Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
progesteron jest opowiedzialny za utrzymanie ciazy choc zdazaja sie przypadki ze nawet przy dosc niskim progesteronie ciaz rozwija sie prawidlowoa ja już po obiedzie sama sobie ugotowałam i zjadłam z mamcia a M na wieczór znow obiado kolacje będzie jadł
no ciekawe jaki masz Eve ten progesteron a kiedy się go bada dokładnie i z jakiego powodu bo moze ja tez powinnam znać jego poziom???
wykonuje sie go ok 7d fazy lutealnej tzn po owu np w przypadku okreslenie przyczyny krotkiej fazy lutealnej (tj wydolnosci cialka zoltego) jezeli jest wyoski >10j. (nie pamietam jednostek) to mozna zalozyc z duza pewnoscia ze byla owulacja i cialko zotke pracuje dobrze!
chociaz ostatnio z tego co czytam to na jednorazowy poziomo progesteronu nie mozna zbyt patrzec chyba ze sie wykona w 3 kolejnych cyklach w tym samym dniu badanie i wartosci sa zblizone! 
hihihih to bylam ja.. ja trzy razy z rzedu napisalam implementacja bo tak mi było wygodniej w sensie znajomo brzmiałooj bardzo smieszne :-( jestem w tej ciazy juz taka glupia ze nie moglam sobie przypomniec mam spowolnione odruchy i luki w pamieci....sorry...i walnelam taki blad jak nie pamietam ktoras tu nasza pani informatyk z ktorej ja sie smialam :-) i teraz mam bo smieja sie ze mnie...IMPLANTACJA...miaam na mysli wrrr
wiesz teraz to ja juz wiem ze to implantacja a nie implementacjaprzepraszam..tu nie chodzilo ze ja sie smieje..tylko czekalam kiedy nasza nadworna pani informatyk - nektarynka zauwazy co zesmy wykombinowaly...kroptusiu przepraszam jesli cie urazilam![]()

PS....DZIEWCZYNKI O 20 WIZYTA PROSZE O KCIUKI, NERWA MAM JAK ZAWSZE :-(...JUZ 34 TYDZIEN W POLU WIDZENIA, JESZCZE TEN 1 MIESIAC I MOZE ODETCHNE I POWIEM UDALO SIE JAKOS DOBRNAC DO KONCA..

cześć Kroptuśka kochanie moje:-) Jasne że będę trzymac kciuki. Baaaaaardzo mocno:-) Cześć Loree. :-) My byliśmy w zeszłym roku w Tunezji...Nie powiem, odpoczęliśmy, ale...dziwnie było.Dlatego teraz chcemy jechać gdzieś do Europy. :-)Witam się !
Zajączku ja wybrałam Turcję i teraz żałuję. W Grecji ładniej!
Ale zarąbiste brzuszysko:-):-) Jak wypchnięte z jednej strony fajnie:-)Dziewczyny lece po wyniki badan do przychodni,...ja nie wiem jak tam sie dotocze w ten upal :-( 30 st u mnie w pokoju a rano w sloncu 54...makabra ale mus to mus...wklejam tez swoj brzuszek, jedne z ostatnich zdjec :-) potem to juz z synusiem mam nadzieje noooo ew jeszcze jedna sesja przed porodem...buziole
No to bardzo się cieszę że z mamą ok. :-):-)Pozdrów ją ode mnie:-)mama dobrze z dnia na dzień lepiej ale nie wolno jej nic pracować tylko dyrygować namiale za 3 miesiace czeka ją kolejna operacja niestety
co do mnie to poprostu chce wiedzieć a przez te 2 miesiace przerwy w staraniu sie muszę podleczyć wszystko to co mam nie tak
i juz dzis zaczynam idę do dermatologa jakieoś innego wybrałam i zobacze co mi powie n tą moja cerę
![]()
No czekamy...bo ciekawe zjawisko u Ciebie:-)ja jestem! :-)
moj progesteron jest juz do odebrania ale mnie skreca z ciekawosci
dam wam znac wieczorkiem co wyszlo! ;-)