sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
cos czuje ,że będziesz miała okazję to zrobić;-) więc kup wstążeczkę po pracy ,żebyś jutro pieknie teścik zawiązała, bo masz z rana zrobić sikańca i njapierw piszesz nam ! a potem śmigasz do małża![]()
dokladnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos czuje ,że będziesz miała okazję to zrobić;-) więc kup wstążeczkę po pracy ,żebyś jutro pieknie teścik zawiązała, bo masz z rana zrobić sikańca i njapierw piszesz nam ! a potem śmigasz do małża![]()
ja też bym chciała powiedieć mojemu M w jakiś fajny sposób że będziemy mieli dziecko mam nawet taki plan ze jak już będę pewna ze jestem w ciaży ( zrobie betkę pewnie na potwierdzenie) to pojade kupie jakiś ciuszek malutki jakieś śpioszki albo coś co mi sie bardzo spodoba i ładnie zapakuje i dam mu taki niespodziewany prezencik i zobacze jaką będzie miał mine jak otworzy paczuszkę
ale się rozmarzylam![]()
ja bym proponowała teścik z dwoma tłuściutkimi kreseczkami:-) przewiązany czerwona wstążeczką
![]()
Super, ogromnie gratuluję :-)Kochane a ja dziś byłam na wizycie u ginaWidziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
Super planja też bym chciała powiedieć mojemu M w jakiś fajny sposób że będziemy mieli dziecko mam nawet taki plan ze jak już będę pewna ze jestem w ciaży ( zrobie betkę pewnie na potwierdzenie) to pojade kupie jakiś ciuszek malutki jakieś śpioszki albo coś co mi sie bardzo spodoba i ładnie zapakuje i dam mu taki niespodziewany prezencik i zobacze jaką będzie miał mine jak otworzy paczuszkę
super plan :-):-):-):-) oby jak najszybciej był realizowanyhihihi to masz tak jak ja :-):-):-) ja buciki kupie, zapakuje w pudelko takie na prezenty i liscik do tego:
,,Dear Sandro
I love you. Be glad! You're going to be a dad!''
:-):-) hihihih ja juz mam obcykane... tak na marginesie moj tz nie zna polskiego dlatego po angielsku i druga sprawa... Sandro to jego imie... tak sie zlozylo ze ja jestem sandra a on sandro![]()
To to wspaniałe wieści!!!!:-):-)Kochane a ja dziś byłam na wizycie u ginaWidziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
Mam nadzieję ze wszystko się pomyślnie ułoży:-) a dzidzia pojawi się wkrótce i scementuje Wasz związek:-)Nie wiem czy "CHCEMY" ale JA napewno chceon chyba nadal tez chce
powiedzialam mu wtedy co o tym wszystkim mysle i temat sie zakonczyl, i jak narazie jest ok, chociaz dystans jeszcze trzymam
![]()
:-):-) zobaczę...może się złamę... Tylko boję się że będę miała humor zj*ny na maksa jak się nie uda:-(dokladnie:-):-) z samego ranca sikanca... i na forum pisz co i jak :-):-) trzymam kciuki
![]()
super plan :-):-):-):-) oby jak najszybciej był realizowany
:-):-) zobaczę...może się złamę... Tylko boję się że będę miała humor zj*ny na maksa jak się nie uda:-(
ok to ja ciebie tez czaruje... czary mary hokus pokus abra kadabra-i juz masz fasolke... mowie ci!!!! tylko mi tu nie pisz ze nie ma fasolinki bo ja na marne nie czaruje!!!!!! i jak tak mowie to tak bedzie!!!!!!! :-):-)predzej fasolinka sie schowa albo test badziewny bedzie niz moje czary sie tu nie sprawdza :-):-) hihih
trzymam kciuki![]()