P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
A to jest mój maluszek:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana jeszcze jest czas u Ciebie na skk.. nie bój żaby.. moze dopiero jutro bedzie skok.. aaa i najlepiej wykonywac testy miedzy 17-20.00, dzien sie dopiero zaczal jajniki moga jeszcze dac znac a to ze bolą to nie oznacza ze pekaja tylko ze rosna lub pekaja.. i bez nerwow bo przeloze przez kolano i 15 szybkich Ci wlepie.. daj na luz bo nic z tego nie bedzie jak sie nie rozluznisz..hej kochane... rece mi juz opadaja. myslsalam ze dzisiaj temp skoczy a tu nadal ta sama co wczoraj... niziutkaco jest nie tak... wczoraj tak mnie jajniki bolaly ze masakra... dzisiaj juz mniej.... szyjka macicy byla nisko i taka rozpulchniona ale sluzu nic (przez clo) ale stosuje pre-seed... zrobilam dzisiaj test i znow mam 2 kreski!!!! od 3 dni tak samo!!! :-
-
-
-( wyc mi sie chce bo nie wiem co jest grane... czy moze to byc spowodowane cyklami bezowulacyjnymi?? :-
-
-
-(
ja z miłą checiącześć dziewczynki!!!
idę sobie zrobić śniadanko i kawusie i oczywiście zapraszam moze sie któraś ze mną napije do towarzystwa???
kochana jeszcze jest czas u Ciebie na skk.. nie bój żaby.. moze dopiero jutro bedzie skok.. aaa i najlepiej wykonywac testy miedzy 17-20.00, dzien sie dopiero zaczal jajniki moga jeszcze dac znac a to ze bolą to nie oznacza ze pekaja tylko ze rosna lub pekaja.. i bez nerwow bo przeloze przez kolano i 15 szybkich Ci wlepie.. daj na luz bo nic z tego nie bedzie jak sie nie rozluznisz..
wystarczy ze masz wysoki poziom LH i maga wychodzic ci az tyle dni przed owulka pozytywne..
odnosnie bezowulacyjnych zaczelabym sie marwic okolo 20dc jesli testy zaczna byc negatywne a skoku brak.
Melduję się i ja - z chęcią na kawkę z mleczkiem
ja wiem ale tak sie nasawilam w tym cyklu na staranka ze masakra... i jakby byl bezowulacyjny to ja sie normalnie przechlasatam... mecze tego swojego no i dzisiaj tez mu nie odpuszcze... juz mu powiedzialam ze do 3 dni po skoku go bede go meczyc... a tu skoku nie ma... facet ma przerabane :-):-):-)zrobie kolejny test po 17 i zoabzcymy co pokaze... ja to tylko chce ten skok temp i wiedzialabym ze cos sie tam dzieje a tak to nic nie wiem... niby testy pokazuja ze owulka bedzie... ale kiedy??!! w ogole moje testy maja czulosc 20mIu...
tylko nie bij hihihihihihi