Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi mija baaaardzo leniwieCześć babeczki jak wam weekend mija??
Widzę Marzenko ze się owocnie u Ciebie zapowiada![]()
![]()
Olesiu jak po urodzinkach jakaś imprezka była??
miejmy nadzieje ze owocnie...
no u mnie juz po deszczu i słoneczko wyszło.....ziew...jejku jaka pogoda...nic tylko spac..

tez tak mam czasami...u nas też całą noc lało i w dzień też a teraz się powoli rozpogadza i słońce sie pojawiło
a ja byłam dziś na zakupach i nic sobie nie kupiłam tylko pól niedzieli zmarnowałam bo jakoś nie miałam weny do zakupów

ale może się jakoś rozruszam jak juz pojedziemy
oo a jaki koncert??a my się wybieramy na koncert ale tak mi sie nie chce żeale może się jakoś rozruszam jak juz pojedziemy
a ja dziś zaczynam kuracje tymi lekami od dermatologa i aż się bardzo boje bo ta maść co ja dostałam to moze mi skórę spalić ale tak ma być bo to po to żeby mi zeszła ta stara i nowy naskórek sie pojawił![]()

Patrysia-jak sie slonko czujesz??? Jak maluszek??? Fika juz??? mam nadzieje, ze sie wypogodzi i sedzicie mile niedziele:-)
ale już teraz jest dobrze
niestety cały czas padało teraz przestało ale pogoda marna
no ale za to maluszek już fika czuje jak w brzuszku się wierci nie jest to mocne ale już zaczynam go czuć dzisiaj w nocy(bo nie mogłam spać przez duchote co bynajmiej cieszyłam się jak maluszek skakał)dzisiaj jak jechaliśmy do domku także czułam 

niestety robią u nas drogi bo do EURO się przygotowują bo będą przejeżdzac przez nasze ulice co masakra jakie remonty robią okropnie się jeździ
ja przez 3 dni miałam własnie dosc widoczne drugie kreseczki ale nie mocniejsze od kontrolnej a dzis zrobilam 4 tescik i jest mocniejsza testowa od kontrolnej czyli dzis albo jutro bedzie napewno owulkahej kochane... dzisiaj zrobilam tesciora o 12:30 i druga kreseczka byla niewiele jasniejsza od pierwszej ale byla widoczna... pozniej zrobilam ok 17 i juz byla mniej widoczna... i tak sie zastanawiam iedy sie przytulac po pozytywnym tesciku??

Dlatego wiecie co z M zrobimy juz kupowac będziemy szybciej te pampersy zapas zrobimy sobiebo wiem że nieuda nam się odnauczyć synka od pampersów a druga dzidzia to już wogóle będzie urzywać dlatego zrobimy zapas
:-)
:-)Dziękuję !!!! Jestem przeszczęśliwa !!!!
Widzicie złamaliśmy się :-)
Ja nie wierzę w przesądy, ale jesli któras z Was chciałaby zweryfikowac je odnośnie płci to w moim przypadku:
-brzuch jak piłka
-cera tragiczna
-zachcianek zero (jem normalnie)
-rysy twarzy troszkę się zmieniły
:-) Jak narazie nie mam,ja mam zwykle co 21dni moze mi sie przesunoł i mam co 28dni,to moze tak ze zmiana klimatuale nie czuje sie na okres
.Zobaczymy jak to bedzie
:-)