Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
idz sie sexsic zebys owu nie przegapila tak jak ja!U mnie dzis 6dc a mnie kłuje strasznie z prawej strony,tak na dole jakby jajnik
musiałam sobie usiąć bo jak wstałam to az mi siesłabo zrobiło tak mnie zakłuło![]()

Ale ja wczoraj chciałam ot tak poprostu....![]()
dopiero 5 dc więc nie mam ciśnienia póki co,a on odrazu stwierdził że Go traktuje jak buhaja:-(
Ehh gdzie te czasy że mógł nawet jak był zmeczony.
No nic zobaczymy co dzisiaj bedzie,bo odkad odstawiłam pigułki to mogłabym codziennie![]()

A Hanka mi wpiera że to ja jestem seksoholikiem

Wiesz, poduszki pod ręką brak, ale mój M. twierci że moje cycochy jak poduszki, więc jakby co użyczę po znajomości:-)jak mi sie spac chce to glowa mala! a nawet padac przestalo za oknem ... rano jak szlam to plywalam w moich sandalkach ;-) dajcei mi podusie i zasne w ulamek sekundy!!!
![]()
Jezuuuu, dlatego nie lubię remontów...Ja moge tapetować malować, przestawiać...tylko niech ktoś za mnie posprząta:-)hej laseczki;-)
ja dzis sprzątanka ciąg dalszywszystko juz jest gotowe po remonciku ale została mi kupa sprzatania i nie wiem jak mam sie za to zabrac.....
Jezuuuu, jaka profanacja...Ja uwielbiam, wprost kooooocham czereśnie i nie dałyby rady doczekać się jakiejkolwiek obróbki:-)Ja będę z doskoku idę pozmywac gary i może zrobię pierogi z czereśniami?
Hmm jeszcze z czereśniami nie jadłam a mam ich trochę
No dobraJ
A co do czwartku narazie nie chce nic mówić..historia ciągnie sie od czerwca..W czwartek wieczorem wszystko wam opiszę od początku, ale dajcie mi jeszcze ten jeden dzień.
Jestem w strasznych nerwach przed jutrem ale mam nadzieję że będzie pozytywnie!

Cokolwiek by to nie było będę kibicować:-)UPs... jakie faux pas:-) My jestesmy po badaniach laboratoryjnych, ale szkoda że nie miałam wcześniej.jeszcze nie maz :-):-) hihihihih
a test mielismy taki :
BABYSTART FERTILCOUNT TEST PŁODNOŚCI DLA MĘŻCZYZN 2 SZT. - Apteka internetowa Domzdrowia.pl - leki, suplementy i kosmetyki w internecie. Sprawdź nasze promocje.
Justynko - kawka na życzenie![]()
dziękówa

Nie wiem...ale chyba nie. Testy owu pokazuja tylko skok LH...a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??

a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??

nie ma takiej pewnosci.
Musze poczekać aż Paweł wróci z pracyidz sie sexsic zebys owu nie przegapila tak jak ja!![]()

A Hanka mi wpiera że to ja jestem seksoholikiem
No co TyŚwietne dowcipy, pośmiałam się:-):-)![]()
Wiesz, poduszki pod ręką brak, ale mój M. twierci że moje cycochy jak poduszki, więc jakby co użyczę po znajomości:-)
TAKIE???Jezuuuu, jaka profanacja...Ja uwielbiam, wprost kooooocham czereśnie i nie dałyby rady doczekać się jakiejkolwiek obróbki:-)![]()
KOTEŃKU ja od teściowej przytargałam tyle czereśni,ze mogłabym Cie nimi zasypaćdziękówa
NA ZDRÓWKO
Nie wiem...ale chyba nie. Testy owu pokazuja tylko skok LH...
Ja też robiłam; wczoraj i przedwczoraj i szczerze mówiąć jakoś dziwacznie mi wyszło. w poniedziałek tylko kontrolna...a wczoraj testowa duzo mocniejsza??
czy to mogłobyc spowodowane tym że test lezał otwarty ponad dobę?? bo kurka w poniedziałek otworzyłam dwa przez moje gapiostwo![]()

A jak najlepiej samemu,nawet wtedy to sprzatanie nie jest takie złe :-)oczywoscie sami :-) uwielbiam takie rzeczy robic!
Lilus a jak tatulo sie miewa,kiedy do Pl przylatujesz?nie ma takiej pewnosci.
Ja np mam wysokie LH i testy owu zawsze wychodza mi pozytywne nawet wtedy gdy nie mam wogole owulacji![]()
Jedynie przez monitoring cylku mozesz sprawdzic czy pecherzyki pekaja.
Ale u mnie pogoda...niech ją chudy Mojżesz
Buziaki dla: Badaickiej, Mari, Kropeczki, Sandrahaha, Zaniepokojonej, Marzennixx, Hanki, Eve, Nektarynki, Sisi, Asiqa, Wikuli, Andzi_S, Romki, Kroptusi, Patrysi, Agniesiaka, Kingusi, Passinby, Kaprychy (gdzie ty cholerko jedna), Niuni, Lolitki, Martynki (nawet dwa:-)), BABO, PM, Kanki, Szafirka, Madzi, Olicy, Olapolap(ta tez gdzieś zniknęła), Olesi, Kingusi, Katarzynki, Lilu....
Jeśli kogos pominęłam...wybaczcie:-)