reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie,

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?

picture8683.jpg

kobitko ty to kochana masz taki zgrabniutki brzusio :-)nie będziesz miec problemów z rostępami;-)

reklama
cześć Babeczki:):)
a wy znowu o jedzeniu:D:D: i to jeszcze o ciastach...pyszności:)

Niunia, na sałatkę się piszę:) Uwielbiam:)

Buziaki dla całej ferajny BB:):)

A zapraszam:-D
Lubuskie niedaleko Zielonej Góry, trafisz?
Tylko bez wpisowego i to na imieniny nie przychodź, bo tak Ci spiorę kocie futerko, że więcej się nie pokarzesz:-D

A tak w ogóle przepis na ciasto które piekłam gdzie ty moje wstecz znajdziesz, polecam, a sałatka to:

duszona pierś z kurczaka,
trzy kolory papryk świeżych,
czosnek,
ogórek świeży,
pomidor,
jajka,
groszek,
majonez,
przyprawy albo gotowy sos sałatkowy, najlepiej włoski w proszku może byc knora takie małe opakowania koszt ok 1zł za szt.

Wszystko w dowolnych ilościach mieszamy, doprawiamy i gotowe:-)

albo:
seler tarty ze słoiczka,
jaja,
kukurydza
majonez
sól
pieprz
jabłko
gotowany ziemniak
+ żółty ser starty

wymieszać, przyprawić i smacznego

Proste, łatwe sałateczki;-)

A na początek przystawka z herbatników i świeżo zrobionego dżemu wieloowocowego:-p

Ostatnia edycja:
Katarzynko śliczny zgrabny brzuszek masz!! jak się czujesz jak maleństwo kopie bardzo??

Niunia dzieki za przepisy wszystkie sobie skopiowałam i na pewno wypróbuje

Zajaczku kochany nie przepracowuj się tak, a badania na pewno wyjdą dobrze.

Buziaczek dla Was *

Witam Kinguś:-)
Dzień dobry :-)

mój nie jest za bardzo spostrzegawczy tak ze nie wiem czy cos zauważy
:-D:-D

Loree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??
Dziękuje dobrze tylko trochę za gorąco dla mnie :baffled:

Umówiłam się na HSG - jadę w piątek. Niestety musze jechać sama a M. do mnie dojedzie jak wróci. Mam nadzieję że CRP wyjdzie dobrze i będą mi mogli zrobić to HSG...
Będzie dobrze, tyle kciuków będzie za Ciebie trzymanych, że nie będziesz się czuła sama :tak::tak:

a potem chce iść na spacerek chociaz powoli dostaje lenia
Mi to się nawet nie chce nosa z domu wystawić a wieczorem to pójdę na spacer ale po sklepie ;-)

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
Śliczny brzusio:-D:-D
Mój już się robi piłeczkowaty ;-) w środę robię zdjęcie to się pokażę ;-)

reklama
Do góry