Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Makaronka - no jesteś w końcuHalo dziewczynki. Tu pisze Jarzabkowa;-) łubudubu łubudubu niech żyje prezes naszego klubu...(kto widział ten wie o co kaman, te starsze to na pewno )
Ide czytac

;-)Szafirku - trzymam kciuki - to byłby super prezent dla M:-)a u mnie bez zmian brzuch w okolicach pepka pobolewa i caly spuchl...nafaszerowalam sie nospa i espumisanem,moze cos pomoze...
a poza tym z dnia na dzien zyje nadzieja...temp.caly czas 37 i oby nie spadala...
ŚlicznyObiecany mój brzuszek 14 tc:-)

Pracusiu - urlopu masz dopiero kilka dni i już się nudziszHello :-) Ale tu dzisiaj spokojnie i cichutko :-) Świruję już w domu. Do praaaacyyy!!! A tak mi się chciało urlopu, a teraz z nudów nie mam co ze sobą zrobić, bo ile można sprzątać? ;-)W przyszłym tygodniu może będzie lepiej, bo ruszy urządzanie nowego przedszkola i będę miała dużo pracy remontowo-wykończeniowych :-)
Od przyszłego tygodnia wybieram się na przegląd ;-) przebadam się dokładnie, bo tak ostatnio stwierdziłam, że już dawno nie robiłam szczegółowych badań. A że mam dużo czasu, to mogę to wszystko zrobić. Szczególnie, że wczoraj zwróciłam uwagę na moją krtań i jest jakaś taka powiększona i zaczęłam się martwić troszkę. Pewnie przeciążyłam struny głosowe przez cały rok, ale nie zaszkodzi się zbadać.

i odpoczywaj i zbieraj siły na wrzesień;-)Tak trzymaj - i teraz prosto do celu, tzn. do fasolki:-)Wiecie co, nie wytrzymam jeszcze tego miesiąca w robocie! Tak mi się chce już na urlop!! Zwłaszcza że postanowiłam zafasolkować w naszych pięknych górach!! Właśnie tak, postanowiłam i już! Wbrew wszystkim przeciwnościom!![]()
Witam Kobietki:-)

;-)Ja też kiedyś o tym myślałam, ale niestety nie moge być dawcą - a też bym była idealna - grupa O Rh+;-)Hello
Tak mój Paweł zamierza honorowo oddawać krew :-) i dzisiaj był pierwszy raz, dostał ksiazeczke honorowego dawcy krwi. Juz rok temu o tym myslał ale jakoś sie nie zebrał, a teraz jego młodszy brat zaczął oddawać wiec i on sie zdecydował.
Ja w tej chwili planuje ciąze ale jak już urodze i bedę mogła to tez będę oddawała tym bardziej że mam 0 Rh+wiec dawca jestem idealnym

ja bylam na tym w kinie chyba ze 2 lata temu,film nazywa sie "Juno" i w calosci jest cholernie nudny...nie dzieje sie w nim nic,ona nie chce dziecka i po porodzie oddaje swojej nauczycielce do adopcji.film sie ciagnie na maxa.te skroty po kilka min moga byc ciekawe,ale w calosci ledwo w kinie wysiedzialam...a moze ja jakas dziwna jestem??POLECAM
Dziewczyny wlasnie skonczylam ogladac "16-letnia mama", polecam przepiekny film, ale przygotyjcie sobie tone chusteczek, bo lzy leca potokami.
YouTube - 16-LETNIA MAMA 1
oto pierwszy odcinek, jest ich tylko 9 po ok. 8 minut kazdy

dziekujeTrzymamy mocno kciukasy![]()
potrzymaj jeszcze do wtorkuCiesze sie,ze pamietasz o nas staraczkachDobry wieczór :-). Wpadłam tak z sentymentu zobaczyc co u staraczek słychac, a tutaj widze, że ktoś ma testowac w poniedziałek. Lilu tyrzymam kciuki, cuda się zdarzają, mój własnie tuli poduchę, kraba i książeczkę.
To co moge poradzic, to wybierz się na USG połówkowe do dobrego specjalisty, jakby co, to moge polecic kogoś z Warszawy.
buziaki dla fantastycznej rodzinki!jednak te badania moga zestersowac kobiete,ale widze,ze u Ciebie dzieciaczki zdrowe jak rydze
jak mozesz to podaj mi na priv namiary na lekarza w wawie
jestem na etapie poszukiwania lekarza do prowadzenia przyszlej ciazy 
wyglada na to,ze nie bylo...ja od 6 rano nie moge spac,po zmierzeniu temp.cisnienie mi skoczylo i nie moglam usnac ;-) ale net mi nie dzialal,wiec nie moglam sie przywitacDzień dobry:-)
To niemożliwe, że jeszcze nikogo dziś nie było
Szafirku - trzymam kciuki - to byłby super prezent dla M:-)
Ja też kiedyś o tym myślałam, ale niestety nie moge być dawcą - a też bym była idealna - grupa O Rh+;-)

dzieki za kciukasy,przydadza sie do wtorku...
aaaaa mam jeszcze jedno pytanko,w zwiazku z Hasimoto nie mozna byc dawca krwi??czy z innego powodu?
buziak Anetko dla Ciebie![]()

dzieki za uswiadomienie mnieJa nigdy nie pytałam osób, które pobierają krew w tych specjalnych stacjach lub autobusach ale pytałam kiedyś w laboratorium o to i powiedziała mi babka, że jest bardzo dużo chorób, któe dyskwalifikują i raczej ta też - bo przeciwciała we krwi są
Pozdrawiam:-)
nawet nie wiedzialam,ze nie moge byc dawca...
Cześć Kobiałki Kochane moje
Andzia, w końcu cię zastałamPodczytuje Was ale ...nie mam weny do pisania. Dziewczyny, w tym tyg. maiałam owulkę (prawdopodobnie) seksior był.... Wiecie co, boje sie nawet o tym pisać żeby nie myśleć
Badaicka, erotomanko, zostawiłaś M. w końcu w spokoju??
Martynko, Lilu,Szafirku trzymam kciuki!!!:
Gosiu, przytulam mocno.
Buziaki dla wszystkich![]()

ZAJAC!!!!Jestes w weekend???!!!Cześć Kobiałki Kochane moje
Andzia, w końcu cię zastałamPodczytuje Was ale ...nie mam weny do pisania. Dziewczyny, w tym tyg. maiałam owulkę (prawdopodobnie) seksior był.... Wiecie co, boje sie nawet o tym pisać żeby nie myśleć
Badaicka, erotomanko, zostawiłaś M. w końcu w spokoju??
Martynko, Lilu,Szafirku trzymam kciuki!!!:
Gosiu, przytulam mocno.
Buziaki dla wszystkich![]()
:-) a Ty na sprzatanku mam rozumiec??