reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie :-p) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! :szok: i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko .... :dry:

Kasiu, Kroptusiu sliczne brzuszki!!! :-)
kochana a moze tescik jak pisza dziewczyny bo podejrzanie Ci rosnie ta tempka :-)
Sęk w tym kochana,że zmierzyłam ja normalnie o 5 :baffled: o 4 wstalam wysikałam Paule i połozyłam sie spowrotem do łóżka :baffled:
Co do @ to ja mam rózne cykle a dziś mój 29dc więc w zasadzie moge dostać @ miedzy 1 a 5 lipca.
Choc po obserwacji śluzu w czasie cyklu moge powiedzieć,ze to kolejny z długich cykli no chyba,ze się coś poprzestawiało.
Tego białego śluzu mam niewiele chyba, bo widzę go dopiero na papierze toaletowym
sluzik moze byc na @ badz na fasolke a tempka b. ladna :-) poczekaj jeszcze i zatestuj Slonce

Moja tamp na ok godzinę 6 rano:
7dc - 36.8
8dc - 36.6
9dc - 36.6
10dc - 36.8
11dc - 36.5
12dc - 36.5
13dc - 36.3
14dc - 36.5
15dc - 36.3

Owu powinna być ok 12 dc, więc nie wiem o co chodzi:confused:
owu sie moze przesunac, ja mialam zwykle miedzy 12-18 dc wiec rozbierznosc spora :-) Zrobilam Ci mala symulacje tempek na ff i wyszlo ze jak jutro skoczy i przez kolejne 3 dni to owu moze byc nawet dzis....zobaczymy, podaj jutro, pojutrze tempke walniemy na wykresik :-) no i poserduszkuj troche a jak sluzik??
Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Ja jestem przerażona, mój żołądek wariuje...
Proszę Was bardzo potrzymajcie za mnie jutro mocno kciuki...Proszę..;-);-).

A teraz znikam do nauki...:nerd::nerd::nerd:
trzymam kciuki :-)

reklama
Takie małe a tak palić:szok:no to już nie urośnie i choroby typu rak mu nie obce bedzie i jak dobrze w co wątpie moze wytrzymie przy zyciu do 30 roku życia gdzie i tak wątpie może i nawet do 20 lat masakra aż szkoda słów :no:

Acha i dla mnie jeszcze tych ludzi w koło co siedzieli nie zamknąć a zabić bo aż szkoda tego dziecka ono nawet nie wie że źle robi i się cieszy bo mu tam dopingują i nie zdziwiłabym się jak to dziecko piło piwo ba pewnie mu wódke nawet dają masakra aż mi ciśnienie podskoczyło:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Acha i dla mnie jeszcze tych ludzi w koło co siedzieli nie zamknąć a zabić bo aż szkoda tego dziecka ono nawet nie wie że źle robi i się cieszy bo mu tam dopingują i nie zdziwiłabym się jak to dziecko piło piwo ba pewnie mu wódke nawet dają masakra aż mi ciśnienie podskoczyło:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
zgadzam sie z Tobą w 100% to przechodzi ludzką wyobraźnię jak mozna tak traktować dziecko niewinne :angry::wściekła/y::no:

witam!:-)
Eva, Kinguś,Zaniepokojona dziękuje wam za miłe słowa i kciuki!:-)
Eva trzymam kciuki za test....:tak:
PM i oczywiście za twoją obronę!:tak:
A mnie dziś jajniki napieprzają normalnie promieniują na plecy... ledwo siedzę! mam nadzieję że wszytko jest ok?!:confused:
Pozdrawiam
:-)

witam!:-)
Eva, Kinguś,Zaniepokojona dziękuje wam za miłe słowa i kciuki!:-)
Eva trzymam kciuki za test....:tak:
PM i oczywiście za twoją obronę!:tak:
A mnie dziś jajniki napieprzają normalnie promieniują na plecy... ledwo siedzę! mam nadzieję że wszytko jest ok?!:confused:
Pozdrawiam
:-)
cześć Martynko!! :-):-)
nie dziękuj wszystkie sobie na wzajem kibicujemy :tak::-) i to naturalne że zyczymy Ci jak najlepiej :tak::-)
na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się na zapas :tak:

podobno bolą jajniki jak tworzy się ciałko żółte... oby to było to!
Jak ty się czujesz?
na pewno to jest to

a dziękuje dobrze nawet nie zauważyłam kiedy mi 16dc stuknął :-D:-D a jakieś 4 dni temu miałam jakieś dziwne kłucie w lewym jakby jajniku i nie wiem co to mogło być ale nie myśle o tym mam tyle pracy że nie wyrabiam a ten upał mnie dobija właśnie mi deszcz przeszkodził w koszeniu trawy na podwórku :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
na pewno to jest to

a dziękuje dobrze nawet nie zauważyłam kiedy mi 16dc stuknął :-D:-D a jakieś 4 dni temu miałam jakieś dziwne kłucie w lewym jakby jajniku i nie wiem co to mogło być ale nie myśle o tym mam tyle pracy że nie wyrabiam a ten upał mnie dobija właśnie mi deszcz przeszkodził w koszeniu trawy na podwórku :wściekła/y::wściekła/y:
zanim się nie obejrzysz to już będzie 30-35 i fasolka się w brzuszku pojawi... oby twój sposób się sprawdził....:tak::-)

Do góry