reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
mi mija baaaardzo leniwieCześć babeczki jak wam weekend mija??
Widzę Marzenko ze się owocnie u Ciebie zapowiada![]()
![]()
Olesiu jak po urodzinkach jakaś imprezka była??

czekam na mężusia bo trzeba działać

no u mnie juz po deszczu i słoneczko wyszło.....ziew...jejku jaka pogoda...nic tylko spac..

a co u was laski??
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
tez tak mam czasami...u nas też całą noc lało i w dzień też a teraz się powoli rozpogadza i słońce sie pojawiło
a ja byłam dziś na zakupach i nic sobie nie kupiłam tylko pól niedzieli zmarnowałam bo jakoś nie miałam weny do zakupów

ja za to byczylam sie caly dzien, a teraz zjadlam ogromna porcje lodów śmietankowych i zaraz mi mój bebech peknie

Betka85
Fanka BB :)
a my się wybieramy na koncert ale tak mi sie nie chce że
ale może się jakoś rozruszam jak juz pojedziemy
a ja dziś zaczynam kuracje tymi lekami od dermatologa i aż się bardzo boje bo ta maść co ja dostałam to moze mi skórę spalić ale tak ma być bo to po to żeby mi zeszła ta stara i nowy naskórek sie pojawił

a ja dziś zaczynam kuracje tymi lekami od dermatologa i aż się bardzo boje bo ta maść co ja dostałam to moze mi skórę spalić ale tak ma być bo to po to żeby mi zeszła ta stara i nowy naskórek sie pojawił

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
oo a jaki koncert??a my się wybieramy na koncert ale tak mi sie nie chce żeale może się jakoś rozruszam jak juz pojedziemy
a ja dziś zaczynam kuracje tymi lekami od dermatologa i aż się bardzo boje bo ta maść co ja dostałam to moze mi skórę spalić ale tak ma być bo to po to żeby mi zeszła ta stara i nowy naskórek sie pojawił![]()
a z tą kuracją to trzymam kciuki żeby poszła szybko i dobrze

P
patrysia*
Gość
Patrysia-jak sie slonko czujesz??? Jak maluszek??? Fika juz??? mam nadzieje, ze sie wypogodzi i sedzicie mile niedziele:-)
dobrze sieczuje tylko dzisiaj mnie wstrząsło tzn.jazda (bo jechaliśmy na zakupy bo jutro jade także do koleżanki która urodziła synka 24 czerwca i coś kupić chciałam małemu)no i skonczyło się 2 razy wymiotami i słabo coś się czułam

sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
hej kochane... dzisiaj zrobilam tesciora o 12:30 i druga kreseczka byla niewiele jasniejsza od pierwszej ale byla widoczna... pozniej zrobilam ok 17 i juz byla mniej widoczna... i tak sie zastanawiam iedy sie przytulac po pozytywnym tesciku??
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja przez 3 dni miałam własnie dosc widoczne drugie kreseczki ale nie mocniejsze od kontrolnej a dzis zrobilam 4 tescik i jest mocniejsza testowa od kontrolnej czyli dzis albo jutro bedzie napewno owulkahej kochane... dzisiaj zrobilam tesciora o 12:30 i druga kreseczka byla niewiele jasniejsza od pierwszej ale byla widoczna... pozniej zrobilam ok 17 i juz byla mniej widoczna... i tak sie zastanawiam iedy sie przytulac po pozytywnym tesciku??

ja mysle ze jutro zrob kolejny tescik i pewnie bedzie mocniejsza a owulka wystepuje po 24-36 H od pozytywmego testu
ale mozesz juz dzis, a co tam sobie załowac bedziesz :-)
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dlatego wiecie co z M zrobimy juz kupowac będziemy szybciej te pampersy zapas zrobimy sobiebo wiem że nieuda nam się odnauczyć synka od pampersów a druga dzidzia to już wogóle będzie urzywać dlatego zrobimy zapas
:-)
DObry pomysł, my tez tak będzimey robic

Dziękuję !!!! Jestem przeszczęśliwa !!!!
Widzicie złamaliśmy się :-)
Ja nie wierzę w przesądy, ale jesli któras z Was chciałaby zweryfikowac je odnośnie płci to w moim przypadku:
-brzuch jak piłka
-cera tragiczna
-zachcianek zero (jem normalnie)
-rysy twarzy troszkę się zmieniły
gratuluję córci!!

Jak narazie nie mam,ja mam zwykle co 21dni moze mi sie przesunoł i mam co 28dni,to moze tak ze zmiana klimatuale nie czuje sie na okres
.Zobaczymy jak to bedzie
A może to nie zmiana klimatu...

Podziel się: