• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

starania się - watpliwości..

a mnie sie wydaje ze Juno i ta 16 letnia mama to inne filmy. Jeden jest o dziewczynie ktorej mama "zabrala dziecko" i zmienily szkole i tam poznala ta nauczycielke ktora sie starala o dziecko i po perypetiach postanowila go jej oddac na wychowanie a Juno jest o dziewczynie, ktora szuka rodzicow adopcyjnych dla swojego dziecka...
to dwa rozne filmy...Obydwa ogladalam w TV...
No wreszcie Ktos Kto popiera moje zdanie
Bez urazy dla nikogo

reklama
Madzia - 7 kilo w miesiąc mi poszło :) i centymetry tez ( z biustu też niestety )
Ogólnie czuję się niexle, najgorsze z tego wszystkiego jest to ze nie mam ap[etytu i wszystko co jem to na sile.

Witam się w niedzielę:-)

Wczoraj robiliśmy koronę u koleżanki - jak ja żałuję, że się języków nie uczyłam - obojętnie jaki by się przydał bo mówią tam chyba w 4:szok: ogólnie to po dzisiejszej imprezie to będę poliglotką bo zawsze się jakoś człowiek na imprezie dogada;-)

Asiq dzięki za zaproszenie:-)

reklama
Juz nie będę:no:
No grzeczna dziewczynka.
Męża nie ma to my musimy Cie tu troche przypilnować ;-):-D

co tu dzis tak marnie??? aaa w sumie w niedziele zawsze tak jest....:tak::sorry2:
Marzenko BUZIACZKI za zaproszenie do przyjaciół

Madzia - 7 kilo w miesiąc mi poszło :) i centymetry tez ( z biustu też niestety )
Ogólnie czuję się niexle, najgorsze z tego wszystkiego jest to ze nie mam ap[etytu i wszystko co jem to na sile.
No to waga ładnie Ci spadła :tak:Niestety przy stracie wagi zawsze najpierw spadaja cycuszki :-(
Monotonia jedzenia na takiej rygorystycznej diecie niestety sprawia,że je sie z musu :baffled: ale dla mnie jesteś WIEKLA :-D
OGROMNE buziaki za wytrwałość i samozaparcie,naprawdę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry