reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wróciłam ze spaceru i widzę że dużo produkujecie dziś.;-)

Kroptusia najlepsze życzenia dla córci! I trzymaj się kochana , dasz radę! W sprawie tego pisma może znów Olica Ci coś wyjaśni, bo ja już nic z tego nie rozumiem. Ty będziesz wracac do tej pracy po macierzyńskim? Jednym słowem- czy Ci zalezy na tej pracy?

Zajączku moje objawy były takie: około tydzień przed @ ból piersi. No i ból brzucha, ale taki równomierny, łagodny. Około 3,4 dni przed @ częste sikanie. I nic więcej.
Dopiero w 5/6 tygodniu pojawiły się mdłości i zaczęły mnie drażnić zapachy. Miałam identycznie w obu ciążach.

Z wakacjami miałam podobny dylemat. Dlatego staranka chciałam zacząć dopiero na miejscu. Początkowo miałam na urlopie mieć @, ale tak sie wszystko poprzestawiało,że @ miałam o kilka dni wcześniej, owulkę na wakacjach no i teraz efekt w brzuchu;-)
Dziwne jest to,ze zawsze @ była regularnie. Tylko przed wyjazdem się wszystko pomieszało. Ja bałam się zajść w ciążę przed wyjazdem, bo gdyby na miejscu okazało się że coś jest nie tak, np. są jakieś plamienia, to chyba umarłabym tam ze strachu. A wrócić wczesniej się raczej nie da.

Andziu soja obniża płodność? Może gdybym jej tyle nie jadła to teraz nosiłabym trojaczki:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Szafirek my tu o wspólnym myciu ząbków a Ty od razu sex pod prysznicem:-D
Niech no tylko Hanka dokopie się do tych postów to sie będzie działo:-)

Zaniepokojona
twarda jesteś z tym testem. Ja zrobiłabym od razu:zawstydzona/y:
Zresztą swój zrobiłam o godz 15 i od razu wyszedł:tak:

Kinguś super zdjęcie! Filmik tez masz?

Dziewczynki później was poczytam. Przyszła pora mojej drzemki popołudniowej! Strasznie mnie to wkurza, bo nic nie moge zrobić między 13 a 15. Nawet z pracy się urywam , bo muszę spać.

Tak więc DOBRANOC:tak::tak::tak:

reklama
..a jak mam wene to zaś Poziomka narzeka...tak zle, tak niedobrze:baffled:
zajaczku-ja bym brala wakacje jak jest okazje ...wszystko sie dobrze ulozy-zobaczysz! Nie mysl za duzo i nie konbinuj bo przekombinujesz...bierz swoejego na super wakacjones i wtedy zobaczysz jak Cie los zaskoczy mile!!! Gdzie planujecie pojechac?
!!!!!!!!! Kropka, bo jak ja się do Ciebie przejdę to popamiętasz"!!!!!!!!!!!!!!! JA narzekam na Ciebie!!! ja narzekam że prowokujesz i piszesz dużo jak mnie nie ma:-):-):-)
A co do wakacji. Czekamy kilka dni. Zreszta i tak musimy poczekac na autko bo idzie jutro na wymianę rozrządu.... :crazy: Dlaczego człowiek sobie jakiegos cienkuska nie kupił?!?!?!

Lece do kamieniołomów

Piracie z Karaibów - ty to jesteś napaleniec. U mnie sama geriatria, patykiem bym tego nie tkneła.

Buziaki, wpadne jeszcze może jutro bo mam na rano więc popoludnie mam nadzieję że będzie wolne.

Zajączku moje objawy były takie: około tydzień przed @ ból piersi. No i ból brzucha, ale taki równomierny, łagodny. Około 3,4 dni przed @ częste sikanie. I nic więcej.
Dopiero w 5/6 tygodniu pojawiły się mdłości i zaczęły mnie drażnić zapachy. Miałam identycznie w obu ciążach.
Dziękuję ci Słońce:-) na razie tylko ten ból podbrzusza mam. No i nie znarzało mi się wstawac w nocy na siku (nawet po maxi herbacie) a dziś owszem mimo ze byłam dwa razy zanim usnęłam. A cycochy nie bola w ogóle:baffled:
Lece do kamieniołomów
Buziaki, wpadne jeszcze może jutro bo mam na rano więc popoludnie mam nadzieję że będzie wolne.
Baw się dobrze;-):rofl2::rofl2:

Dzieki Barnadko...podczytuje Was ale ostatnio mam czesciej takie dni, ze nie mam weny do pisania...a jak mam wene to zaś Poziomka narzeka...tak zle, tak niedobrze:baffled:
Z rehabilitacja...wiem, ze to kwestia czasu i samo sie nie zrobi...dlatego bede cierpliwa:tak:
Trzymam kciuki za jutrzejszy tescik-moooocno!!!! By byly grubaśnie II...a jakiej formy test kupilas?
...
kupiłam pre-test taki mi pani dała to wzięłam :baffled: nie wiem czy dobry czy nie
zobaczysz rehabilitacja Ci pomoże ja w to wierzę i pisz do nas jak najwięcej ja lubię z Tobą "rozmawiać" :tak::-)

Zaniepokojona
twarda jesteś z tym testem. Ja zrobiłabym od razu:zawstydzona/y:
Zresztą swój zrobiłam o godz 15 i od razu wyszedł:tak:
Nawet z pracy się urywam , bo muszę spać.
ja tam się nie pieklę do tego testu bo wiem ze pokaże jedną kreskę ale zrobie dla pewnosci zeby spokojnie łyknąć antybiotyk
odpoczywaj kochana skoro masz taką potrzebe :tak:

Zajączku jak poważnie myslisz o ekspresie to mogę zapytac swojego M jak wróci z pracy o zdanie. On jest nawiedzony na punkcie kawy. Pewnie będzie wiedział który jest lepszy. My mamy fajny, jesteśmy z niego zadowoleni, ale niestety drogi dość był. I trzeba się juz na tym znać, bo filtry jakieś trzeba wymieniać i inne dziwne rzeczy robić. Ja go tylko włączyć umiem:-D
I do mebli mi pasuje:-D:-D:-D

Dziewczynki później was poczytam. Przyszła pora mojej drzemki popołudniowej! Strasznie mnie to wkurza, bo nic nie moge zrobić między 13 a 15. Nawet z pracy się urywam , bo muszę spać.

Witaj Loree-kochanie-uroczych snow...o fikających Fasolkach!!! Sciskam mocno!

!!!!!!!!! Kropka, bo jak ja się do Ciebie przejdę to popamiętasz"!!!!!!!!!!!!!!! .!?!?!

A chodź, a chodź...tylko wygodne buty załóż bo troche bedzie trzeba pomaszerowac:-p:-p:-p

Piracie z Karaibów - ty to jesteś napaleniec. U mnie sama geriatria, patykiem bym tego nie tkneła.
.

No ani jednego rodzynka ni ma...serio - ani jednego??? Co za życie......to ja chyba w dupie mialabym taka robote....:wściekła/y:
Trzymaj sie Hania i do nastepnego spikania!

I kto to mówi...Jakbym mogła to chciałabym przespać te kilka dni;-) Kotecek...trzymam ogromne kciuki!!!!!!!!!!!!

To Super, że wszystko w porządku, na takich imprezkach trzeba bardzo uważać

No chyba sobie żartują!!!!!K* mać co za pier* system!!!!

CZeść Seksoholiczko. Wymiętosiłaś tego swojego żeby świeżynkę zbierał??? Nie stresuj się. !!!

Mojemu ginka kiedys mówiła że moze brać wit A+ E.

Ja mam nadzieję, :-) Właśnie tego tez się boję.:zawstydzona/y:
nam o to chodzi, że jeśli jestem (A JESTEM!!!! i tej wersji się trzymam) w ciąży to później nie musimy tak kurczowo patrzec na terminy.
A kiedy chcesz zatestować jeśli @ nie przylezie o czesie(a jak mówisz nie przylezie) bo juz sie straesuje :tak:;-)

Zajączku nie trzymaj bo to nie ma sensu a ja juz mam antybiotyki wykupione i nie chciałabym zeby tyle kasy mi przepadło co na nie dałam już postanowiłam że staranka odłożone na minimum 3 miesiące a ten test to dla spokojności zrobię
Zrób ,zrób bedziesz spokojna :tak:

a tak z innej beczki. Chcemy sobie ekspres zakupić...mam dwa typy:
ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Ekspres Maestro 13Z012 + Karty do gry GRATIS
lub
Zelmer Supremo 13Z013 - Ciśnieniowe - Agito.pl - największy polski sklep internetowy
Albo wy macie jakieś fajne sprawdzone to też chętnie zobaczę:)
Ja lukałam dla siebie ten z ZELMERA.
Trzymam sie tego co Gosia mi mówiła żeby miał mimimum 15 bar, to wtedy dobra kawa jest

Dzieki Barnadko...podczytuje Was ale ostatnio mam czesciej takie dni, ze nie mam weny do pisania...a jak mam wene to zaś Poziomka narzeka...tak zle, tak niedobrze:baffled:
Z rehabilitacja...wiem, ze to kwestia czasu i samo sie nie zrobi...dlatego bede cierpliwa:tak:
Badaicka-dzien doberek...!!! Byly juz jakies cookies z rana....????
Kochanie Poziomka się tak z Toba drażni,bo nie chce sie leniuszkowi neta w domu zainstalować(mówi,że ma lepszą wtyczkę w domu do podłącznia :-D) a potem musi nadrabiać
Cookies nie robiłam,coś Ty tak od poniedziałku z kaloriami szaleć.
Wystarczy,że po skończeniu diety przytyłam 3 kg UWAGA w tydzień :-:)-:)-(

Wróciłam ze spaceru i widzę że dużo produkujecie dziś.;-)

Miłych snów kochana :-D

Zaniepokojona dobry test kupiłaś. U mnie się sprawdzał. Będę trzymac kciuki. Nie mysl,że fasolka jest niemożliwa. Jak patrzę na siebie to wiem,że wszystko jest mozliwe.

Kropeczko witam i żegnam się :-(

reklama
a tak z innej beczki. Chcemy sobie ekspres zakupić...mam dwa typy:
ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Ekspres Maestro 13Z012 + Karty do gry GRATIS
lub
Zelmer Supremo 13Z013 - Ciśnieniowe - Agito.pl - największy polski sklep internetowy
Albo wy macie jakieś fajne sprawdzone to też chętnie zobaczę:)

Nie moge znalexć parametrow tego Zelmera...nie otwieraja mi sie nigdzie:-(
Ja mam wloski Gaggia-fajny, tradycyjny....taki tylko srebrny-:
http://www.gaggia.uk.com/

ale polecam tez np. taki z nespresso na kapsulki.

http://www.johnlewis.com/230221703/Product.aspx

A i idealnie jak ma miedzy 15 a 19 baarow.

Dziękuję ci Słońce:-) na razie tylko ten ból podbrzusza mam. No i nie znarzało mi się wstawac w nocy na siku (nawet po maxi herbacie) a dziś owszem mimo ze byłam dwa razy zanim usnęłam. A cycochy nie bola w ogóle:baffled:

Cycochy to, cycochy tamto...-maja sie dobrze i daj im życ! Nie czepiaj sie biednych cysiów!!! Bol brzuszka nie jest tak ot sobie...bedzie dziecko jak ta lala!!!! ja tam wierze w malego zajaczka i już! I niech ktos sprobuje mi sie sprzeciwic...NO!:wściekła/y:

ja lubię z Tobą "rozmawiać" :tak::-)

ja tam się nie pieklę do tego testu bo wiem ze pokaże jedną kreskę ale zrobie dla pewnosci zeby spokojnie łyknąć antybiotyk
:tak:

dziekuje Bernadko-bardzo mi miło:-)

A jakie masz dokladnie to leczenie - masz cos lykac, smarowac...???

Wystarczy,że po skończeniu diety przytyłam 3 kg UWAGA w tydzień :-:)-:)-(

:-D

Co sie bedziemy rozliczac... 3kg w tą czy 3kg w tamtą...i tak niedlugo przytyjesz duuuzo wiecej i to nie z powodu cookies:-) ale przez Fasolkę!

Ostatnia edycja:
Do góry