Black_Opal
Fanka BB :)
Dziękuję Martynko 
A jak Ty się czujesz??

A jak Ty się czujesz??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dziękuje dobrze nic mnie nie boli ... czuję się normalnie ,też biorę duphaston tylko tym razem podwójną dawkę ...Dziękuję Martynko
A jak Ty się czujesz??
i powtarzam sobie że ten stres tylko mnie blokuje, ale nie potrafię nie myśleć 
wiesz ja już tyle porażek przeżyłam że szkoda gadać,niedługo rachubę stracę... nie martw się i uwierz że niedługo się uda...i bedzisz mieć śliczną fasolkę w brzuszkuOstatnio brak objawów oznaczał fasolkę ;-) Trzymam mocno kciuki aby tym razem się udało![]()
Ja jestem dopiero na początku walki, ale nie bardzo daję sobie radę z tym wszystkim... W zeszłym cyklu już się tak nie stresowałam, a teraz mnie nosi jak nie wiemi powtarzam sobie że ten stres tylko mnie blokuje, ale nie potrafię nie myśleć
![]()
n i tak jestem z tobą i trzymam kciuki. Ja mam obronę w poniedzaiałek rano, ale jeszcze się nie zaczęłam denerwować...

z czego najstarsza 5 lat, potem 4 latka i potem już same maluszki przed roczkiem
- wszystkie cudowne;-)
wtedy byłam w terapii ale krótko - teraz jestem od roku w terapii grupowej
Widziałam tylko pierwszą część tego filmu, więc teraz obejrzę 2, ale nie wiem czy uda mi sie całość, bo mama ma do mnie przyjechać...Dziewczyny - ja zwykle na krótko - zmykam na film - "Efekt motyla 2" na TVP1:-)
Buziaki***

ja ostatnio mialam w 11dc pecherzyk 9mm a w 13dc mialam juz 15mm ale na drugim, fakt dopiero pekl okolo 18dc.. ale uwrusl na bank duzy bo jakos w piatek mial 18,5 a pekl dopiero w niedziele lub pobiedzialek.. takze glowka do goryWitajcie Kochane :-)
Powiedzcie mi proszę, jaką wielkość powinien osiągnąć pęcherzyk graffa żeby była owulka?? Mój ma 10mm (12dc) i lekarz powiedział że cykl stracony
Może urośnie jeszcze, co??![]()