reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny CHOLERCIA JASNA!!! opanujcie sie,ja nawet bedac na urlopie nie jestem w stanie nadazyc za Wami :tak::-D
Wczoraj nie zajrzalam,bo z zakupow wrocilam z przogromna migrena (leki przestaly dzialac).Dzis jest ok,wiec pisze :-)
zrobilam badanka hormonow 3dc.Oto wyniki (prosze fachowcow o interpretacje):
LH-7,27
hPRL-14,3
testosteron-0,68
FSH-5,62

Buziaki dla BBmaniakow ;-):-)

LH 3 dzień 2-13 norma (wiec jest ok)
PRL 3-15 wynik idealny
testosteron 0.7-5 norma (wiec jestes ponizej normy ale to doslownie niewiele... wiec mysle ze jest ok)
FSH 3-12 norma...
wiec wydaje mi sie ze wyniki sa ok...

to tyle co znalaznalazlam na necie... wiec nie mam 100% pewnosci...

Ostatnia edycja:
LH 3 dzień 2-13 norma (wiec jest ok)
PRL 3-15 wynik idealny
testosteron 0.7-5 norma (wiec jestes ponizej normy ale to doslownie niewiele... wiec mysle ze jest ok)
FSH 3-12 norma...
wiec wydaje mi sie ze wyniki sa ok...

to tyle co znalaznalazlam na necie... wiec nie mam 100% pewnosci...
te pozostale chyba ok :) tylko testosteron w gornej granicy (0,68) bo u mnie norma napisana 0,05-0,73. a jednostki to ng/ml
dzieki za pomoc,za 2 dni bede miala do odebrania androstendion,ale wyjezdzam na 10 dni wiec odbiore po urlopie.

to Pojadłaś?? Poćwiczyłaś??

pojadlam, pocwiczylam rano, teraz sie zabieram znowu:-)
jak tam przed tesowaniem...czy moge juz nazywac cie "mamuską to be"?...

no to idealnie, przynajmniej gin nie bedzie musial insektow odganiac i bedzie sie mogl skupic na wlasnej robocie:-D

Sandranana-nadal nie widze zwiazku pomiedzy "tz" a alessandro, sandro , portugalia, hiszpania itd...chyba ze tak go poprostu nazywasz "tz"???...a moze TZ to postac jakas z bajki czy cos i Twoj facet ma taka ksywke....a ja nie w temacie jestem:baffled:

A z tym banikem itd to wiem ze wesolo bywa, moi znajomi to malzenswto Alex i Alexa...tu dopiero sa jaja, bo pelne imiona niemal takie same i skroty tez:-):-)

I maja wspolny interes: alexandalexa.com:-) ciuszki dla maluszkow...ale - baaardzo drogie:-(

Szafirku-witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakos wogole nie wpadamy na siebie ostatnio na bb:-(

Kochanie-gdzie sie wybierasz na urlopik??? jak remoncik??? jak tarasik i lazienka????

Wyniki-najwazniejsze zeby LH i FSH byly bliskie 1. A dokladnie by ich stosunek nie byl wiecej niz 1,5...u Ciebie jest 1,3 wiec chyba ...jest dobrze...?

reklama
Mi sie także chce spać:sorry:synek już sobie drzemkuje co mogłabym to wykorzystać ale coś czuje że niedługo wstanie a ja bede wtedy w transie spania co tylko zmule się i doopa co wole już niekłaść się:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry