Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
progesteron jest opowiedzialny za utrzymanie ciazy choc zdazaja sie przypadki ze nawet przy dosc niskim progesteronie ciaz rozwija sie prawidlowoa ja już po obiedzie sama sobie ugotowałam i zjadłam z mamcia a M na wieczór znow obiado kolacje będzie jadł
no ciekawe jaki masz Eve ten progesteron a kiedy się go bada dokładnie i z jakiego powodu bo moze ja tez powinnam znać jego poziom???
wykonuje sie go ok 7d fazy lutealnej tzn po owu np w przypadku okreslenie przyczyny krotkiej fazy lutealnej (tj wydolnosci cialka zoltego) jezeli jest wyoski >10j. (nie pamietam jednostek) to mozna zalozyc z duza pewnoscia ze byla owulacja i cialko zotke pracuje dobrze!
chociaz ostatnio z tego co czytam to na jednorazowy poziomo progesteronu nie mozna zbyt patrzec chyba ze sie wykona w 3 kolejnych cyklach w tym samym dniu badanie i wartosci sa zblizone! 
hihihih to bylam ja.. ja trzy razy z rzedu napisalam implementacja bo tak mi było wygodniej w sensie znajomo brzmiałooj bardzo smieszne :-( jestem w tej ciazy juz taka glupia ze nie moglam sobie przypomniec mam spowolnione odruchy i luki w pamieci....sorry...i walnelam taki blad jak nie pamietam ktoras tu nasza pani informatyk z ktorej ja sie smialam :-) i teraz mam bo smieja sie ze mnie...IMPLANTACJA...miaam na mysli wrrr
wiesz teraz to ja juz wiem ze to implantacja a nie implementacjaprzepraszam..tu nie chodzilo ze ja sie smieje..tylko czekalam kiedy nasza nadworna pani informatyk - nektarynka zauwazy co zesmy wykombinowaly...kroptusiu przepraszam jesli cie urazilam![]()

PS....DZIEWCZYNKI O 20 WIZYTA PROSZE O KCIUKI, NERWA MAM JAK ZAWSZE :-(...JUZ 34 TYDZIEN W POLU WIDZENIA, JESZCZE TEN 1 MIESIAC I MOZE ODETCHNE I POWIEM UDALO SIE JAKOS DOBRNAC DO KONCA..

cześć Kroptuśka kochanie moje:-) Jasne że będę trzymac kciuki. Baaaaaardzo mocno:-) Cześć Loree. :-) My byliśmy w zeszłym roku w Tunezji...Nie powiem, odpoczęliśmy, ale...dziwnie było.Dlatego teraz chcemy jechać gdzieś do Europy. :-)Witam się !
Zajączku ja wybrałam Turcję i teraz żałuję. W Grecji ładniej!
Ale zarąbiste brzuszysko:-):-) Jak wypchnięte z jednej strony fajnie:-)Dziewczyny lece po wyniki badan do przychodni,...ja nie wiem jak tam sie dotocze w ten upal :-( 30 st u mnie w pokoju a rano w sloncu 54...makabra ale mus to mus...wklejam tez swoj brzuszek, jedne z ostatnich zdjec :-) potem to juz z synusiem mam nadzieje noooo ew jeszcze jedna sesja przed porodem...buziole
No to bardzo się cieszę że z mamą ok. :-):-)Pozdrów ją ode mnie:-)mama dobrze z dnia na dzień lepiej ale nie wolno jej nic pracować tylko dyrygować namiale za 3 miesiace czeka ją kolejna operacja niestety
co do mnie to poprostu chce wiedzieć a przez te 2 miesiace przerwy w staraniu sie muszę podleczyć wszystko to co mam nie tak
i juz dzis zaczynam idę do dermatologa jakieoś innego wybrałam i zobacze co mi powie n tą moja cerę
![]()
No czekamy...bo ciekawe zjawisko u Ciebie:-)ja jestem! :-)
moj progesteron jest juz do odebrania ale mnie skreca z ciekawosci
dam wam znac wieczorkiem co wyszlo! ;-)