kinguś
Nie poddam się
I jak było na kontroli?a ja mam takiego lenia ze nic mi się nie chce robić o 16 zawożę mamę do kontroli to sie muszę jakoś zmobilizować i doprowadzić do porządku
To lek na cukrzycę ale jego skutkiem ubocznym jest wywołanie owulacji ;-);-)no pochwal sie co to za cudo....!
moze jakies magiczne skoro KINDZE sie udalo...
pozdrawiam!
Dziękuje dobrzeKinguś jak się czujecie??

Super wiadomośćWitam się i od razu mam dla was wiadomość - napisała do mnie dziś na nk koleżanka, która wykupiła już leki do in vitro i okazało się, że jest w ciąży - wcześniej żaden z lekarzy nie dawał jej już szans na poczęcie naturalne, robiła inseminację i miała robić IVF - a tu niespodzianka![]()

Trzymam mocno;-);-)Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Na pewno dostaniesz bilet na występkinguś ta twoja mała to chyba jakas tancerka wyrosnie!!:**

Niestety ale może okażą się szczęśliwe;-)a zapomnialam powiedziec ze kupilam dzis testy owu w aptece - 5 szt za 28 złzdzierstwo , ale cóż.....
zobaczymy co to z nich wyjdzie;-)
Ty też się doczekasz zobaczysz.A dziś dowiedziałam się że moja dobra koleżanka jest w 3 miesiącu tylko nie chciał nic mówić żeby nam nie było przykro... normalnie...
Ja jak poroniłam to widziałam wszędzie same kobiety w ciąży..