reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Nie, taka bogata to ja nie jestem:)
Moja firma jest sponsorem druzyny pilkarskiej....No i z racji tego druzyna bierze mnie ze soba na mecz.

reklama
Gosia

Jade z druzyna pilkarska na ich mecz z Estonia:) Cala banda chlopow hehe:-D

wow:-Dpożycz ich na troche:-D

OLESIA ja takze jestem strasznie miekka tzn.szybko sie rozpływam nawet na bajkach płacze:zawstydzona/y::sorry:
GOSIA tak było już ładnie wczoraj a na noc przyszła taka burza że mysłalam że nie będzie jej końca i co tak teraz rozwaliła pogode że leje leje a ja z M chcemy do Auchanu jechac jak ja kocham w takie pogody:baffled:

Olica-gratuluje ślicznej córeczki!!!! W sumie fajnie, ze znacie już płeć...teraz glaszczac sie o brzszku będziesz myślala juz konkternie: "moja córeczka Malwinka":-):tak::-)
Ciesze sie, ze mala tak ładnie rośnie i te nooogi;-) wow...może wyrośnie na małą biegaczke lub tancerkę?

Olesia33-raz jeszcze-wszystkiego najjjj!!!!!

Cookie monster-Badaicka-piekny serniczek! ja zrobilam tą piane na wierzchu ciasta jak kazałas...ale tez wole bez...bo baaardzo slodka:-)

Martynko-super , ze podjeliscie z mezem decyzje o in vitro...będzie sukces na całej linii-zobaczysz!!!!! sciskam mocno!

Kinguś-kochanie-dopiero za 3 m-ce masz termin porodu-Kinia zdązy jeszcze urosnac i zobaczysz jak Cie zaskoczy!!!! Nie martw sie slonko!!! Na pewno malutka jest zdrowiutka jak rybka! Buziaczek!

Poziomka...co porabiasz w wknd??? meczysz mezusia...no jasne:-D

Marzenixx-gratuluje dyplomu!!! Super zdjęcia!...ja to nie mialam ani takiej "amerykanskiej" szatki ani czapeczki:-(

Gosia-do Zatorlandu wybierz się koniecznie w sloneczny dzien...inaczej bedziesz zmeczona i nie skorzystasz z tego co dinozaury maja do zaoferowania:-) A perk jest naprawde fajny....jak dla szymka powinno to byc naprawde strzalem w 10tke!

Hanka-i jak pracusiu...zyjesz jeszcze???? juz sie modle za ten czwartek -powodzenia zuchu!

Patrysia-jak sie slonko czujesz??? Jak maluszek??? Fika juz??? mam nadzieje, ze sie wypogodzi i sedzicie mile niedziele:-)

Lolitka...no to faktycznie czeka Cie podroz marzen....w dodatku wszyscy taaacy wysportowani:-)

WITAM SIE TAK WOGOLE NIEDZIELNIE I JEDNOCZESNIE ZEGNAM....ZYCZAC MIŁEJ NIEDZIELI DLA WSZYSTKICH!
DO JUUUTRA!

reklama
Do góry