i bardzo jestem ciekawa treakcjii mojego meżulka :happy2::happy2:

bardzo zdrowe ale ja jakos nie mam czasu sobie ich kupować zawsze jak robie zakupy to zapominam i potem żałuję ale teraz to mam agrest i wiśnie które juz dojrzewają i truskawki wszystko to w moim ogrodzie to mogę sobie wyjść i sobie pojeść

a ja byłam dziś u fryziera i zmieniłam troche moja fryzurkę i bardzo jestem ciekawa treakcjii mojego meżulka :happy2::happy2:

O super,napewno sie spodobasz:tak:;-)Ja jak byłam blondynką to sie podobałam mojemu M,ale i tak wolał mnie w czarnych włosach,temu jestem czarnulką:tak:;-)A co do owoców to masz super,ja mam tylko agrest:-)

Hehe,niech Adas skacze:-D;-)

:-D:-D:-D

:szok::szok::szok:ale jak mój poród był taki ze już do parcia doszło i 3 parłam tylko nie szło wyprzeć synka i zaczeło tętno spadać i dlatego u mnie była cc ale myśle ze ogólnie już się przygotował bo doszło u mnie do pełnego rozwarcia tylko to parcie nie szło kurka niestrasz mnie kobito:baffled:

Alo:-)

wpadłam na chwilkę zobaczyć co u was kobiety słychać. dzisiaj M ma imieniny i oczywiście ślęczę w kuchni, jakieś sałateczki trzeba zrobić, ciasto, babkę i wafelki mam, krakersy są do przxegryzienia, piwo i coś mocniejszego też czeka. ino napoju zapomniałam.
Kurna co to za wolne, wczoraj rano pobudka i do kościoła bo msza za kogos tam z rodziny, później familia męża, dzisiaj jego imieniny, jeszcze do kolego pojecha ł i pewno mu powie, że ma imieniny i dodatkowy gośc a więc baba do kuchni bo chłop chce sobie pobajdurzyc z kolegami:-p

reklama
Do góry