to zalezy jak u kogo.......przy pierwszej ciazy wiedzialam juz 3 dnia ze to to.zadnych oznak....przy 2 bylam zdziwiona na max,zoro oznak......dwie nastepne po tygodniu,sennosc,mdlosci,sikanie,zgaga,i cycachy,,,,hihihi,,....wielkie jak banie i sterczace wiecznie ratusze.....jakie miałyscie 1 oznaki ciąży? ciekawa jestem po jakim czasie występowały?
reklama
martyna222
udało się ! :)
Dzeni Widzisz dziadek jednak wiedział co mówi...tak jest że dusza odchodzi i ustępuje nowej...ja w to wierze!
Wspaniałe wiadomości...bardzo się cieszę...oczywiście nie ze śmierci dziadka tylko z fasolki!
Wspaniałe wiadomości...bardzo się cieszę...oczywiście nie ze śmierci dziadka tylko z fasolki!
Betka85
Fanka BB :)
Martynko nie wiesz nawet jak sie cieszę że tak szybko Wam sie udało wszystko zorganizowaćHej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!

kochana gratuluję po cichutku i czekamy razem z Tobą na sobotni teścik i II tłuste kreskihmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........

oj dzidziu chyba wiedział co mówitak po cichu dziekuje...........clo....susza na max.....i czyzby????.....to chyba jakis cud........ale wiecie co.....w czerwcu bylam u dziadka bardzo byl chory i chciał juz umrzec....głupie ale .prosilam zeby poczekał...bo jescze nie poznał mojego jacka....a on."dziecko nie dam rady....ja musze umrzec i zrobie dla waszego potomka miejsce...teraz wam sie uda"...wyjechalam z tamtad we wtorek a dziadek w srode zmarł.............hihihi.i sie okarze daj boze ze bedzie najstarsza mamusia na forum.....

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc laseeczki:-)
widze ze tu dzisiaj u nas pozytywnie wesoło
martynko straszliwie sie ciesze !!! trzymam kciuki ogromnie!!!!
no i za kaprysie i lolitke bo wy wszystkie w tym sammym prawie czasie ! ale ekstra!!!
jak dla mnie piszcie o IVF nie powinno to nikomu przeszkadzac! wkoncu to satranka!!
wikula podziwiwam i uklony za te 70 kotletów!!

dzieni bede mocno zaciskac kciuki zeby u ciebie ten cien cienia byl jak najbardziej prawdziwy i na dniach zrobil sie czerwoniasty!!
:-)
ja zmeczona jestem, ciagle mam cos do roboty , jeszcze sobie na solarium wyskoczylam (tylko ciiiii bo zaraz mnie kropka złapie i zastrzeli
) i wogole mi sily opadły....
jutro jade na odebranie dyplomu:-)
cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam..
buziolki dla wszystkich dziewczynek, nie odpisalam kazdej ale pamietam o wszystkich!!! :*********
widze ze tu dzisiaj u nas pozytywnie wesoło

martynko straszliwie sie ciesze !!! trzymam kciuki ogromnie!!!!
no i za kaprysie i lolitke bo wy wszystkie w tym sammym prawie czasie ! ale ekstra!!!
jak dla mnie piszcie o IVF nie powinno to nikomu przeszkadzac! wkoncu to satranka!!
wikula podziwiwam i uklony za te 70 kotletów!!

dzieni bede mocno zaciskac kciuki zeby u ciebie ten cien cienia byl jak najbardziej prawdziwy i na dniach zrobil sie czerwoniasty!!

ja zmeczona jestem, ciagle mam cos do roboty , jeszcze sobie na solarium wyskoczylam (tylko ciiiii bo zaraz mnie kropka złapie i zastrzeli

jutro jade na odebranie dyplomu:-)
cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam..

buziolki dla wszystkich dziewczynek, nie odpisalam kazdej ale pamietam o wszystkich!!! :*********
sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
fajnie! też chciała bym wiedzieć co sie ze mną dzieje!
martyna222
udało się ! :)
AndziS, Marzenix, Zaniepokojona

reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
widze ze ten twoj pancio to postrzelony na maksa!!rok temu jak mu napisałam ze jestem w ciazy....na parkingu bita smietana napisał ...bede tatusiem.....i spil sie na max.......

kingus jak wizyta u gina???????
Podziel się: