reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam sie w ten upalny dzień
kto sie kawki ze mną napije???

witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE
GRATULACJE
To jakaś bzdura. Ja mam AB Rh+ i mój mąż taką samą i jak widać mozna miec dzieci :-)
!!
TO MNIE POCIESZYŁAŚ BO JUŻ SAMA NIE WIEDZIAŁAM W CO WIERZYĆ
Tak wogóle witam sie:-)
CZEŚĆ MADZIU CO U CIEBIE??

OLESIA WSZYSTKIEGO DOBREGO STO LAT STO LAT!!!!!!!!!

dziewczynki co moze być ze miałam przez dwa dni normalne krwawienie @ jak zawsze a dziś nie mam nic:eek: sucho:eek: co to moze być :baffled: moze to od tego goraca szaleje mi organizm ???

Marzenko gratuluje odebrania dyplomu ja na swój muszę do października czekać niestety

reklama
Hej laseczki ;-);-)

Witam weekendowo i strasznie gorąco :-)

DZENI MEGA WIELKIE GRATULACJE :-D:-D spokojnych miesięcy z dzidzią pod serduszkiem :tak::tak:

OLESIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I ŚLICZNEJ ZDROWEJ DZIDZI ( tylko szybko :-D )

Patrysia no teraz to ja się wzruszyłam tymi ruchami ;-);-)

Marzenko Ty jak zwykle zabiegana i zarobiona oby były tego efekty :-D:-D
Kinguś jak się czujecie?;-)
Lilu a co u Ciebie? ;-)

Pozdrawiam wszystkie i udanego weekendu i takiego hmmm owocnego :-D:-D ;*;*;*

Do góry