reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Już już...nie krzycz na mnie bo się w sobie zamknę:-) Zobaczę. Wiesz... Marzence też wyszedł cień cienia:-( między innymi dlatego nie chcę się cieszyć na zapas...
...
ja nawet mialam cień, a nie tylko cień cienia heheh ale na qiuck viue juz nie bylo nic.....:zawstydzona/y: ale ja zajączku mialam przeczucie ze sie nie udalo.....dlatego nie poszlam na betke....a ty wiem ze czujesz ze to jest TO :tak: trzymam kciuki !!:-D
Rodzinna firma sie kreci:-)))) tak trzymaj!!! Co sie bedziesz u kogos platala jak wlasny i prywatny maz daje ci prace:-))) I jeszcze otem w nocy solidnie wynagradza....:-)
Buziaki marzenko!

Nie lubie wodki!!!!!!! tylko nie wodki!!!!!!:baffled::no::baffled:
a żebys wiedziała ze ostatnio to porządnie wynagradza:laugh2:
BTW: tez nie znosze wódki:baffled:
Marzenka, co ty tam pichcisz??? Daj trochę:D
upichcilam zupke kalafiorowa i wlasnie sobie zrobilam przerwe i zajadam sie...:-D
tak :-D:-D:-D:-D:-D

ja nawet mialam cień, a nie tylko cień cienia heheh ale na qiuck viue juz nie bylo nic.....:zawstydzona/y: ale ja zajączku mialam przeczucie ze sie nie udalo.....dlatego nie poszlam na betke....a ty wiem ze czujesz ze to jest TO :tak: trzymam kciuki !!:-D
Może się jutro wybiorę tak jak radziła Kropeczka:-)
Zajączku - uciekaj na betkę. My z maleństwem zaciskamy kciuki a co 4 kciuki to nie dwa:-):-)
:-D:-D:-DDzięki Kasiu:-Dtakie kciuki to hoho:-) Jak się czujecie????

reklama
Witam się!
Zajączku po cichutku gratuluję... ale po co ci te wszystkie nerwy...proszę cię idź na bete będziesz miała 100 % pewności i już będziesz mogła się tylko cieszyć...

Do góry