reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jeszcze jedno pytanie! wczoraj zauwazyłam na wkładce jasno brązową wydzielinę! ale mało była jeszcze dziś rano a teraz wszystko wróciło do normy tzn. wydzielina jest mleczna! czy to coś oznacza? mierzyłam temperaturę teraz i dalej 37,6?

tempy sie nie mierzy teraz, tylko rano zaraz po wstaniu. teraz wynik tempy na nic nie wskaze
wydzielina mleczna tez nic niie znaczy. sluz mleczny sie zdarza u niektorych kobiet - u mnie non stop

nie ma potrzeby mierzyc kilka razy dziennie
poza tym co to znaczy stala tempka ? jesli jest stala to znaczy ze owu nie bylo.....po owu tempka musi wzrosnac

mierzę tą temp od 2-2,5 tygodnia! i od tego czasu jest podwyższona bo temp 37,5-37,8 chyba nie utrzymuje się przez cały cykl!

temperaturę mierze kilka razy dziennie o stałych porach! rano przed wstaniem również! wciąż taka sama!

Siema

Dziwne jest to, ze mierzysz kilka razy dziennie tempke i zawsze jest stala. To chyba nie jest normalne:confused: Tempka rosnie wieczorem zazwyczaj. Przynajmniej u mnie, nigdy nie jest stala.

Juz Was czytam dziewczynki

Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!
Kochanie, az lezka mi sie w oku zakrecila!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak strasznie sie ciesze:-D:-):-D Wiesz co to znaczy??? Ze wszystkie 3 mniej-wiecej w tym samym czasie bedziemy mialy IVF, bedzie nam razniej. Trzymam za nas i za nieinvitrowe staraczki kciuki

reklama
Kochanie, az lezka mi sie w oku zakrecila!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak strasznie sie ciesze:-D:-):-D Wiesz co to znaczy??? Ze wszystkie 3 mniej-wiecej w tym samym czasie bedziemy mialy IVF, bedzie nam razniej. Trzymam za nas i za nieinvitrowe staraczki kciuki
Wiem kochana!
Też się z tego cieszę bo razem jest raźniej! Normalnie jestem taka podekscytowana!
Już nie mogę się doczekać... ale miesiąc szybko zleci!
A ty kiedy zaczynasz?

Do góry