reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

doczekacie sie dziewczyny II kresek wszystkie ja jeszcze sie udzielam na innym forum i na prawdę były tam dziewczyny które przy PCOS i innych wynikach kiepskich doczekały się dzidziusiów teraz są szczęśliwymi mamusiami z ciężką walką o maluszka
walczcie o kruszynkę i głowa go góry ;-)

reklama
Chyba mnie grypka zbiera:-:)-(
Nie daj się chorobie;-);-)

nie załamuj sie tak hop siup przed chwilka widzialam wykres na 28dni.pl z betą 2350 a progesteronem 14,9!!!!!!!
O dziękuje za informacje. Jak ja szukałam to było, że 8 dni po owulacji miały progestreon na poziomie około 60.

Clostilbegyt - czy któraś z Was brała? A może wiecie coś o jego skuteczności? I czy skutki uboczne naprawdę są taaaak straszne jak w ulotce?? Dzisiaj wieczorem wezmę pierwszą tabletkę...
Mi się udało w 3 cyklu z clo zajść w ciążę. Ale na krótko niestety:no:

I za mnie tez trzymaj kciuki zeby @ nie przylazla:) bo powinna byc lada chwila:)
Trzymam kciuki żeby nie przyszła;-)

Dziewczyny u mnie dzis tragedia.............
żle się czuję..wrocily do mnie moje schorzenia neurologiczne i męczę się caly dzien...Dzis jak wracalam z urzędu, moj mężuś wziął mnie na dzialeczke i pokazal nasz domek.Taką mi niespodzianke zrobił!!!! wszystko sam, swoimi rękami..tak sie bidak opracowal....ach...kocham go!!!!!!!!ide się uczyc, nic nie umiem na jutrzejszy egzamin...
Życzę zdrówka.
Super niespodzianka:tak: Trzymam kciuki za egzamin;-)

Witajcie Drogie koleżanki Staraczki!!
Przepraszam Was wszystkie za nieobecność, może jeszcze mnie pamiętacie?Pozdrawiam serdecznie wszystkie Starające się Koleżanki i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona po raz drugi.
Całuski:-)
Witaj. Zawsze możesz do nas wrócić.:tak::-D

Zebralo mi sie jakos na placz maz w pracy a ja nawet nie mam sie do kogo przytulic wszystko do bani boze czemu to ie jest takie proste ze chce fasolke i ona juz jest czemu musimy tak dlugo czekac ? czemu
Przytulam wirtualnie, buziaczek. Uda się zobaczysz, będziesz mamą:tak:

a ja właśnie zrobiłam sobie test owulacyjny i sa dwie grube krechy :szok: :-D chyba nie jest za wcześnie na takie testy??chodzi mi o porę może powinnam póżniej zrobić?? a czy tabletki na pęcherz mają cos wpływ na to?:zawstydzona/y: pewnie głupie pytanie ;-)
O tebletkach to nie wiem ale testy lepiej zrobić wieczorkiem

sisi86 już weselej!
ja spadam oglądać dr Housa, wpadnę za godzinkę;-)
Też lubię Housa:tak:

U mnie humorek trochę lepiej.

Lilu a co u Ciebie? Nie było owukli? Całuje mocno;-)
Marzenixx a Ty jak się czujesz słonko?

Już po serialu :-)
nawet nie myślałam, jak pisałam że "wpadnę" ma drugie znaczenia, ale oczywiście że mogę "wpadać";-) tego też Wam życzę:-D

reklama
Do góry