Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jadę na weekend do babci w lubelskie a potem do Zakopanego na kilka dni - buziaki dla Ciebie
kończyłąm nadrabiac i zmykam do koleżanki - proszę nie piszcie tyle![]()
Kochane @ brak tak więc jutro kupie test i w sobote z rana testuje,bo to juz duze opóżnienieMam nadzieje ze bedzie pozytywny,no ale jeszcze wole sie nie cieszyc zeby nie zapeszac
Buziaczki dla wszystkich laseczek
;-)
Ja dziś przez ten upał nie poszłam do pracy. Pojechałam do sklepu i kupiłam mega wielki parasol zeby jakos wytrzymac na tarasie.
A wieczorkiem zjedlismy wielkie lody na ochłodzenie.
Jak jutro tez tak będzie to się zastrzelę chyba. Nienawidzę takich upałów.
niestety ale czy pracodawcy w polsce nie umieją rozrozniac co kto robi.. informatyk to informatyk a nie osoba co robi wszystko.. wyklada towar, sprzedaje go, obsluguje klientow.. i jeszcze nie wiadomo co..
widzę że zaczynasz w zakupowy szał wpadać
i dobrze najwyższy czas sobie poszaleć:-)
Cześć laski;-)
A pozatym, czekam na wieści o zajączka , madzi84 no i wielmożnej Hanki !!!
Wstawać śpiochy!!!!!!![]()

już sprawdziłam jednak jest wysoko i otwarta na owukochana tak jest u mnie trzeba wyczuc jak jest przy @ u siebie i tak bedzie na owulke tak na moje

Loree - ja gdybym tylko czytała to by poszło krócej ale ja jeszcze odpowiadam i to trwa dłużej - po weekendzie jednak myślę, że nie dam rady nadrobić - albo zrobię jak Lilu - przeczytam i nie będę cytować albo poproszę o to strezczenie - zależy ile naprodukujecie stronAndzia Ty jak masz do nadrobienia tyle stron to może poproś o jakieś streszczenie? Przecież nie ma sensu siedzieć cały dzień i nadrabiac zaległości. Nikt tu nie będzie miała pretensji, że czegos nie doczytałaś.

słodkie są ciuszki dla takich maluchów - super:-)Oto przykładowe ciuszki dla mojej Malwinki :-)
i Olica

Dżeni kochana napisz mi proszę jak już będziesz miała ten łańcuszek w rekach jakie masz wrażenia i czy sie opłaca u niego kupowacja własnie zakupiłam u tego goscia łancuszek,w tym tygodniu....zobaczymy ja dotrze do dam znac......i przy okazji,takiego bym nie kupowała-miałam taki i szybko pekał ma fajny ale i dziwny splat....

cześc Gosiu ja też sobie zaraz zrobie kawkęWitam, sie z rana - oczywiscie z kaffka:-):-) u nas w nocy tez fruwalo ale nie az tak strasznie jak we wrocku...na szczescie ale pranie z balkonu sciagalam o 2.30 w nocy...
czesć Andziu jak to nic nie robisz a to nadrabianie na BB to ciężka harówkaCześć Dziewczyny

zaraz zmykam do ogródka trochę chwastów powyrywać bo juz wczoraj M na mnie nakrzyczał, że nic nie robię na tym urlopie tylko siedzę przed komputerem - co jest nieprawdą ale...
a potem jak się zrobi upał to nie będę siedzieć na dworze![]()
Jak wpadłam przed południem w środę do ogrodu to do domu przyszłam około 15-stej po południu. Prawie 5 godzin tam spędziłam a towarzyszył mi tylko pies (ogród jest za stodołą a obok tylko szczere pola poza sąsiadem jakieś 200m dalej ma chatkę ale nic nie widać i słychać bo zamiast ogrodzenia ma tylko wysoki mur) ale zrobiłam prawie wszystko, bo została mi tylko sprawa truskawek a to bardzo ciężko, bo krzaczków jest od za******* i ciut ciut a trzeba poobcinac pędy i zostawic tylko pierwszą flance od głównego krzaka i zchakac wszystko.