reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

AGA85-udanych zakupow-baw sie dobrze na babskim dzionku!
Ah dzięki:tak: Kupiłam sobie torbę niebieską (granatową czy tam chabrową - nie wiem do końca jaki to kolor:zawstydzona/y:) jest nawe, nawet, takiego kolorku szukałam:tak::-)

Tej to dobrze.
KUP COŚ DLA NAS ;-)
Mąż na koloniach z dzieciakami ze świetlicy a żona harcuje:tak::-D

Tak na ten deszczowy poranek
Jasio zwraca się do ojca z pytaniem: co to jest polityka?
Ojciec:
- Wiesz co, synku, spróbuję ci to wytłumaczyć na przykładzie naszej rodziny. Ja jestem kapitalistą, bo pracuję i przynoszę pieniądze do domu. Twoja mama jest rządem, ponieważ zarządza tymi zasobami. Nasza pomoc domowa jest klasą robotniczą, ty jesteś narodem, a twój mały braciszek, który jest jeszcze w pieluszkach, jest naszą przyszłością. Zrozumiałeś?
Jasio niezbyt zrozumiał i położył się do łóżka. W nocy obudził się i chciał się jeszcze ojca dopytać, ale nie znalazł go w sypialni rodziców, tylko w sypialni pokojówki. Gdy chciał się dopytać ojca, to ojciec go olał, bo bzykał się z pokojówką.
Nazajutrz ojciec pyta Jasia, czy zrozumiał.
Na to Jasio:
- Kapitalista wykorzystuje klasę robotniczą gdy rząd śpi, naród jest totalnie ignorowany, a przyszłość jest zas*ana.
O nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A tak całkiem na marginesie czy ktoś wie co sie dzieję z Sylwią KROPTUSIĄ??
Ostatnia jej wizyta na BB to 03.07...i cisza..Zaczynam się martwic..

oj a kiedy ja przestane być baleronik?? :-:)-:)-(
ja też już daje spokój bo zaraz powiecie ze przesadzam ale mam dzis doła konkretnego i jeszcze jak patrze w lustro to mam wrażenie że to moze z tego powodu jak wyglądam mój M tak ze mną pogrywa mówiąc że jakbym mu postawiła ultimatum to by mnie odszedł :-:)-:)-(
No co Ty, Kochana, nawet tak nie myśl! Skąd Ci w ogóle coś takiego do głowy przyszło? Przecież wszystkie tu jesteśmy super laski :-D

Słuchajcie, mam wyniki LH i FSH z zeszłego tygodnia....niby normy, ale...
robione 4/5dc
FSH - 3,56
LH - 1,87
Może tutaj Ci pomogą, odpowiada położna za zadane pytania(nie trzeba się rejestrować)
http://smyk.pl/index.php?option=com_forum&action=category&c=111&Itemid=0

dziś rano postanowiłam że napisze list do M
Może to do niego dotrze :tak::tak:

przepraszam że wklejam obrazek...ale musiałam..

Animaux26.gif
:-D:-D:-D

dziewczynki zarzućcie se aparat na zemby moze byc atrapa to od razu wam sie odechce jesc! :-D
Nowa dieta cud ;-);-)

A tak całkiem na marginesie czy ktoś wie co sie dzieję z Sylwią KROPTUSIĄ??
Ostatnia jej wizyta na BB to 03.07...i cisza..Zaczynam się martwic..
Wczoraj też sprawdzałam, już myślałam żeby napisać na wrześniówkach może tam ktoś ma z nią kontakt.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry