reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochanie blaszka taka średnia ok 25 na 40 cm

Koteczku ciasto ręcami ugniatasz :tak:
Śmietana kwaśna
Może byz masło zamiast margaryny
I najwazniejsze SPROSTOWANIE wkładasz do piekarnika nagrzanego do 150 st a potem w miare pieczenia zwiekszasz do 180 stopni
:tak:

Dziękuję!!!!!!!! jak upieke to sie podziele:-)

reklama
Hej!
U mnie prawdziwy 13 pech ...beta 1< znowu dupa...nie wiem co dalej nie mam nawet sił już płakać...

Qrwa mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja juz nie wiem Martyna...moze odpocznijcie troszke,bo psychicznie na pewno nie ciekawie i u Ciebie i u Meza.

ale mam nadrabiania:szok:
Fajny pomysł i z pewnością wzruszający :-) Ja tam lubię wesela, na których dużo się dzieje, bo same tańce, to owszem, ale trochę śmiechu, zabawy, wzruszeń też jest potrzebne.
To prawda - wzruszający - i się udało - ale się musiałam nagimnastykować, by z moją nieumiejętnością angielksiego wytłumaczyć im o co chodzi, by z tymi świeczkami poszli:zawstydzona/y:
Witam się pięknie ;)Andziu, na wakacje jedziemy w górki ;) Będziemy podróżować od bieszczad po tatry :D
My tez w góry - Tatry na początku sierpnia:tak:
Dziewczyny strasznie się boję...
Peureux04.gif
Martynko - jeszcze nie doczytałam jak wynik:sorry2:

Andzia, Kropeczko - Dzieki wielkie!!!!!!!!!!
Kurczę - coś się spotkać na BB nie możemy - Kaprycha - ściskam Cię mocno i Lolitko - Ciebie też:tak:
No no;-):-D Jejc.. nie wiedziałam, że mnie taka sława ogarnie na BB;-):-D
No bo Twoja metoda działa - tylko jeszcze musisz opracować jej teoretyczne opisy - bo z różnych wątków wynika, że wiedza książkowa musi się trochę różnić od praktycznej - praktyke tej metody już znamy a teoria:sorry2:
Ps. Nie mogłam się oprzeć;-)
czuje sie dobrze :tak:ogolnie najwiekszym objawem jest to,ze mam dziwne przeczucie,ze sie udalo...ale na razie nie chce zapeszac.A poza tym,delikatny bardzo delikatny bol w podbrzuszu jak na @ i brak bolu piersi (?) i brak wilczego apetytu na slodycze (?)
dzieki za kciuki,ja teraz trzymam za Ciebie kciuki z calego serca!!!!!!!!!!!!!!o ktorej bedziesz miala wynik bety?bo musze jutro dluzej zostac w pracy i bede pewnie dopiero poznym wieczorem :-(
Szafirku - podobno kobieta wie - więc jak masz przeczucie to znaczy, że się udało - Loree też tak miała:tak:
2. dam znac napewno, wizyta jest o 15:20 czasu UK
Olesiu - jak wizyta???
W sumie powiedzial ze on wie ze nie powinnien sluchac kto cos gada ale to go zdzwilo ze nawet stara prukwa mu to powidziala...

Lilu - czyli jednak ma swój rozum tylko nie zawsze go używa:szok:
nie odpuszczaj, niech zobaczy co narozrabiał;-)
Trzymaj do M fason jeszcze przez jakis czas bo im wolniej krew krazy i musza to dluzej przemysliwac.
:-D:-D:-D:-):-):-)
no nie mow, ze nie chcala byc bara bara na Bora Bora ;-)
:-D:-D:-D:-):-):-)
prolaktyne, testosteron i estrogeny..jak bede wyniki bedzie wiadomo co dalej..
Ola - rób badania i działaj - trzymam kciuki za wyjaśnienie się spraw zdrowotnych:tak:

reklama
napewno nie chcę więcej IUI nie ma sensu...po 3 IUI spadają jeszcze bardziej szanse...dlatego chyba pozostaje na IVF...nie wiem ciężko mi dziś o tym myśleć!

Do góry