reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

jakie miałyscie 1 oznaki ciąży? ciekawa jestem po jakim czasie występowały?
to zalezy jak u kogo.......przy pierwszej ciazy wiedzialam juz 3 dnia ze to to.zadnych oznak....przy 2 bylam zdziwiona na max,zoro oznak......dwie nastepne po tygodniu,sennosc,mdlosci,sikanie,zgaga,i cycachy,,,,hihihi,,....wielkie jak banie i sterczace wiecznie ratusze.....

reklama
Dzeni Widzisz dziadek jednak wiedział co mówi...tak jest że dusza odchodzi i ustępuje nowej...ja w to wierze!
Wspaniałe wiadomości...bardzo się cieszę...oczywiście nie ze śmierci dziadka tylko z fasolki!

Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!
Martynko nie wiesz nawet jak sie cieszę że tak szybko Wam sie udało wszystko zorganizować :tak::-) trzymam kciuki juz od dzisiaj za Wasze powodzenie i za Kaprychy i za Lolitki :tak:
hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........
kochana gratuluję po cichutku i czekamy razem z Tobą na sobotni teścik i II tłuste kreski :tak:
tak po cichu dziekuje...........clo....susza na max.....i czyzby????.....to chyba jakis cud........ale wiecie co.....w czerwcu bylam u dziadka bardzo byl chory i chciał juz umrzec....głupie ale .prosilam zeby poczekał...bo jescze nie poznał mojego jacka....a on."dziecko nie dam rady....ja musze umrzec i zrobie dla waszego potomka miejsce...teraz wam sie uda"...wyjechalam z tamtad we wtorek a dziadek w srode zmarł.............hihihi.i sie okarze daj boze ze bedzie najstarsza mamusia na forum.....
oj dzidziu chyba wiedział co mówi :tak:

dzieki..........a ja mam łzy i usmiechy na zmiane........moj jeszcze nie wie....poczekam do soboty,powtorze i wtedy chyba mu napisze.........bidulek oszaleje ze szczescia

czesc laseeczki:-)
widze ze tu dzisiaj u nas pozytywnie wesoło :-D

martynko straszliwie sie ciesze !!! trzymam kciuki ogromnie!!!!
no i za kaprysie i lolitke bo wy wszystkie w tym sammym prawie czasie ! ale ekstra!!!
jak dla mnie piszcie o IVF nie powinno to nikomu przeszkadzac! wkoncu to satranka!!
wikula podziwiwam i uklony za te 70 kotletów!!:szok::szok::-D
dzieni bede mocno zaciskac kciuki zeby u ciebie ten cien cienia byl jak najbardziej prawdziwy i na dniach zrobil sie czerwoniasty!!:tak::-)

ja zmeczona jestem, ciagle mam cos do roboty , jeszcze sobie na solarium wyskoczylam (tylko ciiiii bo zaraz mnie kropka złapie i zastrzeli :-D) i wogole mi sily opadły....
jutro jade na odebranie dyplomu:-)
cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam..:dry:

buziolki dla wszystkich dziewczynek, nie odpisalam kazdej ale pamietam o wszystkich!!! :*********

AndziS, Marzenix, Zaniepokojona
Bisous18.gif

reklama
Do góry