P
patrysia*
Gość
ANDZIA wow ja takze cie podziwiam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ech, no dzisiaj nie szaleję tak, jak wczoraj ;-) Nic dzisiaj nie zepsułam ani nie wylałam, niczego też nie poturbowałam autem. Dzień uważam za udany. Jutro do lekarza nie pojadę, bo M ma rano rozmowę o pracę, bo zmienia i jadę z nim, a jak wrócimy to tylko dopinamy walizki i jedziemy na weekend z tymi znajomymi M, co byli wczoraj. Mieliśmy sobie odpuścić, bo ja powiem szczerze, nie bardzo chciałam jechać jakoś... Poza tym M z tą nogą... No ale w końcu podjęliśmy decyzję, że jedziemy, a jak będzie nieciekawie, albo coś się będzie działo z jego nogą, to wsadzam go do auta i brykamy do domku.Asiq - skoro dzis już nie rozrabiasz to pędź do lekarza jutronigdy nie wiadomo co Ty jutro nawywijasz;-)
jadę na weekend do babci w lubelskie a potem do Zakopanego na kilka dni - buziaki dla Ciebie![]()
Kochanie, nie trać wiary... Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Będziesz tulić swoje maleństwo do serduszka. PrzytulamDzięki dziewczyny za pocieszenie
wogóle jakiś płaczliwy dzień mam...![]()
O jaki słodziak... Cudo

HANKA gdzie jesteś miałaś na 18 być z powrotem!!
opowiadaj wszystko ze szczegółami!!!

a ja taka ciekawa jestem jak jej poszło!!!
o to to pewnie naturalnie poprawiająmoze swojego m meczy a my przezywamy...:-):-):-)