reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hehe gosia mijam sie z opowiedziami z drugim forum - poronienia :)

czekam nadal na okres, miesiac minol po zabiegu, chciałabym juz go dostac jak najszybciej

reklama
Olesia

Kilka rzeczy jesli chodzi o te testy owu

Wedlug mnie test powinnas powtorzyc. Nie mozna zalozyc ze owu bedzie za 24-36 godz jesli kreska nie jest ciemniejsza. Tak moze sie zdarzyc - jesli Twoj pik Lh jest inny niz producent zalozyl - ale tak od niczego, zalozenia takiego zrobic nie mozna

Pamietaj tez ze 24-36 godzin sa umowne. Owu moze byc za kilka nawet godzin, albo i 48 godzin.

Ja bylam na monitoringu 4dni temu i mialam pecherzyk 20mm. Lekarz zrobil mi test owu ale wyszedl negatywny. Wogole nie bylo zadnych kresek. Powiedzial mi, ze to dlatego ze owu bede miala na godzinach. A w koncu owu przyszla 1.5 dnia po wizycie. Czyli u mnie np test wyszedl zupelnie negatywnie pomimo faktu, ze owu byla za ok 36 godzin.

Witam ponownie

Ale sie zdenerwowalam, masakra. Poczytam sobie, co tu naprodukowalyscie to moze mi przejdzie :szok:

Lilus, ja to kurka jakos nie rozumiem jak dla niego to w ogole moze byc istotne co ktos moze o Tobie myslec? Czy on ma jeszcze jakies inne objawy slabego charakteru? Az mnie to wqrwia jak czytam o tym, co on do Ciebie mowi. Wiem, ze go kochasz i nie chce go obrazac ale dla mnie, to raczej jakis dziwny powod, zeby rozstac sie ukochana, bo jakas stara baba jej nie lubi. No prosze Was, przeciez on jest niepowazny...
Buziak

reklama
...Wedlug mnie test powinnas powtorzyc. Nie mozna zalozyc ze owu bedzie za 24-36 godz jesli kreska nie jest ciemniejsza. Tak moze sie zdarzyc - jesli Twoj pik Lh jest inny niz producent zalozyl - ale tak od niczego, zalozenia takiego zrobic nie mozna...

dziekuje ci kochana za pomoc, zazwyczaj mam owul. 14dc wiec pewnie jak bym zrobila test nieco pozniej (dzis) to moze wyszla by ciemniejsza ta kreseczka. Powtorze test jutro o tej samej porze a M i tak dzis dorwe :-D

Do góry