reklama

starania się - watpliwości..

Ja po obiadku a tak o 15 pójde na dwór niech synek sie wyszaleje:tak:ale wole z nim i ze sobą iść dobiero o takich godzinach bo słoneczko mocno daje co nie za zdrowo;-)

reklama
chyba nigdy nie bylam taka uparta hehe, nigdy sie niespodziewalam ze tak zareaguje na to wszystko..... naprawde czlowiek sie zmienia w oobliczu danej sytuacji tak ze nawet nie zdaje sobie sprawy z tego:tak::sorry2:

Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.

heheh a prosze bardzo mozecie dzwonic i krzyczec na mnie :-):-D
to sie nie zdziw jak jutro ci zapchamy skrzynke!!! :-D ja pewnie bede prosic o sms bo necik na ta chwile mi w chalupie nie dziala! :dry: a do wtorku nie wytrzyemie! wiec sie jutro łodezwe :-)

niech was te usmiechy nie zwiodą jest mi cholernie przykro itp .... kiepski dzien :-( powinno sie mnie dzisiaj zamknac i nie dopuszczac do ludzi ...:no:

Ja Laciągi spadam do roboty.

Madzienka obsraluchu trzym się i chwal się.

Nie wiem kiedy do was wpadnę ale się postaram.

Buziole zozole

Hanka - moja Bogini!! Ukłony w pas (chociaż to strasznie niewygodne w moim stanie)

Po prostu musisz być w centrum zainteresowania. To już jest nudne.Albo się powtarza test albo robi badanie krwi a nie tak truje.

A tobie co dziewczynko??? Rozumiem ze to taki żart był? ale to jeszcze emotikonke trzeba dodac. A jak nie to..
sonkal jesli jest to dla ciebie nudne to wiesz jak wyjsc z watku...i wybacz ale to bezczelne wypowiadac sie w ten sposob jak sie kogos nie zna, jego historii..

Marzena:D sraj a sie nie daj :D :-D a fasolki i tak nie załatwisz sraczką one sa uparte :cool2:

ale teraz to mi sie zrobiło tak przykro, że az mnie zatkało..... to wątek starania-wątpliwości.. więc dziele sie wątpliwościami...
a ty sonkol kimże jesteś że tu wpadłaś i masz czelność pisać cos takiego...

reklama
No to ześ wdepła w niezłe ***** kobieto :baffled:
Nie osadzaj kogos jeśli Go nie znasz.
Jeśli cie to nudzi to poprostu nie czytaj i tyle.
Jest tyle innych watków na forum,ze z pewnoscia znajdziesz cos co cie zaciekawi i nie bedzie nudziło!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry