reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hehe Sisi tak były jeszcze w pomaranczowe paseczki i w takie ostre czerwone :-)
Ja kupiłam tylko 3 cześciowe komplety pościeli, bo uważam, że na baldachimie tylko kurz się zbiera. Mój brat miał baldachim i uważam go za rzecz zbędną.

Do pościeli dokupiłam tylko 2 prześcieradła frotte i rożek.

A co do kolorków pościeli to wzięłam takie, żeby pasowały i do Iwo i do

Malwiny :-)

A no tak ja zapomnialam ze ty twarda dziewuszka jestes i chcesz miec niespodzianki wytrwalosci zycze ja to chyba od razu bym chciala wiedziec:tak::-Dciekawska jestem no:-)

reklama
A no tak ja zapomnialam ze ty twarda dziewuszka jestes i chcesz miec niespodzianki wytrwalosci zycze ja to chyba od razu bym chciala wiedziec:tak::-Dciekawska jestem no:-)

Powiem Ci, że powoli się łamię ....
Jak się złamię to odrazu Wam powiem :-)
Tyle się nagadałam, że lepiej nie wiedziec itd ,a teraz coraz ciężej mi życ w tej niewiedzy :-)

Ładne pościele kupiłam ? :-)
Nie lubie tych w misie, żyrafki, kotki itd.
Szczególnie zakochałam się w tej w paski !!!

sliczne pościele:tak: ja osobiście kocham np.kaczuszki i wtakie mam a jak dziewuszka mi się szykować będzie to kupie różową w księżniczki :-)no i ja tylko i z baldachimem niedosć że pięknie wygląda to jeszcze mojemu smykowi było dobrze bo tez słoneczko tak nieświeciło a u synka pokoju niestety daje i to super :baffled: co ja tylko i wyłącznie cały kąplet :-)

Hej dziewczynki:-)Ja tylko tak na chwilke wpadam,własnie wziełam prysznic po ciezkiej pracy,a za chwilke bede sie szykowała na imprezke,wieczorkiem sie wybieramy:-)Miłego wieczorku Wam życze:tak:Buziolki;-):-)
Udanej imprezki Kochana:tak::-)

Och... jaka cudna..:tak::tak: Normalnie chyba też będe z tej firmy kupowac:-D

hej dziewczynki mam takie pytanko bo dziś usłyszałam coś takiego: że jak sie ma taka samą grupę krwi w sensie ja i mój M to nie będziemy mieć dzieci, co wy o tym sądzicie bo mi sie to głupotą wydaje i nigdy o tym nie słyszałam ???

Dziewczynki... czy hiperprolaktynemia czynnosciowa moze byc przyczyna nieregularnych cykli (wrecz braku @)? Moja gin twierdzi, ze nie, za to jakas endokrynolog od razu chciala mi dac bro (ale nie dala, bo zapomnialam jej przypomniec o recepcie)... inny endokrynolog twierdzi, ze tylko zwykla hiperprolaktynemia jest szkodliwa... Co Wy na ten temat wiecie?? U mnie wszystkie inne wyniki w porzadku :baffled:

A tak w ogole jakie badania polecacie wykonac? Pytam, bo moze sa jakies jakich jeszcze nie robilam, a Wy robilyscie
:tak:
nie pomoge bo nawet nie wiem o czym do mnie gadasz:-):-):-)
bardzo ladne - ja tez mialam taka zolto-kremowa w paseczki z jakims delikatnym napisem. baldachim mialam taki z moskitiera ale chyba tez uwazam to za zbedna rzecz... zwlaszcza ze mielismy lozeczko do ktorego tylko naroznie dalo sie go przymocowac co nie bylo wygodne...
hej dziewczynki mam takie pytanko bo dziś usłyszałam coś takiego: że jak sie ma taka samą grupę krwi w sensie ja i mój M to nie będziemy mieć dzieci, co wy o tym sądzicie bo mi sie to głupotą wydaje i nigdy o tym nie słyszałam ???
my z K mamy ) rh+ i mamy jedno dziecko i dwie ciaze wiec to chyba bzdura jakas - moj gin nic mi na ten temat nie mowil...

Problem jest wtedy jak wystepuje konflikt serologiczny, czyli np. matka ma grupę krwi rh- a ojciec rh+. Ale nie jest to przeszkoda aby zajść w ciążę.

reklama
Do góry