reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki:-)Ja tylko tak na chwilke wpadam,własnie wziełam prysznic po ciezkiej pracy,a za chwilke bede sie szykowała na imprezke,wieczorkiem sie wybieramy:-)Miłego wieczorku Wam życze:tak:Buziolki;-):-)

reklama
A ja z dzieciaczkami miło spędziłam czas pobawili się super w basenie no i potem na podwórku a potem zajadaliśmy czereśnie i teraz odpoczywam:-p

cholera nie wiem dlaczego nie moge wkleic 2 roznych wykresow... jak wkleje to i tak sie zmieniaja na 2 takie same!!!!! buuuuuuuuuu
tak wiec napisze... temp mierzone termometrem z 2 miejscami po przecinku:
1dc 36.40

4dc 36.47
5dc 36.45
6dc 36.46
7dc 36.45
8dc 36.32
9dc 36.29
10dc 36.41
11dc 36.29
tempka ak najbardziej normalna nie ma nic w niej zlego.. ja mierze elektronicznym microfife 1622MT ze zlotą koncówką i jestem z niego zadowolona

odnosnie jak chcesz wykres wstawic to musisz skorzystac z opcji nad kalendarzem: Home page Setup
bo to co Ty wklejasz to ja widze swoj bo jestem tez tam zologowana

aaaa u mnie przylazla z rana

czesc dziewczynki - przeczytalam ale nie odpowiem - mozg mi sie zlasowal - odniose sie tylko fragmenarycznie:-):-):-)
kropeczko - trzymam kciuki za staranka i kolanka...
dzeni - ogorki - fiu fiu to juz wioadomo kto/co u ciebie jest sprawca ciaz:-):-):-)
skad wy te emotikonki bierzecie

badaicka - rzuc mi prosze przepis na to ciasto z owocami bom se zapomniala skopiowac a teraz se zgubilam w gaszczu forumowym...pliiiizz

Dziewczynki... czy hiperprolaktynemia czynnosciowa moze byc przyczyna nieregularnych cykli (wrecz braku @)? Moja gin twierdzi, ze nie, za to jakas endokrynolog od razu chciala mi dac bro (ale nie dala, bo zapomnialam jej przypomniec o recepcie)... inny endokrynolog twierdzi, ze tylko zwykla hiperprolaktynemia jest szkodliwa... Co Wy na ten temat wiecie?? U mnie wszystkie inne wyniki w porzadku :baffled:

A tak w ogole jakie badania polecacie wykonac? Pytam, bo moze sa jakies jakich jeszcze nie robilam, a Wy robilyscie
:tak:

Dziewczynki... czy hiperprolaktynemia czynnosciowa moze byc przyczyna nieregularnych cykli (wrecz braku @)? Moja gin twierdzi, ze nie, za to jakas endokrynolog od razu chciala mi dac bro (ale nie dala, bo zapomnialam jej przypomniec o recepcie)... inny endokrynolog twierdzi, ze tylko zwykla hiperprolaktynemia jest szkodliwa... Co Wy na ten temat wiecie?? U mnie wszystkie inne wyniki w porzadku :baffled:

A tak w ogole jakie badania polecacie wykonac? Pytam, bo moze sa jakies jakich jeszcze nie robilam, a Wy robilyscie
:tak:

Olapolap ja niestety nie pomoge bo nie bardzo sie na tym znam tez jestem z tego zielona:baffled:

Ładne pościele kupiłam ? :-)
Nie lubie tych w misie, żyrafki, kotki itd.
Szczególnie zakochałam się w tej w paski !!!

Olcia sliczne ta sa z fimy my sweet baby ja tez takie ogladalam sobie i mi tez ta w pski sie bardzo podobala byla jeszcze taka sama tylko ze w pomaranczowe paseczki czyz nie a to masz komplet 12 cz czy mniej??

Olcia a po kolorach moge sie tylko domyslec ze bedzie maly iwo:)

reklama
Hehe Sisi tak były jeszcze w pomaranczowe paseczki i w takie ostre czerwone :-)
Ja kupiłam tylko 3 cześciowe komplety pościeli, bo uważam, że na baldachimie tylko kurz się zbiera. Mój brat miał baldachim i uważam go za rzecz zbędną.

Do pościeli dokupiłam tylko 2 prześcieradła frotte i rożek.

A co do kolorków pościeli to wzięłam takie, żeby pasowały i do Iwo i do Malwiny :-)

Do góry