wiem ze strasznie marudna jestem inie dozniesienia i nawet drażniąca, zdjae sobie sprawe z tego ale juz tak mam![]()
to hormony! ciężarne tak mają...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem ze strasznie marudna jestem inie dozniesienia i nawet drażniąca, zdjae sobie sprawe z tego ale juz tak mam![]()
Ehh no dobra, juz Cie nie meczę zrobisz jak uważasz,to Twój organizm i Ty wiesz lepiej co sie z nim dziejejuz mnie nie bijcie
ja poprostu nierazsobie wkrecalam ze sie udalo i robilam co chwile testy a @ i tak przylazila ze teraz sie boje i juz.... nie wiem jak mnie cos napadnie to moze dzis kupie testa i z ranca jutro zrobie...a betke dopiero w poniedzialek
;-)
heheh a prosze bardzo mozecie dzwonic i krzyczec na mnie :-)No w końcu zaczynasz gadać jak człowiek!
Jutro rano czekam na wieści jaki wyszedł test..A najlepiej dawaj mi numer komórki to Ci rano przypomnę o sobie i o teście!
heheh a prosze bardzo mozecie dzwonic i krzyczec na mnie - 602770286 :-)![]()
chyba nigdy nie bylam taka uparta hehe, nigdy sie niespodziewalam ze tak zareaguje na to wszystko..... naprawde czlowiek sie zmienia w oobliczu danej sytuacji tak ze nawet nie zdaje sobie sprawy z tegoOj bez przesady,nikt chyba nie bedzie krzyczał na Ciebie,poprostu z Ciebie jest mały uparciuch:-)Czekam na jutrzejszy test
;-)