reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
DZENI jeszcze raz GRATULACJE:-)
SANDRAHAHA białe :baffled:ja nienawidze jasnych kolorów kocham się w ciemnych żywych :tak:niestety byłam zmuszona do ecry(nie wiem jak to się pisze)koloru w kuchni bo mam taki blat(niagara)i ciemne mebelki machoniowe dlatego musiałam z pomarańczu na taki zmienić no ale ale :-Dmusiałam sobie wymyśleć że w rogach wszystkich mam ciemny fiolet paski zrobine i do firanek pasują bo mam spagetti fioletowe :-Dno ja jestem jednak poprostu za kolorkami i wzorkami :tak:
OLESIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

dobra...ide sie ogarnac troche.....i cos trzeba zaczac robic..........rodzice pojechali na jeden dzien nad morze .i..mama prosila zebym umyla jej sufity..sa z paneli.....hm.....musze z synkiem pogadac......
milego dopołudnia i popoludnia.....pewnie wieczorkiem znowu sie przyczłapie.......

olesia............sto lat i wszystkiego naj..............
niebede pytac ktore to bo napewno 18 urodzinki.........

wpadne pozniej na tort

jejku.....chyba ktos na wsi mleko przypalił

Czesc Dziewczynki,

przyszlam sie tylko przywitac i zyczyc udanej soboty :-)

Dzeni - serdeczne gratulacje :-) piekne kreseczki

Olesiu - wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin ;-):tak:

Olapolap - ja gdzies kiedys czytalam ze tempka moze skoczyc 3 dni przed owu i 3 dni po owu...zobaczysz jeszcze jutro :-)

U mnie remontowa cd...brud, smrod i mogila ale malymi kroczkami do przodu, dzis ide chyyyba juz po ciuszki do piwnicy i lozeczko i chyba trzeba kupowac co nie co bo widze ze jestem w tyle w porownaniu do innych :-)
Mam juz swoja maszyne i pierze super hiper, glowny egz. we wrzesniu...Ide poczytac co u Was poki sie mdlosci nie rozkreca bo juz daja do wiwatu...

hej dziewczynki mam takie pytanko bo dziś usłyszałam coś takiego: że jak sie ma taka samą grupę krwi w sensie ja i mój M to nie będziemy mieć dzieci, co wy o tym sądzicie bo mi sie to głupotą wydaje i nigdy o tym nie słyszałam ???

To jakaś bzdura. Ja mam AB Rh+ i mój mąż taką samą i jak widać mozna miec dzieci :-)

bardzo ladne... ja tez nie lubie w jakies tam miski, kwiatki czy diabli wie co... ja tez sobie przegladalam kiedys (pomimo ze nie jestem w ciazy-to dopiero glupota:confused:) i stwierdzilam ze ja bym kupila jakas taka unniwersalna... zwykla... jakas wlasnie w paski... ale ja to sobie tak marze ze bez wzgledu na plec zrobilabym caly pokoik na bialo... kocham to... tak czyto, niewinnie... posciel biala, mebelki biale... wsytsko biale... ahhhh ale sie rozmarzylam przed spankiem... :tak::tak::-):-)

No no białe ładne tylko niepraktyczne trochę, bo mała plamka i już widać :-)

witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......

i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE

BRAWO !!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ !!!!

Planujesz uzywac pieluszki tetrowe? :-D:-D:-D

taaaa jak najbardziej kupilam juz 255 opakowan....zartuje, bede uzywac ale tyle co przy W przy odbijaniu/ulewaniu i potem sluza na rozniste sposoby co zweryfikuje zwykle zycie...a tak pampersiki ale prania i tak ida...W sie b. duzo ulewalo czy to na ubrania czy w lozeczku a dwa ona to byla taka agenta ze potrafila zakupsztalic mi cala posciel i spac dalej :-) wiec prania murowane...ps...ja za to zalewalam mlekiem wszystkie bluzkie, zadne wkladki nie dawaly rady, mleko sikalo po scianach i laktator pekl hehe wiec sie doilam jak krowa bo okazalo sie najwygodniej i szybciej...2 butelki na krzeselko i dajemy :-)

reklama
A tak wogóle to mi łezki poleciały bo mój synek bardzo kocha dzieci i jak wiecie był u nas na wakacjach Julian 7 letni kuzyn i cały czas się bawił z nim co przyszedł do góry mówic że już jedzie do domku no a co mój synek zrobił :-(zamknął mu drzwi i pchał go aby się z nim bawiłm aż mi sie płakać chce :-(teraz wiem że druga dzidzia to największy najlepszy wybór jaki mogliśmy podjąć mojemu synkowi jest potrzebny braciszek lub siostrzyczka aby mógł się z kimś bawić :tak:ach a teraz sam w baseniku będzie się bawic :-(

No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia moja :-D:-D od wczoraj czuje :-D

Do góry