reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Z tej radości zapomniałam kleić nasze zdjęcie.
To my dziś -25 tc
Kinguś jaki masz sliczny ten brzusio
ja też taki chcę

mam do ciebie pytanko bo ty na CLO byłaś i jak już udało ci sie zafasolkować to co brałaś przez pierwsze tygodnie ?? a teraz już w 25 tygodniu nie bierzesz już nic??

reklama
Dzień dobry :-D:-D:-D:-D

Kiedy masz wizytę u lekarza? Najważniejsze, że "żywej krwi" nie było. Będzie dobrze zobaczysz.:tak::tak:

Powodzenia ;-)

Ja mocno trzymam kciuki żeby wyszedł mały kochany urwisek :-D:-D:-D
Wizytę mam dopiero w połowie lipca.. żywej krwi nie było. Zreszta tylko raz tak było z tym różowawym papierkiem. Potem juz normalnie. Ah, dziękuję:-D

ale ty masz chociaż biały śluz.. a ja nic.. tylko piersi troszke pobolewaja.....

a jak to nie to :(:)zawstydzona/y:

:**
boje sie ze ta kreska zaraz zniknie.....:zawstydzona/y:
Co Ty w ogóle pleciesz:-)Tego śluziku na początku miałam tak malutko,że nawet nie przywiązywałam do niego wagi, że jakiś śluzik w ogóle to jest:-D Teraz może ciut więcej ale tez nie za bardzo. Mówię Ci, to sprawa indywidualna, każda kobieta jest inna:tak:
I nie martw się, kreseczki nie znikną, moga jedynie pociemniec:-D

mam do ciebie pytanko bo ty na CLO byłaś i jak już udało ci sie zafasolkować to co brałaś przez pierwsze tygodnie ?? a teraz już w 25 tygodniu nie bierzesz już nic??
W pierwszej ciąży po clo brałam duphaston.(ale tą ciążę poroniłam)
Teraz brałam inny lek na owulację i też później brałam duphaston chyba do 15 tc a teraz to biorę tylko witaminy, żelazo bo mam słabe, nospę i magnez.

Ah, nie zdał:no: był nakaz skrętu w prawo a on głupek prosto pojechał na parking:-D
:-D:-D:-D zdarza sie ja zdawałam 3 razy i też takie głupie błedy robiłam że szok ale ja sie bardzo denerwowałam bo miałam 17 lat jak zdawałam :-D:-D:-):-)
W pierwszej ciąży po clo brałam duphaston.(ale tą ciążę poroniłam)
Teraz brałam inny lek na owulację i też później brałam duphaston chyba do 15 tc a teraz to biorę tylko witaminy, żelazo bo mam słabe, nospę i magnez.
dziękuję ci kochana za odpowiedz
cieszę sie że u Ciebie teraz wszystko w porzadku
buziak dla Ciebie ****

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......

Marzenix GRATULUJĘ!!! u mnie kreseczka była ledwie widoczna i też pokazałam M bo mi się zdawało, że omamy mam... a teraz to mam 12 cm więcej w talii więc to jednak nie były omamy:-D:-):-D
Test był też z allegro i się nie mylił!

Ale wczoraj to mało zawału nie dostałam. Poszłam siusiac a tu na papierze różowo.. mało ale różowo.. tak się wystraszyłam, że hej. W nocy chodziłam dwa razy jeszcze siusiu ale już nic nie było, więc nie wiem co to mogło byc.. M mówi,ż e to "Tomaszek" się zagnieżdża.. ja już sama nie wiem co to mogło byc..
Agniesiak - jak chodzisz prywatnie do lekarza to zadzwoń i powiedz o tym, jak do przychodni to ja Cię proszę podejdź i spróbuj się umówić.
Ja nie chcę Cię straszyć, ale skonsultuj się z lekarzem lub położną, niestety mam doświadczenia z plamieniami i krwawieniem w ciąży i za każdym razem nawet przy takim plamieniu dostałam informacje, żeby natychmiast iść do lekarza.
Zbadają Cię albo zrobią USG i zobaczą czy to zagnieżdżenie, cysta czy co innego, ja wiem, że na początku ciąży bywają krwawienia, ale ja bym się skonsultowała z lekarzem.

Marzenixx gratuluje Ci z calego serducha!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze :-D:-):-D:-):-D
!!!!!!!Niech fasolka rosnie zdrowo !!!!!!!!

reklama
Cześć Kanka jak sie czujesz??
O Kochana, nawet nieźle - zważywszy, że na zewnątrz jest 30 stopni a powietrze się nie rusza:baffled: A jak ty, a mama? Pisałaś, ze miala mieć wczoraj dreny wyciągane itd. - jak się czuje?

Myślę o jakichś wakacjach, zrobiło się ciepło więc może by tak nad morze się wybrać???
Polecacie dziewczyny jakieś fajne miejsce? Żeby plaża była czysta a miejscowość przyjazna dla nieustająco ruszającej się 4 latki...

Do góry