Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj przydałaby mi się taka sąsiadka!? ale bym ją wypytywala pewnie by miała mnie dość!?Witajcie słoneczka kochane..własnie wróciłam z pogaduszek z moja sąsiadką, która jest położną..i nie ma to jak sobie pogadac z fachowcem..podniosła mnie na duchu..i dodała nowych sił do staranek..których i Wam życzę..buziaki
Witajcie słoneczka kochane..własnie wróciłam z pogaduszek z moja sąsiadką, która jest położną..i nie ma to jak sobie pogadac z fachowcem..podniosła mnie na duchu..i dodała nowych sił do staranek..których i Wam życzę..buziaki

pysia510- kochana ja na twoim miejscu poszlabym do innego lekarza bo jednak jak starasz sie od lipca to jednak musi byc cos nie tak... ja staralam sie od lutego 2008,, po 2 mc nieudanych prob poszlam do mojej ginki ktora kazala mi starac sie do wrzesnia 2008.. ja jednak czulam ze to niemozliwe ze jesli jestem zdrowa to zdrowa kobieta powinna zajsc w ciaze w ciagu 3 cykli.. no i szukalam dopbrego lekarza natrafilam i ten od razu kazal zrobic mi szereg badan w tym hormonow.. ktore nawiasem mowiac mozesz sama sobie zrobic oczywiscie odplatnie,, moge ci powiedziec jakie ktore sa odpowiedzialne za dojrzewanie jajeczka no i za cos tam jeszcze zwiazane z zajsciem w ciaze.,.. wiec jesli bedziesz tylko chciala to pisz ,, sluze rada.. ja jestem osoba niecierpliwa i nie wytrzymalabym do wrzesnia a jesli bym wytrzymala to ktoz to wie ile czasu by zajelo mojej wczesniejszej pani doktor odkrycie ze mam pco.. wiec polecam zmiane lekarza..1!!!!![]()
bo dokładnie nie wiedziałm czego sie "czepić", super, ze bedę mogła zapytać Ciebie, narazie jestem tym wszystkim trochę zmęczona i muszę sobie odpuścić ale jak coś to bedę wiedziała kogo się poradzić dziekuję.;-)Ja też skonsultowałabym się z lekarzem, jeśli chodzi o nieregularne miesiączki to przyczyn moze byc wiele, ale lekarz napewno to zdiagnozuje i uregulu cykle, to bardzo wazne przy starankach.
Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciążę też kochałam się z mężem 1 raz w czasie owu i się udało, niestety nie na długo, trzymam kciuki za ciebie Kaprysiu,
Jeśli chodzi o lekarza to może jednak warto poszukać kogos dobrego nawet jeżeli trzeba dojeżdzać na wyzyty ale to w końcu chodzi o nasze maleństwa.
Przekonałam się o tym na własnej skórze.
Zawsze takie powazniejsze badania i leczenie staram sie podejmowac w Polsce, bo nie mam na tyle czasu, by go marnowac na czekanie. W koncu trzydziestka na karku prawie 
wiesz ja też się dziś nad tym zastanwiłam, nawet sprawdzałam czy już jest... no ale narazie cisza... może to kochana zaczniesz?Ciekawe kiedy powstanie nowy wontek pazdziernik 2009![]()