reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Pyziorki mówisz? :-D
A nózki jak patyczki - chudzielec ledwo 13 kg waży. I to jak zje dużo:-)
A jak wracam z pracy to juz w drzwiach słyszę " mamunia a masz jajo???":-D (jajko- niespodzianka). Ale uwielbiam te jej teksty. Ostatnio jak mój M wrócił z pracy, to ja leżałam na łóżku i ogladałam tv. On zapytał co robię a moja córa do niego "Tatusiu, twoja żona odpoczywa! ":-D
Loree mój szczypior waży 14 kg a tylko 3 miesiące jest starsza(o ile dobrze pamietam,że Twoja królewna z listopada)

reklama
Mam mieszane uczucia dziewczyny. Właśnie wybieram się na betkę.
Mi pierwszy wyszedł negatywny dopiero po tygodniu odważyłam się zrobić drugi. A betę robiłam zazwyczaj 14 dni po owulacji.

Wróciłam wczoraj od mamusi, ale już nie miałam kiedy do was zajrzeć. Nic nowego się u mnie nie dzieje, w sumie to żyję już tylko wyjazdem na wczasy...​
Kiedy jedziecie?

Dziewczyn jestescie moim uzaleznieniem nawet laptopa mam w kuchni zeby was czytac i nic nie pominac :-D:-)
:-D:-D:-D:-D

hej hej
ja wlasnie wrocilam z miatsa gdzie nastalam sie w kolejkach zeby zarejestrowac moje autko...:baffled:
Ale już z głowy ;-);-)

jak byscie zinterpretowaly ten test (tylko owulacyjny :-()
Chyba jako pozytywny:tak:

zostawilam go w WC na ok.5 min. i zrobila sie mocniejsza, OK teraz nastepne pytanie, wczoraj robilam ten test o 17 i byla malenka roznica miedzy tymi dwiema kreskami a dzis test o 13 i sa dwie takie same wiec kiedy owulka???
A nie powinno się robić ich mniej więcej o tej samej porze? :baffled:Ja też za bardzo się nie znam ale tak robiłam.
Wstaw zdjęcia poukładanych chronologicznie testów :tak::tak:

Jakies wiesci kochane od martynki
:no:

Swoją drogą w jakim my kraju żyjemy, że na pomoc lekarza trzeba czekać miesiącami?? I to jeśli ma się odpowiednią ilość gotówki..... Boszzzz....
Niestety :angry: Dobrze, że się wtrąciłaś:tak: czasem tak trzeba

Dziewcznki spadam na wizyte. Do wieczorka PA
Papa, odezwij się później.

:-)Słodkich snów Loree:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0uJQmB1LacU"]YouTube - RYBKA CHRAPIE[/ame]

Badaicka-Twoja malutka tez słodziak, ze szoook! wspaniale te laleczki macie dziewczyny-az Wam zazdroszczę!

Olesiu-powodzenia, kciuki zaciśnięte!

MATYNKA222-:confused:
I teraz:

MA KTOS SZYBKI PRZEPIS NA SERNIK??? MAM SER BIALY I WIELKA OCHOTĘ NA CIASTO...I KULAWĄ NOGĘ, WIEC MA BYĆ SZYBKI....:confused::-p:tak::-)

ZAJACZKU - POZIOMKI-SA THE BEST!

Kinguś-widze zakupy na calego....:-)
super! wszystko wazne i potrzebne...a jak sie czujesz? jestes nadal na L4 tak? Czy myslisz zeby byc juz do rozwiazania na zwolnieniu?

chyba poprzednio sie zlalam z reszta wpisu, wiec wybaczcie ale raz jeszcze:

MA KTOS SZYBKI PRZEPIS NA SERNIK???
MAM SER BIALY I WIELKA OCHOTĘ NA CIASTO...:-)
I KULAWĄ NOGĘ, WIEC MA BYĆ w miarę SZYBKI....:confused::-p

MA KTOS SZYBKI PRZEPIS NA SERNIK??? MAM SER BIALY I WIELKA OCHOTĘ NA CIASTO...I KULAWĄ NOGĘ, WIEC MA BYĆ SZYBKI....:confused::-p:tak::-)
Ja robię najprostszy sernik świata:
2 śmietany kremówki+serek homogenizowany+ żelatyna do tego owoce mogą być brzoskwinie z puszki.
Spód układam z biszkoptów wylewam masę a na górę galaretka - trochę oszukany mój sernik :-D:-D

reklama
Ja robię najprostszy sernik świata:
2 śmietany kremówki+serek homogenizowany+ żelatyna do tego owoce mogą być brzoskwinie z puszki.
Spód układam z biszkoptów wylewam masę a na górę galaretka - trochę oszukany mój sernik :-D:-D

dzięki Kinguś...taki wypróbuje na pewno jak bedzie gorąco...prosto z lodówki musi byc pyyycha...np z truskawkami pod galaretką, no nie?
Tylko dziś to mnie sie chce takiego z bialym serkiem....twarożkiem...a wlasnie wczoraj kupilam twarożek i normalnie......:-p gęba pełna sliny na samą myśl......

Badaicka-????przepis??? Kto tak jeszcze ciacha czesto piecze? Kroptusia, AndziaS, Niunia27???

Do góry