Chcialam skorektorowac co wyzej napisalam,. Oczywiscie najczesciej tempka wzrasta dzien po owu, nie w dniu owu. Omylka kobylka![]()
No tak, tak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcialam skorektorowac co wyzej napisalam,. Oczywiscie najczesciej tempka wzrasta dzien po owu, nie w dniu owu. Omylka kobylka![]()
hej dziewczynki mam takie pytanko bo dziś usłyszałam coś takiego: że jak sie ma taka samą grupę krwi w sensie ja i mój M to nie będziemy mieć dzieci, co wy o tym sądzicie bo mi sie to głupotą wydaje i nigdy o tym nie słyszałam ???
bardzo ladne... ja tez nie lubie w jakies tam miski, kwiatki czy diabli wie co... ja tez sobie przegladalam kiedys (pomimo ze nie jestem w ciazy-to dopiero glupota) i stwierdzilam ze ja bym kupila jakas taka unniwersalna... zwykla... jakas wlasnie w paski... ale ja to sobie tak marze ze bez wzgledu na plec zrobilabym caly pokoik na bialo... kocham to... tak czyto, niewinnie... posciel biala, mebelki biale... wsytsko biale... ahhhh ale sie rozmarzylam przed spankiem...
:-):-)
witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE
Mam juz swoja maszyne i pierze super hiper, glowny egz. we wrzesniu..
witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE
Planujesz uzywac pieluszki tetrowe?![]()