reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześć babeczki jak wam weekend mija??

Widzę Marzenko ze się owocnie u Ciebie zapowiada
Sexe31.gif
Amour35.gif

Olesiu jak po urodzinkach jakaś imprezka była??
mi mija baaaardzo leniwie:sorry:
czekam na mężusia bo trzeba działać:-D miejmy nadzieje ze owocnie...:-p

ziew...jejku jaka pogoda...nic tylko spac..
no u mnie juz po deszczu i słoneczko wyszło.....:sorry:

a co u was laski??

u nas też całą noc lało i w dzień też a teraz się powoli rozpogadza i słońce sie pojawiło
a ja byłam dziś na zakupach i nic sobie nie kupiłam tylko pól niedzieli zmarnowałam bo jakoś nie miałam weny do zakupów

u nas też całą noc lało i w dzień też a teraz się powoli rozpogadza i słońce sie pojawiło
a ja byłam dziś na zakupach i nic sobie nie kupiłam tylko pól niedzieli zmarnowałam bo jakoś nie miałam weny do zakupów
tez tak mam czasami...:sorry:
ja za to byczylam sie caly dzien, a teraz zjadlam ogromna porcje lodów śmietankowych i zaraz mi mój bebech peknie:confused2:

a my się wybieramy na koncert ale tak mi sie nie chce że :szok: ale może się jakoś rozruszam jak juz pojedziemy

a ja dziś zaczynam kuracje tymi lekami od dermatologa i aż się bardzo boje bo ta maść co ja dostałam to moze mi skórę spalić ale tak ma być bo to po to żeby mi zeszła ta stara i nowy naskórek sie pojawił :tak:

a my się wybieramy na koncert ale tak mi sie nie chce że :szok: ale może się jakoś rozruszam jak juz pojedziemy

a ja dziś zaczynam kuracje tymi lekami od dermatologa i aż się bardzo boje bo ta maść co ja dostałam to moze mi skórę spalić ale tak ma być bo to po to żeby mi zeszła ta stara i nowy naskórek sie pojawił :tak:
oo a jaki koncert??

a z tą kuracją to trzymam kciuki żeby poszła szybko i dobrze :):tak:

Patrysia-jak sie slonko czujesz??? Jak maluszek??? Fika juz??? mam nadzieje, ze sie wypogodzi i sedzicie mile niedziele:-)

dobrze sieczuje tylko dzisiaj mnie wstrząsło tzn.jazda (bo jechaliśmy na zakupy bo jutro jade także do koleżanki która urodziła synka 24 czerwca i coś kupić chciałam małemu)no i skonczyło się 2 razy wymiotami i słabo coś się czułam :baffled:ale już teraz jest dobrze :tak:niestety cały czas padało teraz przestało ale pogoda marna:sorry:no ale za to maluszek już fika czuje jak w brzuszku się wierci nie jest to mocne ale już zaczynam go czuć dzisiaj w nocy(bo nie mogłam spać przez duchote co bynajmiej cieszyłam się jak maluszek skakał)dzisiaj jak jechaliśmy do domku także czułam :-D:-D:-D niestety robią u nas drogi bo do EURO się przygotowują bo będą przejeżdzac przez nasze ulice co masakra jakie remonty robią okropnie się jeździ:szok:

hej kochane... dzisiaj zrobilam tesciora o 12:30 i druga kreseczka byla niewiele jasniejsza od pierwszej ale byla widoczna... pozniej zrobilam ok 17 i juz byla mniej widoczna... i tak sie zastanawiam iedy sie przytulac po pozytywnym tesciku??

hej kochane... dzisiaj zrobilam tesciora o 12:30 i druga kreseczka byla niewiele jasniejsza od pierwszej ale byla widoczna... pozniej zrobilam ok 17 i juz byla mniej widoczna... i tak sie zastanawiam iedy sie przytulac po pozytywnym tesciku??
ja przez 3 dni miałam własnie dosc widoczne drugie kreseczki ale nie mocniejsze od kontrolnej a dzis zrobilam 4 tescik i jest mocniejsza testowa od kontrolnej czyli dzis albo jutro bedzie napewno owulka :tak:
ja mysle ze jutro zrob kolejny tescik i pewnie bedzie mocniejsza a owulka wystepuje po 24-36 H od pozytywmego testu :)
ale mozesz juz dzis, a co tam sobie załowac bedziesz :-)

reklama
Dlatego wiecie co z M zrobimy juz kupowac będziemy szybciej te pampersy zapas zrobimy sobie :tak:bo wiem że nieuda nam się odnauczyć synka od pampersów a druga dzidzia to już wogóle będzie urzywać dlatego zrobimy zapas:tak::-)
DObry pomysł, my tez tak będzimey robic:tak::-)

Dziękuję !!!! Jestem przeszczęśliwa !!!!
Widzicie złamaliśmy się :-)

Ja nie wierzę w przesądy, ale jesli któras z Was chciałaby zweryfikowac je odnośnie płci to w moim przypadku:

-brzuch jak piłka
-cera tragiczna
-zachcianek zero (jem normalnie)
-rysy twarzy troszkę się zmieniły
gratuluję córci!!:tak::-)

Jak narazie nie mam,ja mam zwykle co 21dni moze mi sie przesunoł i mam co 28dni,to moze tak ze zmiana klimatu:tak: ale nie czuje sie na okres:no:.Zobaczymy jak to bedzie:tak::-)
A może to nie zmiana klimatu...:laugh2:

Do góry