Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha
Agniesiak.. Powiedz mi tak w ogóle kobito, czy ty miałas jakies objawy przed terminem @???Cześć:-) A u mnie dobrze. Na razie nie mam mdłości ani nic z tych rzeczy.. może lekko piersi się powiększyły i siusiu częściej robię i to na tyle.A! i może lekki wstręt do jedzenia.O właśnie mi się obiadek odbija

Szafirku, jak sie czujesz dzisiaj?? Nie testowałaś wcześniej?? Trzymam kciuki nadal:-)teraz zaczyna mnie brzuszek jak na @ bolec,ale na razie nie zapeszam![]()
Gosieńko, jak sobie pomyslę o tym co przechodzisz i przechodziłaś to mnie sama skręca. Buziak dla Ciebie specjalnyprzezywa to i owszem, tylko ze on z tych co tak naprawde dopoki dzidzi nie zobaczy to nie wierzy ze jest:-):-):-). Tak bylo z synkiem, jak go wzial na rece to sie poryczal awczesniej tak naprawde to bal sie brzucha...on jest fanem "obcego" i moze dlatego tak ma... pociesza mnie jednak i obiecuje, ze wszystko bedzie dobrze i za niedlugo znow bedziemy miec fasolke...
Teraz jest nam latwiej przez to przejsc ale pierwsze poronienie przed szymkiem bylo okropne...
No nareszcie Kaprysiu.:-) Podwójne MEGA GRATULACJE!!!!!!!!! ale wykształcone to nasze forum:-)Dzien dybry
Przyszlam sie pochwalic, ze na dyplomie bede miec angielski odpowiednik 5 ( a tu w przeciwienstwie do Polski, to bardzo wazne)![]()
Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice i jestem w szoku, bo juz zaczynamy caly proces q IVF. Po najblizszym@ bede musiala tam jezdzic na monitoring, w sierpniowym cyklu, 21 dnia zaczynam "uspienie" a we wrzesniu stymulacja i transfer:-)
![]()
Lilu... są ludzie i są taborety. Niby nie powinnismy się przejmować tym co ludzie myślą i mówią tylko być w zgodzie z sobą. Ale k* tacy ludzie potrafią uprzykrzyć zycie że się rzygac chce.!!!! I wcale się nie dziwię ze się wkurzyłaś.Nie kochane my slubu nie mamy
Wczoraj wieczoraj moj M troche wypil i zrobil awanture ze ja taka sraka i owaka sam pierwszy powiedzial ze mnie zostawia ze mam sie wyprowadzic bo on zasluguje na lepsza tak jak twierdza to jego znajomi, tak poprostu z takim czyms wyjechal do mniei polozyl sie w salonie na kanapie, ja spalam w sypialni.
Ps. sorrki za bledy ale jestem tak wsciekla ze nawet nie zwacam uwagi jak pisze...

Cześć Słońce, martwiłam się o Ciebie. Ale super że się lepiej czujesz i że będziecie starac się znowu:-):-) BuziakiCzesc dziewczyny
Ostatnio byłam bardzo wyczerpana po pracy , spałam wieczorami , musiałam sie przyzwyczaic , ze znow chodze do pracy prawie po 2 m-cznej przerwie, chce wam powiedziec, ze u mnie wszystko dobrze, pozbierałam sie i wszystko jest oki
Teraz czekam na okres , jeden cykl odczekam i potem moge wrocic znow do staranek
no niezła jest:-)* zaktualizowałam listę staraczek 2009 o nowe fasolkiwygląda imponująco
Dobranoc
pozdrawiam wszystkich bez wyjatku! i Zajączka - co mnie dzis nie wspomnial ani raz- tez! Niech widzi jaka jestem dobroduszna ...i ze wybaczac umiem zanim jeszcze powie "sorry kropko"
!

ale mi wstyd 

biję się w pierś.Pamiętaj że nawet ja nie piszę nic to i tak Aj low ju do bólu szalony Niepączku

A ja wczoraj do 2 w nocy opowiadałam mojemu Pawłowi o Was.
Wzruszył sie bardzo i powiedział,że dzielne z Was dziewczyny :-)A potem powiedział,że choćby mechanicznie bez namietności i polotu to bedziemy sie serduszkowac żeby mieć baby
Ehhh sie działo![]()

oj wątpię w to, ze było mechanicznie i bez namietności

Jak króliki normalnie:-)Olesiu, daj znac koniecznie jak po wizycie. A ty miałas robiole HSG skoro beda ci robili drożność już??Co u mnie...staranka w toku, ksiazkowe co 2 dni, owulka pewnie jutro lub we wtorek sikne dzis na testa to sie okaze. Jutro ide na konsultacje z gin. co do mojej operacji (niecierpie tego slowa)droznosci, wiem jedno nie chce laparoskopii strasznie sie jej boje+pamietam ta z przed 3 lat i jak sie po niej czulam. Zobaczymy co mi powiedza jutro.
...nawet sie nie spostrzerzesz a bedzie to miedzynarodowa metoda starania sie o dzidzie :-);-)

dobre

U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)O właśnie Lilu, tez uważam że to dobry pomysł!!!Pisałaś, że masz swoich zaufanych przyjaciół a skoro Twój M chce do ludzi, to może zacznijcie się spotykać z Twoimi znajomymi, wtedy będziesz się czuła komfortowo.
Kotecek, a kiedy ty bedziesz robić powtórne badania??narazie staranka odsuniete..na kiedys tam..
musze prace znalezc i badania porobic..
a zostaje z wami mimo ze nie staraczka bo ciezko mi was opuscic
Trzymamy i czekamy na dobre wieści. w końcu trzeba tydzień dobrze zacząć:-)Witam po weekendzie!
Mam nadzieje, że wszystkim Wam minął tak samo miło jak mi.
A ja nadal czekam, aż sama jestem zdziwiona że tyle wytrzymałam. Dziś chyba pobiegnę zrobić test z krwi. Czekam i czekam i "na szczęście" nie ma @. Ale ciekawość mnie zrzera. Generalnie nie odczuwam żadnych zwiastunów ani @ ani ciąży. Trzymajcie więc kciuki i pozdrawiam
No to czekamy na zdjęcia:-)Witam sie!
Kroptuniu ja robilam akurat w piatek tort i robilam biszkopcik z przepisu Badaicki :-)
Cześć Lachonku:-) mnie tez bardziej disney się podobano ja mam kuchenke stare daty, ma jakies 20 lat i jest chodzacym zlomem ale poki co dawala rade hihih :-)
bym kupila ale wlansie mi pare dni temu siadla pralkazyc nie umierac :-) a do tego remnot trwa
Dziewczyny doradzccie co wybrac mam metlik:
Littlest Pet Shop Elektroniczny ORGANIZER róż (685462567) - Aukcje internetowe Allegro
HIT DISNEY KONIK+KARETA +SPIACA KROLEWNA GRATIS (679697589) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica....Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha

nieźle. Też tak musze zrobić...tylko kurka. Nie wiem czy dam radę odmówic
wczoraj nawet pół dnia mi się udało;-)Kroptusia jak się czujesz słoneczko?Napatrzec sie nie moge na Twój brzusio na avatarku
no i mdlosci jak nie bylo cala ciaze to teraz sie zaczely i potrafi muuuuulic caly dzien i cala noc, lacznie z zygankiem...coz ...nie bylo w 1 trymestrze jest w 3 jakaz ja jestem nie ksiazkowa ciaza :-)Siemacie poniedziałkowo...
Olesiu, daj znac koniecznie jak po wizycie. A ty miałas robiole HSG skoro beda ci robili drożność już??
dobre
U mnie tylko jeden dzień wypadł w zeszłym tyg. więc mozna powiedzieć że metoda zastosowana;-)