reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja też bym chciała powiedieć mojemu M w jakiś fajny sposób że będziemy mieli dziecko mam nawet taki plan ze jak już będę pewna ze jestem w ciaży ( zrobie betkę pewnie na potwierdzenie) to pojade kupie jakiś ciuszek malutki jakieś śpioszki albo coś co mi sie bardzo spodoba i ładnie zapakuje i dam mu taki niespodziewany prezencik i zobacze jaką będzie miał mine jak otworzy paczuszkę
ale się rozmarzylam

hihihi to masz tak jak ja :-):-):-) ja buciki kupie, zapakuje w pudelko takie na prezenty i liscik do tego:
,,Dear Sandro
I love you. Be glad! You're going to be a dad!''

:-):-) hihihih ja juz mam obcykane... tak na marginesie moj tz nie zna polskiego dlatego po angielsku i druga sprawa... Sandro to jego imie... tak sie zlozylo ze ja jestem sandra a on sandro :tak:

ja bym proponowała teścik z dwoma tłuściutkimi kreseczkami:tak::-) przewiązany czerwona wstążeczką:laugh2:
:tak::tak::tak::tak:

Kochane a ja dziś byłam na wizycie u gina:-D Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki:tak:
Super, ogromnie gratuluję :-)

ja też bym chciała powiedieć mojemu M w jakiś fajny sposób że będziemy mieli dziecko mam nawet taki plan ze jak już będę pewna ze jestem w ciaży ( zrobie betkę pewnie na potwierdzenie) to pojade kupie jakiś ciuszek malutki jakieś śpioszki albo coś co mi sie bardzo spodoba i ładnie zapakuje i dam mu taki niespodziewany prezencik i zobacze jaką będzie miał mine jak otworzy paczuszkę
Super plan:-D:-):-)

U nas II oznaczały strach czy teraz będzie dobrze, tak naprawdę będziemy się cieszyć jak Kinia będzie z nami;-)

hihihi to masz tak jak ja :-):-):-) ja buciki kupie, zapakuje w pudelko takie na prezenty i liscik do tego:
,,Dear Sandro
I love you. Be glad! You're going to be a dad!''

:-):-) hihihih ja juz mam obcykane... tak na marginesie moj tz nie zna polskiego dlatego po angielsku i druga sprawa... Sandro to jego imie... tak sie zlozylo ze ja jestem sandra a on sandro :tak:
super plan :-):-):-):-) oby jak najszybciej był realizowany

cos czuje ,że będziesz miała okazję to zrobić;-) więc kup wstążeczkę po pracy ,żebyś jutro pieknie teścik zawiązała, bo masz z rana zrobić sikańca i njapierw piszesz nam ! a potem śmigasz do małża:tak::laugh2:
:-D:-D:-D WY mnie nie naciskajcie bo się w sobie zamknę:-D:-D
Kochane a ja dziś byłam na wizycie u gina:-D Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki:tak:
To to wspaniałe wieści!!!!:-):-)
Nie wiem czy "CHCEMY" ale JA napewno chce:tak::sorry: on chyba nadal tez chce :confused2: powiedzialam mu wtedy co o tym wszystkim mysle i temat sie zakonczyl, i jak narazie jest ok, chociaz dystans jeszcze trzymam :sorry:
Mam nadzieję ze wszystko się pomyślnie ułoży:-) a dzidzia pojawi się wkrótce i scementuje Wasz związek:-)
dokladnie :tak::tak::-):-) z samego ranca sikanca... i na forum pisz co i jak :-):-) trzymam kciuki :tak:
:-):-) zobaczę...może się złamę... Tylko boję się że będę miała humor zj*ny na maksa jak się nie uda:-(

super plan :-):-):-):-) oby jak najszybciej był realizowany

oby... bo zapomne wierszyk i dupcia z tego bedzie... w ogole tak sobie planuje i planuje a moj tz ma od przyszlego tyg 2 tygodnie wolnego wiec testowanko wypadnie jak on bedzie... i jakby wyszedl pozytywny (oj daj boze) to diabli wie co ja zrobie... zjac zycie to sie rozbecze ze szczescia jak male dziecko i taki final bedzie... wiec nie zapeszam nic...

:-):-) zobaczę...może się złamę... Tylko boję się że będę miała humor zj*ny na maksa jak się nie uda:-(

ok to ja ciebie tez czaruje... czary mary hokus pokus abra kadabra-i juz masz fasolke... mowie ci!!!! tylko mi tu nie pisz ze nie ma fasolinki bo ja na marne nie czaruje!!!!!! i jak tak mowie to tak bedzie!!!!!!! :-):-):-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak: predzej fasolinka sie schowa albo test badziewny bedzie niz moje czary sie tu nie sprawdza :-):-) hihih
trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

O właśnie też tak myślę... jak zrobię to na bank nie dam rady utrzymać tego w sekrecie...Nawet chyba do wieczora:D:D:D:D chyba że zrobię w pracy dopiero
Tak się będę cieszyć

ok to ja ciebie tez czaruje... czary mary hokus pokus abra kadabra-i juz masz fasolke... mowie ci!!!! tylko mi tu nie pisz ze nie ma fasolinki bo ja na marne nie czaruje!!!!!! i jak tak mowie to tak bedzie!!!!!!! :-):-):-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak: predzej fasolinka sie schowa albo test badziewny bedzie niz moje czary sie tu nie sprawdza :-):-) hihih
trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzięki bardzo dziewczyny:-D:-D

reklama
Do góry