reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziekuje gosiu i dziewczynki... tzn nie dziekuje.... jesu nie wierze w to poprostu ..... naprawde nie wierze....... boje sie ze ta kreska zniknie i jutro @ przylezie.....

dziekuje gosiu i dziewczynki... tzn nie dziekuje.... jesu nie wierze w to poprostu ..... naprawde nie wierze....... boje sie ze ta kreska zniknie i jutro @ przylezie.....
Idź kochana przytul sie do męza, połóz sie troche, napij herbatki-słabej a najlepiej owocowej;-)
Za kilka dni powtórzysz test i zobaczysz ciemniejszą kreske i wtedy uwierzysz-tak jak Agniesiak :-D

Widzę, ze jesteśmy w podobnej sytuacji ... tyle, ze ja jeszcze nie zrobiłam teściku i siedzę jak na szpilkach. Zazwyczaj mam co 26-27 dni @, wiec jeszcze może przyjść.
Choć temperaturka trzyma się 36,8, ale to chyba niewiele znaczy :-(
No, ale po cichutku Ci gratuluję! :-)

Idź kochana przytul sie do męza, połóz sie troche, napij herbatki-słabej a najlepiej owocowej;-)
Za kilka dni powtórzysz test i zobaczysz ciemniejszą kreske i wtedy uwierzysz-tak jak Agniesiak :-D
mąż już do pracki poszedł.. a ja nawet nie mam ochoty na sniadanie... herbatke juz wypiłam z cytrynką....
ja naprawde w to nie wierze.... to test z allegro....
wiecie ja tu siedze od kwietnia zeszłego roku..... fakt że mielismy przerwę pół roczną... ale to tak długo.. że naprawdę ciężko mi uwierzyc....
boshe jak ja nie lubie takiego zrzedzenia a teraz sama zrzędzę strasznie.....

Marzenko Napisz prosze jak zareagowal Twoj M.
wogóle to zawsze mialam plan ze jak juz mi wyjdzie to zawiąże test w jakies pudeleczko czy skarpeteczki kupie..... ale ta kreska taka blada ze jak wyszła to podeszlam do niego i mowie- widzisz druga kreske ? czy tylko mi sie wydaje..... i zaczelam sie smiac jak to ja heheh a on tak na mnie i ze cos tam widzi... i tez sie usmiechnal .. chyba sam jest lekko w szoku i nie wierzy w to...... wczoraj gadalismy ze w poniedzialek idziemy na badanie nasienia .....:sorry2:
Widzę, ze jesteśmy w podobnej sytuacji ... tyle, ze ja jeszcze nie zrobiłam teściku i siedzę jak na szpilkach. Zazwyczaj mam co 26-27 dni @, wiec jeszcze może przyjść.
Choć temperaturka trzyma się 36,8, ale to chyba niewiele znaczy :-(
No, ale po cichutku Ci gratuluję! :-)
ja też mam 36.8 od 3 dni. tak samo.....
ja również ci po cichutku gratuluje....... ale tak po cichutku naprawde bo wiem teraz co czujesz......:sorry2:

wogóle to zawsze mialam plan ze jak juz mi wyjdzie to zawiąże test w jakies pudeleczko czy skarpeteczki kupie..... ale ta kreska taka blada ze jak wyszła to podeszlam do niego i mowie- widzisz druga kreske ? czy tylko mi sie wydaje..... i zaczelam sie smiac jak to ja heheh a on tak na mnie i ze cos tam widzi... i tez sie usmiechnal .. chyba sam jest lekko w szoku i nie wierzy w to...... wczoraj gadalismy ze w poniedzialek idziemy na badanie nasienia .....:sorry2:

ja też mam 36.8 od 3 dni. tak samo.....
ja również ci po cichutku gratuluje....... ale tak po cichutku naprawde bo wiem teraz co czujesz......:sorry2:
He,he coś mi się zdaje,ze to On jak wróci z pracy to Cie zaskoczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A za jakieś 3 lata bedziesz miała tak:
-mamo morzemy pójśc na dwór?
-kochanie musimy posprzatac najpierw bo tata wczoraj szlifował szpachle a dzisiaj bedzie malował
-mamo,no cio ty-możemy pojsć na dwór-i mrugające oczka i diabelski usmiech
No i jak tu odmówic???
Wiec pewnie zaraz sie zbiorę, zostawie syf w domu i pójde na ten dwór :-D:-D:-D

reklama
Do góry