Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To zatestuj, bo antybiotyki dla fasolki niewskazane. Lepiej mieć pewność.
tak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczkeWlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??

Loree jak sie czujesz robaczku???

Normalnie się ciesze bo widze że fasolki się sypią i wydaje mi się że dalej się posypią:-)TESTUJCIE KOCHANE TESTUJCIE JA CZEKAM NA WIEŚCI:-)
Wlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??

Ja z racji małego mieszkania mam wersalke która po rozłozeniu ma 160 cm i jestem mega zadowolona,a zwłaszcza jak Paula była mała i karmiłam ja na leżąco w nocy w łożku,bo byłam po cctak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczke![]()

Jest Fasolka u DZENIcześć Dziewczęta:-)
wróciłam z wyjazdowego weekendu i nie wiem nic co u Was
Zaraz poczytam tylko mam pytanie - czy są nowe Fasolki?????
Pozdrawiam - bez buziaków bo się przeziębiłam![]()
A tak wogóle to WITAJtak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczke![]()
cześć Dziewczęta:-)
wróciłam z wyjazdowego weekendu i nie wiem nic co u Was
Zaraz poczytam tylko mam pytanie - czy są nowe Fasolki?????
Pozdrawiam - bez buziaków bo się przeziębiłam![]()