reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
...ale sobie walnelam slonika...hahahahahaha a niech mi szczescie przyniesie ;-)
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no tak - teraz sie rozrywac musimy....:-):-):-) ale to niedlugo...hehe gosia mijam sie z opowiedziami z drugim forum - poronienia
czekam nadal na okres, miesiac minol po zabiegu, chciałabym juz go dostac jak najszybciej
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no jasne - i nie tylko tobie - podzielisz sie??...ale sobie walnelam slonika...hahahahahaha a niech mi szczescie przyniesie ;-)
olesia_33
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Olesia
Kilka rzeczy jesli chodzi o te testy owu
Wedlug mnie test powinnas powtorzyc. Nie mozna zalozyc ze owu bedzie za 24-36 godz jesli kreska nie jest ciemniejsza. Tak moze sie zdarzyc - jesli Twoj pik Lh jest inny niz producent zalozyl - ale tak od niczego, zalozenia takiego zrobic nie mozna
Pamietaj tez ze 24-36 godzin sa umowne. Owu moze byc za kilka nawet godzin, albo i 48 godzin.
Ja bylam na monitoringu 4dni temu i mialam pecherzyk 20mm. Lekarz zrobil mi test owu ale wyszedl negatywny. Wogole nie bylo zadnych kresek. Powiedzial mi, ze to dlatego ze owu bede miala na godzinach. A w koncu owu przyszla 1.5 dnia po wizycie. Czyli u mnie np test wyszedl zupelnie negatywnie pomimo faktu, ze owu byla za ok 36 godzin.
Kilka rzeczy jesli chodzi o te testy owu
Wedlug mnie test powinnas powtorzyc. Nie mozna zalozyc ze owu bedzie za 24-36 godz jesli kreska nie jest ciemniejsza. Tak moze sie zdarzyc - jesli Twoj pik Lh jest inny niz producent zalozyl - ale tak od niczego, zalozenia takiego zrobic nie mozna
Pamietaj tez ze 24-36 godzin sa umowne. Owu moze byc za kilka nawet godzin, albo i 48 godzin.
Ja bylam na monitoringu 4dni temu i mialam pecherzyk 20mm. Lekarz zrobil mi test owu ale wyszedl negatywny. Wogole nie bylo zadnych kresek. Powiedzial mi, ze to dlatego ze owu bede miala na godzinach. A w koncu owu przyszla 1.5 dnia po wizycie. Czyli u mnie np test wyszedl zupelnie negatywnie pomimo faktu, ze owu byla za ok 36 godzin.
Kaprycha
Fanka BB :)
Witam ponownie
Ale sie zdenerwowalam, masakra. Poczytam sobie, co tu naprodukowalyscie to moze mi przejdzie
Lilus, ja to kurka jakos nie rozumiem jak dla niego to w ogole moze byc istotne co ktos moze o Tobie myslec? Czy on ma jeszcze jakies inne objawy slabego charakteru? Az mnie to wqrwia jak czytam o tym, co on do Ciebie mowi. Wiem, ze go kochasz i nie chce go obrazac ale dla mnie, to raczej jakis dziwny powod, zeby rozstac sie ukochana, bo jakas stara baba jej nie lubi. No prosze Was, przeciez on jest niepowazny...
Buziak
Ale sie zdenerwowalam, masakra. Poczytam sobie, co tu naprodukowalyscie to moze mi przejdzie

Lilus, ja to kurka jakos nie rozumiem jak dla niego to w ogole moze byc istotne co ktos moze o Tobie myslec? Czy on ma jeszcze jakies inne objawy slabego charakteru? Az mnie to wqrwia jak czytam o tym, co on do Ciebie mowi. Wiem, ze go kochasz i nie chce go obrazac ale dla mnie, to raczej jakis dziwny powod, zeby rozstac sie ukochana, bo jakas stara baba jej nie lubi. No prosze Was, przeciez on jest niepowazny...
Buziak
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kaprycha
Sie nie nerwuj bo to pieknosci szkodzi.
Kaprycha
Fanka BB :)
Kaprycha
Kochana, mnie juz nie zaszkodzi - gorzej juz raczej nie moge wygladac niz teraz. Jeszcze sie dzisiaj nawet nie wykapalam, masakra

reklama
olesia_33
...Wedlug mnie test powinnas powtorzyc. Nie mozna zalozyc ze owu bedzie za 24-36 godz jesli kreska nie jest ciemniejsza. Tak moze sie zdarzyc - jesli Twoj pik Lh jest inny niz producent zalozyl - ale tak od niczego, zalozenia takiego zrobic nie mozna...
dziekuje ci kochana za pomoc, zazwyczaj mam owul. 14dc wiec pewnie jak bym zrobila test nieco pozniej (dzis) to moze wyszla by ciemniejsza ta kreseczka. Powtorze test jutro o tej samej porze a M i tak dzis dorwe

Podziel się: