Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra, ja już zjadłam i czas na mnie.
A ponieważ już po godz. 12-stej to pozostało mi tylko życzyć Wam miłego popołudnia i wieczora.
Może wpadnę jutro na małą chwileczkę.
A zapomniała bym, sama jem a was nie poczęstuje, prosze bardzo pyszny obiadek dla pań:
o kurka ale teraz mi kiszki zagrały no a M dopiro jechał po kurczaczka plus opłaty to tak szybko se nie zjem

ach ale się ciesze że nadal 2w1:-)jeśli chodzi o mnie to jest dobrze wymioty mdłości mineły brzuszek rośnie no i dzisiaj zaczełam 14 tc:-)to ja tobie kochana życze aby było wszystko dobrze aby synuś jeszcze troche poczekał
buziaki:-)
Spijam zaległą poranną kawkę, bo śmiagałam dziś z koleżanką po mieście w poszukiwaniu sukienki na wesele sobotnie. Matko, ona jak wpadnie na targ, to tylko kurz się wzbija tak leci
Ale kiecka zakupiona, więc ok
M też obkupiłam w koszule i krawaty i o dziwo jest zadowolony, bo zazwyczaj to kręci nosem na to, co mi się podoba dla niego ;-) 
Dziękować, dziękować :-) Odsyłam oczywiście :*
Witaj Asiu :-) Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba (z resztą nie ma innej opcji)Witam wszystkich gorąco,
Bardzo podoba mi się to forum.

Super! Ale ten czas leci :-)No a tak żeby niesmucić to zaczynam dzisiaj 14 tc![]()
Kochana, zostań z nami...witam z rana...jestem po rozmowie z M.....obawiam sie ze bedze musiala sie z Wami rozstac..
Ale nam napędziłaś stracha.Witajcie Kochaniutkie :-)
Pamietacie mnie jeszcze ???

dobrze, że jesteś 2w1 
Kroptusiu, dobrze, że jesteś, bo tu już niebo i ziemia zostały poruszone, żeby się dowiedzieć, co u Ciebie :-)Witajcie Kochaniutkie :-)
No naprawdę!!!!! My tu już list gończy wysyłamy a Ty pytasz sie czy Cię pamiętamy??? Przeczytaj sobie chociaż posty z dnia wczorajszegoWitajcie Kochaniutkie :-)
Pamietacie mnie jeszcze ??? Swoja stara upierdliwa staraczko-ciezarowke, czy w natloku nowych fasolek wylecialam juz z obiegu ?? Nic nie wiem co sie dzialo, zaleglosci nie nadrobie tak szybko, choc postaram sie choc troszku co tam ktora juz ciezarna a ktora prawie :-) Jakies obrony mialy byc z tego co pamietam...Ale nie pamietam u kogo, przepraszam mialam dosc swoich zmartwien :-(

no!! kochana nareszcie !!Witajcie Kochaniutkie :-)
Pamietacie mnie jeszcze ??? Swoja stara upierdliwa staraczko-ciezarowke, czy w natloku nowych fasolek wylecialam juz z obiegu ?? Nic nie wiem co sie dzialo, zaleglosci nie nadrobie tak szybko, choc postaram sie choc troszku co tam ktora juz ciezarna a ktora prawie :-) Jakies obrony mialy byc z tego co pamietam...Ale nie pamietam u kogo, przepraszam mialam dosc swoich zmartwien :-(
Jestem nadal w dwupaku choc bylam juz w szpitalu na porodowce, dorwaly mnie takie skurcze ze myslalam ze sie przekrece :-( o bolach krzyzowych nie wspomne, na poczatku nieregularne wiec ok ale potem co 5 min, prawde mowiac myslalam ze juz nie wroce do domu, dostalam jednak zastrzyk i sie uspokoilo...Od powrotu do domu b. czesto czuje silne klocie jakby w pochwie w srodku, szczegolnie jak chodzilam/wstawalam do wc czy cos dlatego grzecznie lezalam i nie mialam sil nawet isc do kompa zobaczyc co u Was wiec wybaczcie:-(...Dzis juz u mnie lepiej, krzyz napieprza ale jak siedze/leze jest ok,...wszystko sie uspokoilo wiec zagladam do Was (pierwsze co po wlaczeniu kompa :-))...

:-)