reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana

Ja mysle ze Wam sie uda naturalnie. Ale musza te pecherzyki zaczac pekac normalnie. Ja bym wniknela w ten problem glebiej bo to nie jest normalne. I to moze stopowac wsio

reklama
:-D:-D:-D
No ba :-) W ogóle mój M mnie dzisiaj rozbroił. Fakt, że my dopiero zaczynamy się starać o dzidzię i on nie jest za bardzo wtajemniczony w sprawy owulacji i w ogóle i dzisiaj zaczęłam się śmiać, że jak w ten weekend będzie owulka to normalnie ma ode mnie po d..., bo jedziemy na jakąś trzydniową imprezę i nie sądzę, żebyśmy tam serduszkowali. A on mi na to: "Ty tylko sprawdzaj czy się lepi i o nic się nie martw";-) Znaczy się o śluz mu chodziło :-)

hehe dobre ma podejście twój M:-)

A ja ku...wa jade jutro z tymi moimi pilkarzami na 2 dni. Moze chociaz troche mi przejdzie, jak sie na fajne ciala popatrzy (choc nie moge narzekac na mojego - ale jedno i to samo non stop sie moze znudzic :))

Kochana

Ja mysle ze Wam sie uda naturalnie. Ale musza te pecherzyki zaczac pekac normalnie. Ja bym wniknela w ten problem glebiej bo to nie jest normalne. I to moze stopowac wsio

Gdybym chociaż wiedziala gdzie tkwi problem to to wszystko było by dla mnie łatwiejsze.
A najgorzej jak nie wiadomo dlaczego.
No ale takie jest życie - zawsze qurwa coś.

Nie ma ku..wa ze cos. Trza wnikac
Co ci gadaja na te pekanie - ze szwankuje ? No musisz cos miec w hormonami no. Nic Ci nie daja zeby te LH zaczelo byc normalne ?

Hellooo...

Hanka to ty oprocz wielkich cyców masz jeszcze ogromne pęhcerze...No masakra..
To Ty tak samo rozpłodowa jak twój królewicz jestes...

Trzymam mocno kciuki za czwartek!!!

Loree..ciesze sie ze jest ok...

Lolitko ja tez bym sie wsciekla...Rzuc jakims talerzem o sciane to troche ulzy..

Nie ma ku..wa ze cos. Trza wnikac
Co ci gadaja na te pekanie - ze szwankuje ? No musisz cos miec w hormonami no. Nic Ci nie daja zeby te LH zaczelo byc normalne ?

Niet - pregnyl na pęknięcie jest tylko ale to doraźnie w sensie nie na leczenie.

A najlepiej że moja siora teraz przyjechała ze studiów do chałupy i polazła do gina bo się przejeła moim przypadkiem. I też ma policystyczne jajniki.
To musi być ***** dziedziczne.

Maja babka (mama ojca) cierpiala na niepłodność i urodziła starego jak miala 40 dopiero ale wtedy to się nie nazywało pcos.

reklama
tia... pregnyl sprawa jednorazowa.
mysle ze twoja sytuacja jest jeszcze gorsza od mojej bo ja sie ku..wa moge wsciekac - ale chociaz jest cos tam w planach konkretnego.

u ciebie to tgakie pelne zawieszenie - uda sie/nie uda. wkur..jace na maksa
nie wiem co nawet doradzic, ale ja bym zaczela od tych hormonow bo to wiesz napewno ze nie dziala

Do góry