reklama
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
Mam tez zla wiadomosc, rozstajemy sie z M :-(
do konca przyszlego tygodnia chcem sie wyprowadzic, najgorsze jest to ze nie mam gdzieale moze jakas kumpela uzyczy dachu na jakis czas az nie znajde jakiegos pokoju. Nie pytajcie co sie stalo bo ja sama nie wiem
![]()

hehe smiesznie to moze zabrzmi,ale to pierwszy cykl...a jeslesmy najarani na maxa... moj M ciagle mowi to mnie "przyszla mamusiu",a jak mialam miec owulacje,to sypal tekstami "czyz nie piekny dzis dzien na owulacje?",no i sprawdza codziennie wode w wannie,czy sobie za goracej nie nalalamto super że taką niespodzianke z rana miałaś i moze już nie spadnie i będziemy Ci gratulować fasolinki pod serduszkiem:-)
a przypomnij mi jak długo sie staracie??

gosia:)
z nadzieją w przyszłość
tez sie witam, choc troche pozniej bo sobie pospalam wyjatkowo dlugo dzisiaj:-):-):-) a teraz kawke sacze...pozdrowienia weekendowe dla wszystkich...
Jestem,żyję.Dziękuję Wam wszystkim za troskę. Próbowałam Was podczytywać, ale potrzebowałam całkowitej izolacji od netu. Boże , na każdym kroku spotyka się zagrożone ciąże i odchodzące fasolki. Tak mi przykro to czytać, więc uciekłam od takich informacji.
Poza tym równo 2 tygodnie miałam mdłości 24 godziny na dobę. Straszne to było i uniemożliwiało mi normalne funkcjonowanie. Dziś pierwszy dzień bez mdłości i czuję się fantastycznie.
Buziaczek wielki,że pamiętałyście o mnie![/QUOTE
no pewnie ze pamietalysmy i dobrze, ze sie odizolowalas... mniej stresu to lepiej dla fasolki... mnie sie niestety nie udalo...
to, ze watpliwosci masz to najlepszy dowod na to, ze jestes gotowa. Nikt nigdy nie wie jak to bedzie z dzieckiem i tylko zostaje nam miec nadzieje, ze damy rade bo tak trzeba...Witam serdecznie,
Mam na imię Ania, mam 28 lat
przykto mi bardzo ale moze jeszcze nie wszystko stracone... wy jestescie po slubie tak???Mam tez zla wiadomosc, rozstajemy sie z M :-(
do konca przyszlego tygodnia chcem sie wyprowadzic, najgorsze jest to ze nie mam gdzieale moze jakas kumpela uzyczy dachu na jakis czas az nie znajde jakiegos pokoju. Nie pytajcie co sie stalo bo ja sama nie wiem
![]()
Szafirek83
no to bedzie zabawa na calego!!!Kobitki - zmiana planów - jadę z siostrzenica do koleżanki, która ma synka i sie z Julka (będzie tu za jakieś 20 minut:-)) uwielbiają - oni będą szczęśliwi, że się razem pobawią - zajrzę do was wieczorkiem - miłego dnia:-)
nie gadaj??naprawde?bo jak wpisalam w necie klujacy bol pepka,to tylko wyszlo,ze cos z jelitami,albo zapalenie wyrostkaSłyszałam,że niektóre kobiety w ciąży boli pępek ;-)
Na problemy z jelitami mam jeden sposób- codziennie zjadam na śniadanie jogurt do którego wrzucam tyle muesli ile wlezie :-)

przestan,cos chyba jestes przewrazliwiona,jestes ladna dziewczyna!!!!!masz piekna buzke,taka dziewczeca i duze oczyskae tam zdaje Ci sie kochana takie normalne mam zdjecia unikam wstawiania całej sylwetki bo się krępuję moim wyglądem nie umiem siebie zaakceptować w pełni![]()

Betka85
Fanka BB :)
ale by było fajnie jakby Wam sie udało za pierwszym razemprzestan,cos chyba jestes przewrazliwiona,jestes ladna dziewczyna!!!!!masz piekna buzke,taka dziewczeca i duze oczyskaco do figury,to w normie uwazam,ani chudzielec ani przy tuszy,czyli tak,jak powinno byc!!

a dziekuję za komplementy

Szafirek83
ja nie jestem z tych taktownych niestetyale by było fajnie jakby Wam sie udało za pierwszym razem;-):-):-) złoty strzał by był
a dziekuję za komplementymoze faktycznie jestem przewrażliwiona ale tak juz mam ale takie miłe słowa mi pomagają mam nadzieje ze nie z grzeczności tak mówisz

Betka85
a ja tam lubie takie osoby bo wiem że są szczere i ja też raczej co mam w sercu to na językuja nie jestem z tych taktownych niestetyczasami tego zaluje,bo zdarza mi sie walnac z grubej rury
![]()

Zajączek81
Cześć Bernadko, jak z męzulem??? Ułożyło sie czy nie bardzo...

hehe

-( Ale to już tak definitywnie, czy po prostu dajecie sobie czasu trochę??
cześć Gosiu:-)
Wykresik na maksa fasolkowyfasolka mam nadzieje swoja droga sie wbijaa z jelitami to cos innego,chyba mam ogromne wzdecie,ktore nie chce "wyjsc" i mam taki obolaly brzuch i kluje mnie po lewej stronie pepka
![]()
a co do fasolki wrzucam moj obecny wykresik![]()

Kotek, pracuję. Ale za kilka minut spadam. Mężula mi barszczyk na obiad robi. Później sprzątanko i na imieniny do mojego Tatusia. ...ożżżż właśnie dzwonił M. K* on to nigdy nie może wyrobic się na czas i zrobic tego co sobie zaplanuje...szkoda gadać. Ciekawe jak my ise wyrobimy bo na 17 mam byc u rodzicówMiłego dnia Andziu !!
Zajączku ty dziś pracujesz i tam męża opuściłaś??

Lilku...tak bardzo mi przykro:-Witaj kochana, oczywiscie (NIE) dziekuje zeby nie zapeszycFakt faktem ciazowo sie nie czuje ale czasem cuda sie zdarzaja,tak
Ciesze sie ze u Ciebie i dzieciaczkow wszystko dobrze :-)
Mam tez zla wiadomosc, rozstajemy sie z M :-(
![]()
cześć Gosiu:-)
Zajączek81
spadam do domku
papapapa
papapapa
reklama
Podziel się: