reklama

starania się - watpliwości..

Witam się też :)

My mamy 500g żywej wagi, brykamy i nadal jesteśmy dziewczynką :)
Ja mam cukrzyce :( wiec dołączam do grona słodkich mam... dzieki bogini to tylko 3,5 miesiąca :)

Buziaki dla Was
GRATULACJE!!!!!!!!!!! ciesze sie, ze wszystko ok...

jakis dziwny miesiac jest...Bernardka 3 dni wczesniej ma @, ja plamie tydzien przed @ mimo ze niugdy nie plamilam..jesu swiety co tu sie dzieje??????????
a ja moglabym dostac @ nawet jutro bo juz sie nie moge doczekac...a tu dopiero dzis mija tydzien od zabiegu... dobrze, ze mam was bo bym nie miala komu wyzalic i czas jednak jakos lepiej leci, moze nie szybciej ale lepiej...

reklama
a ja moglabym dostac @ nawet jutro bo juz sie nie moge doczekac...a tu dopiero dzis mija tydzien od zabiegu... dobrze, ze mam was bo bym nie miala komu wyzalic i czas jednak jakos lepiej leci, moze nie szybciej ale lepiej...

ja po poronieniu czekalam 3 tygodnie w sumie do @ ale wiem ze sa takie co i 8-9 czekaja...zycze ci Gosiaku zeby @ przylazla jak najszybciej...sama wiesz dlaczego..:-)

wiecie co pomijajac ten moj smieszny wykres to mam tak wyraźne oznaki @ zawsze przed ze to szok!
najpierw mi zaczyna leciec wszystko z rąk .... np zakretka od butelki czy łyżka! :dry: wkurza to niesamowiecie
potem pekaja mi naczynka w nosie! (ok 2 dni przed)
nie wspomne o oglolnym wq! :sorry2:
no i @ przylazi (:dry:) a powiem wam szczerze ze nigdy nie mialam takregularnych @ jak teraz to juz chyba 5 cykl 29d :sorry2:

Bernardko a co ci on powiedzial! bo ja chce sie przejsc!

no to pijmy

wiecie co wam powiem byłam wczoraj u tego dermatologa i jestem przerazona tym co usłyszałam nawet nie wiem jak mam na to zareagować

a co ci powiedzial??????????????????????

wiecie co pomijajac ten moj smieszny wykres to mam tak wyraźne oznaki @ zawsze przed ze to szok!
...
no i @ przylazi (:dry:) a powiem wam szczerze ze nigdy nie mialam takregularnych @ jak teraz to juz chyba 5 cykl 29d :sorry2:

Bernardko a co ci on powiedzial! bo ja chce sie przejsc!

z jednej strony zazdroszcze..ale z drugiej - szlag by to trafil....:wściekła/y:

a co ci powiedzial??????????????????????
..
a daj spokój podobno czeka mnie długie i obciążajace leczenie tego mojego tradziku bo to już nie młodzieńczy i samo nie przejdzie a skoro teraz myślimy o dziecku to nie ma mowy o tej kuracjii tylko na teraz na 2, 3 miesiące dostałam antybiotyk i żel EPIDUO ( przeczytajcie o niem na necie coś strasznego ale podobno działa) i takie tam do mycia i smarowania na słońce kosmetyki.
bardzo bym się chciała tego pozbyć ale boje sie tego leczenia.
jak narazie ma mi pomóc to co mi przepisała zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry