Haszitka
może kiedyś...
Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier .....
:-Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier .....
:-HankaM - co u Ciebie kobito słychać?
bardzo proszę Yelims-Smileysmartynka skąd masz takie piękne emotionki??? skąd skąd?
moja ginka stwierdzila ze mozliwe ze to przez hormony, ale reki se nie dala uciasc![]()
kobitki olejta testy idzcie odrazu na betke 
Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.Straszne
Jak mojej siostry maz sie dowiedział o tym,to musiał wrócic z Szwecji wkoncu to jego rodzina:-
no:
![]()

jej teściowa to za krzywdy które wyrządziła wszystkim ale Piotruś dlaczego on nie dość że rodzina z niego zrobiła głupka i wogóle ona czyli ta teściowa wykorzystywała i wogóle on bezbronny tam był w tym zyciu jej zakichanym a teraz takie coś:-