Loree
Fanka BB :)
Wikulaa i wrócicie w trójkę - jak Loree;-)
ja zmykam zabrać się za obiadek![]()
Wszystkim zycze tak owocnych wakacji jak u mnie

Ja też uciekam. Muszę w końcu trochę popracować zanim pojadę do lekarza.
Miłego dnia !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wikulaa i wrócicie w trójkę - jak Loree;-)

Pewnie, że się wdrożysz i poznasz Dziewczyny - naprawdę mają ogromną wiedzę i służą pomocą - i zawsze można pożartować i się wyżalić - jak dobra grupa wsparcia - opierniczą też jak trzeba i do pionu postawią;-)
Obyś miała rację!!Wikulaa i wrócicie w trójkę - jak Loree;-)
Do Bułgarii na 2 tygodnie - cieplutko, plaża, morze...Wikulaa a gdzie się wybieracie mi chyba mi umknęła ta informacja
:-czesc kochana, jestem wkurzona dzis na maksa...tempka taka sama wogóle nie skoczylacholera jasna nie wiem co sie dzieje!!! normalnie brak słów.....
:-jeszcze jej w domu nie mamy dopiero jutro ją odbieramy to jutro będziemy ją testować
kawkę już sie robi Justynko a test tak jak myślałam negatywny wyszedł![]()
Cześć Głodomorze:-):-) Chcesz trochę zapiekanki, bo przyniosłam sobie do pracy??:-)Witam sie ze wszystkimi na koniec, melduje, ze cwiczenia zrobione, jeszcze 2 sesje mnie czekaja dzisiaj i zaraz zmykam pod prysznic i na pozne sniadanie...w sumie chyba nawet zrobie odwrotnie, bo wstalam o 7ej i jeszcze do kuchni nie dotarlam a juz mi baaardzo w brzuchu burczy:-)![]()
:-):-) zdecyduj się w końcu PMa u mnie bez zmian..plamie, nie plamie, plamie, nie plamie....itd...a @ brak
Dziękuję, dobrze. Staram się nie myśleć, nie analizować. Brzuch boli jak na @ ale od tygodnia, cycki zaczęły dopiero i to odrobinkę, sucho, śpiąca jestem (ale dlatego że kawy nie piłam) i napierdzielają mnie plecy, ale to już dziwne strasznie...:-)Zajec Justyś a u Ciebie co tam jak tam?
Kciuki zaciśnięte, nie stresuj się!!!J
Dziękuję! Wizyta o 17.30!
Dziękuję, mam nadzieję,że wszystko ok. Stresuje się.
niestety nie moge nic zrobic... oni nie zrobbia mi juz monitorowania cyklu-to pewne... musze czekac do wrzesnia na wizyte... mam jednego torbiela.. 11mm w pazdzierniku albo listopadzie tyle mial... clo biore od lutego... to moj 6 cykl i do wrezsnia musze sie meczyc niestety... :--
-
-(

a myślałam że u nas służba zdrowia to kupka
A gdzie Ty jedziesz Wikulka??Dzięki wszystkim za wczorajsze miłe słowa...wieczorem nie miałam juz siły do was pisać, jakoś tak ogólnie padnięta byłam...Od rana robię listę tego, co mam spakowac, prasuje koszulki i inne takie, więc nie mam nawet czasu rozpaczać.... W ciepłych krajach zabierzemy się ostro do roboty i będzie dobrze![]()
a myślałam że u nas służba zdrowia to kupka
![]()