reklama

starania się - watpliwości..

DZIEN DOBRY:-)
No i dzisiaj wizyta u gina jade na 15:-)i potem do koleżanki która urodziła 24 czerwca synka:-)

No:-)zobaczymy,moze dostane:tak:

kobitko testuj jak bedzie fasolka to już pokaże a jak nie ma to bynajmiej nie będziesz żyła w stresie i spokojnie byś czekała na @:tak:a nóż jest fasolka to wiesz stres nie jest za dobry a do czwartku będziesz jak na szpilkach wiem coś o tym bo sama stresowałam się czy przyjdzie czy nie i z każdym dniem jak nie p[rzychodziła budziło we mnie nadzieje a wiesz tak lep-iej zatestować tak jak ja to zrobiłam i już wiedziałam czy jest czy nie:tak:TRZYMAM SIOSTRZYCZKO KCIUKI ABY FASOLKA JUŻ BYŁA W BRZUSIU:tak::-)

reklama
a ty w nocy spac nie mozesz?? a wygląda to smakowice mniam mniaam :)

Szafirku mam do Ciebie sprawe...Można na prv?

o ja ale mi dałaś z rana :-pjak ja uwielbiam takie serniczki na zimno i te owoce a ja jeszcze bez śniadania:-pmniam mniam:-)
robilam w nocy,bo wczoraj praktycznie nie wstalam z lozka (oprocz wc) taka mialam migrene...w nocy sie uspokoilo,wiec zrobilam serniczek,a rano znow zalamka i prochy na czczo,bo nie bylam w stanie nic zjesc :baffled:
Olus zapraszam na prv,co sie pytasz?!wal smialo :-)

Jeszcze żyje.
W środę mam wizytę u lekarza.
Ja ogólnie mam wrażenie, ze duphaston nie działa, @ przychodzi rególarnie 26dc, fasolki nadal nie ma.
Jedyny plus, to pierwszy raz nie miałam NPM tylko brzuch mnie bolała podczas @. Dopiero po @ zaczęłam mieć ochotę na słodkie i bolą mnie cycochy.
Mam nadzieję, że nowy lekarz coś poradzi.
Chociaż obecnie nie przytulaliśmy się jeszcze bo coś mnie boli szyjka i nie mam ochoty na bolesne przytulanko. Wczoraj próbowaliśmy ale jam M zaczął to aż się popłakałam z bólu i podziękowałam a zaczęło się tak na dwa dni przed końcem @, już wtedy odczuwałam, ze coś nie tak.
Temp po @ przez dwa dni 36.6 i szyjka była bardzo wysoko i dużo żluzu a dzisiaj temp 36.9.

Już wysłałam prv..
Nie jedz proszków na czczo bo sobie wątrobę rozwalisz... ( ihihi...odezwała się ta co bez leków przeczyszczających nie żyje )...

Tak czy siak ciasto wygląda przepysznie...Ale zawsze te pyszności to tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle kalorii...jejku..

Cześc babeczki!!!
nie daje mi spokoju ta moja @ która skończyła sie w ciagu 2 dni to takie dziwne dla mnie bo ja za zwyczaj 5, 6 dni miałam a teraz tak króciutko. Jak myślicie dlaczego tak mogło sie stać miała któraś z Was takie przypadki??

Szafirku
jak ty nawet po nocach takie ciasta robisz to co dopiero w dzień. Ja sie poczęstuję chętnie tylko sobie kawusie zrobie ma ktoś ochotę napić sie ze mną??? przytulam cię kochana z powodu tej migreny na prawde współczuję

Madziu ja myślę ze to moze być fasolka tak że na Twoim miejscu już bym dawno zatestowała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry