romka
Fanka BB :)
Ja przypuszczam że może być jeszcze wrogi śluz dlatego chcę podejść do inseminacji. Dostane wspomagacze i zobaczymy.
QUOTE]
ciotka musisz uwierzyc ze bedzie dobrze!
jak tak czytam te wasze wpisy to jeśli wszystko dobrze pójdzie to nowych mam sie uzbiera! ale cóż nie wszystkim jest to pisane! czasem trzeba sie nieźle napracować! a ja zawsze myslałam że to takie proste! pozdrowienia dla wszystkich!)
myslalam tak samo,ze jak zachce nam sie malenstwa to bzykniemy sie raz i zajde a tu duuuupa,widocznei nie dla wszystkich to takie proste!
Hanka twoja IUI będzie udana za pierwszym razem...zobaczysz...trzymam mocno kciuki!
tak samo mi sie zdaje!
Patrysia
Czas szybko nie zminie. Zmeczona jestem bardzo psychicznie i taki cios w postaci kolejnych 30 dni ponad plan to juz dla mnie zalamka.....
prze****** troche bo czlowiek sie napali a tu nagle jakby w pysk dostal!
Wróciłam od urologa i powiedział, że ten zastój jest fizjologiczny. Macica się przesuwa na prawo i uciska na nerkę. Powiedział, że mam dobre wyniki jak na kobitę w ciążyMam tylko kontrolować i po porodzie zrobić usg.
super wiadomosci!
u nas na styczniówkach 2010 jest aż 5 kobitek które będą mieć bliźniakija powiem że pierwszy raz widziałam zdjęcie z usg z bliźniakami:-)
WOW ja jeszcze nie widzialam!
TAKZE POSTARAC MI SIE TU KOBITKI ZEBY CIOCIA ROMCIA CZYM PREDZEJ ZOBACZYLA!
seksik juz byl teraz tylko kolacja przy swiecach no i znowu seksik musze sie pochwalic ze zabral mnie do centrum handlowego 9i kazal sobie cos ladnego kupic wienc zaszalalam kuypilam sobie bluzeczke i spodniczke hihi![]()
swietnie trzymam kciuki za udany wieczorek!
pomecze mojego troszke przed spankiem i zobaczymy jaka temp bedzie jutro... trzymajcie kciuki zeby urosla i zeby nie spadala w dol...
QUOTE]
kciuki zacisniete!
trzymam kciuki!! ja mam nadzieje ze moja tez jutro skoczy.... dzis mnie jajniki tez pobolewaja ale nie tak jak wczoraj... testa owu nie robilam bo juz nie mam a w aptece mojej nie bylo....więc czekam..... dzis małża torche pomęcze, ale juz i tak sie nie nastawiam na ten cykl bo jakis pokrecony jest.......
no ciotka poszalalo sie w tym cyklu co hehe!![]()
Hanka twoja IUI będzie udana za pierwszym razem...zobaczysz...trzymam mocno kciuki!
Mam tylko kontrolować i po porodzie zrobić usg.
więc czekam..... dzis małża torche pomęcze, ale juz i tak sie nie nastawiam na ten cykl bo jakis pokrecony jest.......

i pewnie znowu dupa....