Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jednakCZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :-)
Gratuluję córuni
Zdjęcie super.CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Oto nasza kruszynka :-)
Witam Cie,a u mnie fajowo w tym tyg było mało pracy,w wekend mamy wolne.Prawdopodobnie do Polski przylatujemy na początku sierpnia kilka spraw załatwic na kilka dni![]()

no u nasz wczoraj lunelo a teraz pada caly czas....
bedzie dobrze - moj tesc tez teraz jest na kolejnej chemii... przytulam...
U mnie w miare ok, @ juz prawie sobie poszlajak dobrze ;-)
Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostnywiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zle i tak niedobrze :-( ehhh.
a tak jedziesz wakacyjnie czy sluzbowo??Gwalc ile wlezie....Biedaczek
lece...wlosy se ide farbnac. w srode lece na 2 dni do Tallina - juz sie nie moge doczekac![]()
no i ja tez sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!!!jestem i ja...
Olesiu ja też składałam Ci życzonka..Pierwsza z samego rana...ale że jesteś to złożę jeszcze raz!!!
Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.
no to super - dziewczyny sa cool!!:-):-):-)Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)
-
CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
no to niezly wyniik - oby tak dalej...ja poprosze te biala bo wyglada na dietetyczna...
dziewczyny musze sie pochwalic..jestem rowno po 5 tygodniach diety i cwiczen i spadlo mi 7,5 kilo![]()

Dlaczego płaczesz? młody chłopiec zapytał swą mamę. Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu. Nie rozumiem, odpowiedział. Ona go !przytuliła i rzekła: i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne...
tylko dlatego ze zdali sobie sprawe z wielkiej przyjazni. Ja mam zawsze plach na koncu nosa. Ale ostatnio to troche przesadzam, wczoraj polecialy mi lzy jak dziewczyny w pracy daly mi prezent
chyba hormony robia swoje.z druzyna mowisz? cala?? a skad ich masz?? tak na wlasnosc??Gosia
Jade z druzyna pilkarska na ich mecz z EstoniaCala banda chlopow hehe
![]()