Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wytrzymasz jakoś ta niepewność
a jak długo się staracie o fasolkę??

jakoś od listopada zeszłego roku to jakieś 7 miesięcy ale ja mam właśnie problem z prolaktyną ale po bromergonie mi sie obniżyła na razie i jestem na CLO i luteinie 2gi cykl i czekam na jakieś rezultaty bo ja mam długie cykle i przez te 7 miesięcy zdarzyły mi sie dwa takie gdzie w jednym @ przyszła sama w 42 dc a w drugim po wywołaniu luteiną po 52 dniachNo minęły już 2 latka...
ale to były 2 trudne lata - od III na cyto poprzez grzybicę, na laserowym usuwaniu nadżerki kończąc. Dodatkowo za wysoka prolaktyna.
Więc pocieszam się tym, ze może to wszystko negatywnie wpływało na poczęcie fasolki, a teraz już musi być dobrze
A Ty jak długo?
Ale mi sie dzisiaj nudzi .... z jendnej strony to dobrze bo z bolącą całą szczęka cieżko by mi sie bylo skupic na robocie ale z drugiej .. dzien by szybciej minąl
u mnie znowu temp wyżej dzisiajciekawa jestem co z tego wyjdzie!
![]()

jakoś od listopada zeszłego roku to jakieś 7 miesięcy ale ja mam właśnie problem z prolaktyną ale po bromergonie mi sie obniżyła na razie i jestem na CLO i luteinie 2gi cykl i czekam na jakieś rezultaty bo ja mam długie cykle i przez te 7 miesięcy zdarzyły mi sie dwa takie gdzie w jednym @ przyszła sama w 42 dc a w drugim po wywołaniu luteiną po 52 dniach

Super:-)a dzisiaj mężuś kupił mi autko:-)
jestem veryyy happyyyyy!!
![]()
Marzenko popłakałam się...jaka radość.:-):-):-)dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
O współczuję.aaaaa Witatam Dziewczynki :-) ja dzis od 3 nad ranem zyganko, mulonko, mdlosci i bole brzuszka wiec juz na nogach,
Kiedy masz wizytę u lekarza? Najważniejsze, że "żywej krwi" nie było. Będzie dobrze zobaczysz.Ale wczoraj to mało zawału nie dostałam. Poszłam siusiac a tu na papierze różowo.. mało ale różowo.. tak się wystraszyłam, że hej.

Powodzenia ;-)Jak nie przyjdzie @ to chyba jutro rano zrobię teścik :-) choć czuję, ze @ nadchodzi![]()
Ja mocno trzymam kciuki żeby wyszedł mały kochany urwisekciekawa jestem co z tego wyjdzie!![]()

ale ty masz chociaż biały śluz.. a ja nic.. tylko piersi troszke pobolewaja.....Kochana ja tez nie mam objawówPiersi to może ociupinke z boku pobolewają ale nic poza tym
:**kochana jakie testy felerne druga kreska się pojawia to i z dnia na dzien będzie ciemniejsza ja ci normalnie GRATULUJE!!!!!!!!!!!AGNIESIAK jest także dowodem
![]()

;*** wiem, wiem;-)Marzenko popłakałam się...jaka radość.:-):-):-)
Wielki buziaczek, Ty wiesz jaki wielki
nie zniknie nie ma takiej możliwosci skoro się już pokazała to tak już zostanie i przez najbliższe 8 miesięcy ciesz sie swoim szczęściem tak jak i my się cieszymy razem z Tobąboje sie ze ta kreska zaraz zniknie.....![]()

:-):-)