Zajączek81
Fanka BB :)
też brzmi pysznie, ja mam troche inny przepis z serkiem mascarpone...niesamowite jedzonko!!!OK a teraz przepis na makaron TROFFIETTE z zielonym pesto:
potrzeba-:
Cześć Dzeni...jak się czujecie??:-)witam sie na chwilke...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też brzmi pysznie, ja mam troche inny przepis z serkiem mascarpone...niesamowite jedzonko!!!OK a teraz przepis na makaron TROFFIETTE z zielonym pesto:
potrzeba-:
Cześć Dzeni...jak się czujecie??:-)witam sie na chwilke...
Gratulacje:-)
Czekam...ale z gratulacjami tez poczekajcie...;-)co u Ciebie Madziu??Poczekaj troszke;-)
Dzięki Kropeczko, miłego dnia:-)ja tez juz uciekam...wpadne wieczorem!
caluski i udanej kolacyjki i tego "potem" Zajączku!!!:-)
Czekam...ale z gratulacjami tez poczekajcie...;-)co u Ciebie Madziu??
I tym razem niestety:-(Poczekamy zobaczymy...jak u mnie. Co ma byc to bedzie;-)A u mnie po staremu;-)Tak sobie mysle,ze jutro@ przyjdzie bo mnie cos w krzyzu boli,a to na ciote tak mysleI tym razem niestety:-(
ja nawet mialam cień, a nie tylko cień cienia heheh ale na qiuck viue juz nie bylo nic.....Już już...nie krzycz na mnie bo się w sobie zamknę:-) Zobaczę. Wiesz... Marzence też wyszedł cień cienia:-( między innymi dlatego nie chcę się cieszyć na zapas...
...
ale ja zajączku mialam przeczucie ze sie nie udalo.....dlatego nie poszlam na betke....a ty wiem ze czujesz ze to jest TO
trzymam kciuki !!
a żebys wiedziała ze ostatnio to porządnie wynagradzaRodzinna firma sie kreci:-)))) tak trzymaj!!! Co sie bedziesz u kogos platala jak wlasny i prywatny maz daje ci prace:-))) I jeszcze otem w nocy solidnie wynagradza....:-)
Buziaki marzenko!
Nie lubie wodki!!!!!!! tylko nie wodki!!!!!!![]()

upichcilam zupke kalafiorowa i wlasnie sobie zrobilam przerwe i zajadam sie...Marzenka, co ty tam pichcisz??? Daj trochę![]()

tak

Może się jutro wybiorę tak jak radziła Kropeczka:-)ja nawet mialam cień, a nie tylko cień cienia heheh ale na qiuck viue juz nie bylo nic.....ale ja zajączku mialam przeczucie ze sie nie udalo.....dlatego nie poszlam na betke....a ty wiem ze czujesz ze to jest TO
trzymam kciuki !!
![]()
Zajączku - uciekaj na betkę. My z maleństwem zaciskamy kciuki a co 4 kciuki to nie dwa:-):-)

Dzięki Kasiu
takie kciuki to hoho:-) Jak się czujecie????