sylwia_xxx
w oczekiwaniu na ....
i tak właśnie robię ! ale kiedy wciskam delete to przechodza na inną stronkę! cały czas kombunuje! dzieki za pomoc
) buziaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje Wam bardzo za miłe słowaKropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]
I znalazłaś coś?ale mam lenia dziewczyny nic mi sie nie chce
buszuje po allegro bo szukam jakiejś spódnicy dla siebie ale z moimi gabarytami toi ciężko coś dopasować
Przytulamale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:--
-( @ przylazła... strasznei mi smutno....
Jakbyś chciała to jest osobny wątek o ciąży po poronieniu tak więc zapraszamDziekuje Wam bardzo za miłe słowa![]()
Dobrze, że dziecka nie zostawili w środkuA wiecie ja tak z innej beczki.
Wczoraj bylismy u mojego dziadka na imieninach i polazłam z siostra na spacer po wiosce.Idziemy,patrzymy a tu pod płotem leży wózek dzieciecy taki typu parasolka.Myśłimy se z siorka-co wyrzucił ktos?
Śliczna dziewczynka :-)ANDZIU WKLEJAM JESZCZE RAZ SPECJALNIE DLA CIEBIE nasza MALWINKA :-)
Witaj.:-)hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu. .
rozmawiamy..jeszcze o cyckach czasami...uprzejmie proszę o niezapominanie o cyckach
Przed chwilą byłam na lodach u dyrektora.
Tylko bez skojarzeń :-)
!!

oooo KTOŚ o mnie pamięta tu jeszcze - strasznie mi miło:-):-):-):-):-)
Wow....a ja dopiero zjadlam 2 kawalki...i znowu mi sie slinka leci...Kroptusiu-jestes wielka...tym razem w sensie kulinarnym ma sie rozumiec...:-):-)no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodziankedo tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie
czyli dla niej najwieksza frajda ....
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt![]()
hihi dlatego ja nie ogladam bo to jakies dla mnie wymyslane ... ja wole standard i prostote...ale zalezy kto co lubi, u mnie 1 umywalka i mala wanna wiecej nie wlezie :-) jakies ladne lustro, komplet lapeczek, szafeczka no i kafle...a dodatki potem, ladne widzialam komplety w praktikerze na szczoteczki, mydlo itp...wszystko w 1 tonie
no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodziankedo tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie
czyli dla niej najwieksza frajda ....
Kaaaaaaaaaaaaaaaasiaaaaaaaaaaaaaaaaa jak sie czujesz??Mamuska???
Dobrze, że dziecka nie zostawili w środku
Kropeczko obraziłaś się na mnie?
za późno![]()
Śliczna dziewczynka :-)
cześc Dziewczynki, wpadłam się tylko przywitać:-)
Nie jestem w stanie nadrobic zaległości i poczytać co u Was się działo
OLICA - gratuluję córeczki
Kroptusia - uściskaj córeczkę:-):-):-)
Cześć Kasiu:-) jasne że pamiętamy. Jak się czujesz???oooo KTOŚ o mnie pamięta tu jeszcze - strasznie mi miło:-):-):-):-):-)
I co, nie nie przyjmiesz do siebie???Hanka Ci zrobi jak to przeczyta...poczekaj Poziomka, poczekaj...bedziesz jeszcze kropke wolala o pomoc i azyl i schronienie na uchodźctwie:-)
Następna szaleje:-) Talenciary:-)h
udało się!)