reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a ja mam takiego lenia ze nic mi się nie chce robić o 16 zawożę mamę do kontroli to sie muszę jakoś zmobilizować i doprowadzić do porządku
I jak było na kontroli?

no pochwal sie co to za cudo....!
moze jakies magiczne skoro KINDZE sie udalo...
pozdrawiam!
To lek na cukrzycę ale jego skutkiem ubocznym jest wywołanie owulacji ;-);-)

Kinguś jak się czujecie??
Dziękuje dobrze :tak::tak:

Witam się i od razu mam dla was wiadomość - napisała do mnie dziś na nk koleżanka, która wykupiła już leki do in vitro i okazało się, że jest w ciąży - wcześniej żaden z lekarzy nie dawał jej już szans na poczęcie naturalne, robiła inseminację i miała robić IVF - a tu niespodzianka:tak:
Super wiadomość :-D

Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Trzymam mocno;-);-)

kinguś ta twoja mała to chyba jakas tancerka wyrosnie!! :-D :**
Na pewno dostaniesz bilet na występ :-D:-D

a zapomnialam powiedziec ze kupilam dzis testy owu w aptece - 5 szt za 28 zł:szok: zdzierstwo , ale cóż.....:sorry2:
zobaczymy co to z nich wyjdzie;-)
Niestety ale może okażą się szczęśliwe;-)

A dziś dowiedziałam się że moja dobra koleżanka jest w 3 miesiącu tylko nie chciał nic mówić żeby nam nie było przykro... normalnie :zawstydzona/y:...
Ty też się doczekasz zobaczysz.
Ja jak poroniłam to widziałam wszędzie same kobiety w ciąży..

reklama
Czesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)

Załączniki

• tort 271.jpg
    tort 271.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 47
  • tort 2 274.jpg
    tort 2 274.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 46
Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Szafirku trzymam kciuki za test!
Buziaki dla wszystkich!

Mloda. To my bedziemy mieli ten sam zabieg i pewnie w podobnym czasie. Fajnie ze sie tak szybko zdecydowaliscie. Nie ma co czekac i ICSI jest dla Was ok

Jak masz jakies pytanka to wal bo jak juz stosy ksiazek poczytalam wiec troche sie juz orientuje

Mloda. To my bedziemy mieli ten sam zabieg i pewnie w podobnym czasie. Fajnie ze sie tak szybko zdecydowaliscie. Nie ma co czekac i ICSI jest dla Was ok

Jak masz jakies pytanka to wal bo jak juz stosy ksiazek poczytalam wiec troche sie juz orientuje
Hej!
No pewnie bedzie w podobnym terminie!:-)
Możesz mi napisać jak wygląda stymulacja...bo podobno bierze się najpierw tabletki anty. nie wiem dlaczego?

Kochana

Stymulacja - sam miod. Zastrzyczki sobie w brzunio robisz. Ile zastrzyczkow to zalezy jaki protokol Ci lekarz wybierze.

Przed sama stymulacja mozesz tez dostac wyciszacze, no ale to nie wszyscy

jeszcze mam trochę czasu do niedzieli to może mnie skusi na test ale jak narazie to zakładam ze to wina prolaktyny te bóle sutków i wiem ze na pewno sie tym razem nie udało a teraz to 2 miesiące przerwy sobie robimy bo muszę sobie odpocząć bo już jestem psychicznie zmęczona :tak:

Bernardka a moze sprobuj sobie kupic Castagnus. To jest lek ziolowy, bez recepty, ktory ma kika zastosowan m.in. na obnizenie prolaktyny. bierze sie go przez 3 miesiace codziennie (po 1 albo 2 tabl w zaleznosci o wagi ciala). Ja jestem pod koniec 3 cyklu z Castagnusem, troche mi sie pojawialy rozne cuda niewidy i teraz czekam na @ i zobaczymy. Np w tym cyklu nie bola mnie sutki poowulacyjnie (a zawsze bolaly i ustepowalo jakos 7 dni przed @) .Castagnus niweluje tez objawy PMSu wiec moze to stad nie bola. Za to wyszly mi na jednej z piersi niebiesko-zielone zylki.

a zapomnialam powiedziec ze kupilam dzis testy owu w aptece - 5 szt za 28 zł:szok: zdzierstwo , ale cóż.....:sorry2:
zobaczymy co to z nich wyjdzie;-)

A u mnie kochane za 4 sztuki placi sie od 25 do 32 euro :no: Mnie skzoda kasy. ja mam i tak owulke mniej wiecej obajwowa. Takie mam zalozenie z M. ze jak do wrzesnia nie bedzie fasolki to go przebadamy. Ale po cichu licze na to ( a on jeszcze bardziej) ze nie bedzie takiej potrzeby.

Ja mam 28 urodzinki a data spodziewanej @ 24. Nie obrazilabym sie na taki cudowny prezent urodzinowy:-D

A u mnie kochane za 4 sztuki placi sie od 25 do 32 euro :no: Mnie skzoda kasy. ja mam i tak owulke mniej wiecej obajwowa. Takie mam zalozenie z M. ze jak do wrzesnia nie bedzie fasolki to go przebadamy. Ale po cichu licze na to ( a on jeszcze bardziej) ze nie bedzie takiej potrzeby.

Ja mam 28 urodzinki a data spodziewanej @ 24. Nie obrazilabym sie na taki cudowny prezent urodzinowy:-D
Hej piekna:-) A jak tam wogole u ciebie?? Dawno się nie odzywałaś....
Może się uda z tym prezentem, trzymam kciuki!!
U mnie wypada, że @ miałaby przyjść na naszym urlopie, więc też bym się nie pogniewała, gdyby jednak się nie zjawiła:tak::tak:

Witam!
Szafirku trzymam kciuki za test!
Buziaki dla wszystkich!

Super martynko ze sie decydujecie grunt to sie nie poddawac tak trzymac tym razem musi sie udac:tak::-D

Andziu no zobacze jak z ta jutro bedzie bo dalej cisza:confused:

Milego wieczorku kochane pozdrawiam was wszystkie bez wyjatku:tak::-D

reklama
Dziekuje i równiez przesyłam Tobie Duuuuuuuuuuuuuuuuze Buziaczki;-)
a Madziu zapomniałam zapytać jak to sie stało ze zdecydowaliscie się na wyjazd??
te same malinki co na nk???;-)
Bernadko - a może własnie odpuściłaś w tym cyklu i dlatego fasolka się zagnieździła:sorry2:
Bernadka dobrze napisała - my kobiety jesteśmy silne tylko musi troszkę czasu upłynąć:tak:
cześć kochana tak te same malinki co na NK a jak zaszalałam i teraz dumna z siebie jestem jak nic :tak::-):-):-):-)
z tym odpuszczaniem to tak nie do końca mi wyszło bo cały czas o tym myśle ale nie jest już tak nerwowo jak wcześniej zobaczymy co mi z tego wyjdzie
hej hej:-)
i dla reszty buziolki :************ bo wiecej nie pamietam :sorry2:
dla Ciebie też buziaczek zapracowana Pani ***
I jak było na kontroli?
..
a dziekuje dobrze lekarz jest dumny z mamy mojej i mówi ze naprawde powinna być wdzieczna Bogu ze tak pokierował jej losem bo było naprawde źle z nią i za 3 miesiace kolejna operacja ale podobno już nie taka cieżka
Czesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)
swietny tort masz kobito talent :tak::tak:
Bernardka a moze sprobuj sobie kupic Castagnus. To jest lek ziolowy, bez recepty, ktory ma kika zastosowan m.in. na obnizenie prolaktyny. bierze sie go przez 3 miesiace codziennie (po 1 albo 2 tabl w zaleznosci o wagi ciala). Ja jestem pod koniec 3 cyklu z Castagnusem, troche mi sie pojawialy rozne cuda niewidy i teraz czekam na @ i zobaczymy. Np w tym cyklu nie bola mnie sutki poowulacyjnie (a zawsze bolaly i ustepowalo jakos 7 dni przed @) .Castagnus niweluje tez objawy PMSu wiec moze to stad nie bola. Za to wyszly mi na jednej z piersi niebiesko-zielone zylki.

ja zielone żyłki na piersiach też mam i to nie zawsze ale nie zwróciłam uwagi kiedy mi sie pojawiaja
dziekuję Ci kochana za radę moze to jest sposób na tą moja prolaktynę
a to jest na recepte?? chyba nie skoro to zioła??

Do góry