reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

jestem jestem...
tylko się nic nie dzieje.:)
Ja bym chciała jak kiedyś ze 60 góra 62... teraz też miałam ponad 66 jak się ostatnio ważyłam.... i tak schudłam od wiosny ze 2 kilo ale co to jest...

reklama
WITAM KOBITKI:-)

Jutro kupuje i odrazu zrobie tescik mam nadzieje ze bedzie pozytywny,bo wtedy plany sie zmieniają,trzeba wracac do Polski.Trzymajcie kciuki:tak:Wieczorem sie zjawie napewno z wiadomosciami:tak:Całuski:-)

no czekam czekam:-)

Oto przykładowe ciuszki dla mojej Malwinki :-)

och jakie śliczne kurka teraz jak patrze to już chce kupować a musze ten miesiąc poczekać aby być pewna:sorry::-D

Dziewczyny zrobiło mi się tak bardzo smutno jak usłyszałam w wiadomościach, że przez burze w Łudzkiem zgineła 24 letnia kobieta w ciąży:-(

:-:)-:)-(

Hej dziewczynki...

troche mnie nie bylo, a Wy tak tu piszecie o streszczeniu.... moge prosic? :-D

no witam witam:-)

zrobilam test..1 kreska..

przykro mi:-(

aj daj spokój. nadal nie wiem co z wyjazdem:( nie powiedziałam, ale jak pisałam wcześniej dzisiaj chciałam zrobić wielką konspirację. Rano z cichacza test. później do przychodni (najpierw się wystałam w jednej - dalej od domu żeby nikt mnie nie widział) ale jak się okazało że na wyniki tydzień!!! to pojechałam do tej co jest blisko mnie (i moich teściów) podjeżdżam a tam teść ze szwagrem sobie idą... no czujesz??? więc zadzwoniłam do M. i już mu napomknęłam:)

Ej, nie przezywaj się, dobra?? Jesteś u Pani:-)
Cześć Madziula:-)

DZIEŃ DOBEREK MALEŃKA

Magda - co Ty narozrabiałaś:szok::szok::szok:
A nic tylko ja tu u siebie w bloku jestem takim "cieciem" w czynie społecznym ;-):rofl2: i mieliśmy tu troche problemów i potrzebawaliśmy konsultacji z dzielnicowym jak to rozwiązac,no to go zaprosiłam i se pogadaliśmy

Kotuś testa też zrobiłam rano. Znowu cień cienia cienia.... miałam nawet nic już Wam nie mówić. Więc nadal nie mogę tak zrobić. A betka zrobiona. Wyniki najwcześniej w poniedziałek:-:)-:)-(
A i tak mi się chyba nie uda. Rana pełna konspiracja, najpierw test później niby wcześniej do pracy. Podjeżdżam do przychodni, a tam teść ze szwagrem idą. I Musiałam powiedzieć M. że byłam zeby nie zrobił wielkich oczu jak go się spytają..
Także ch* bombki strzelił.:-(
Uuuuuuuuuuu :-:)-:)-( kurcze,że tez musieli własnie tam leźć,no :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

kurcze ale sie ucieszylam...

zadzwonilam wlasnie do takiej silowni ktora prowadzi mistrz kulturystyczny..no i mam na poczatku przyszlego tygodnia spotkanie z instruktorem-dietetykiem ktory przeprowadzi ze mna wywiad i ustali mi program cwiczen i umowi sie ze mna na prywatny trening :))) ajaja...ale sie ciesze :)))
O nie! Chcesz uciekać z sekcji Grubasów do szczypiorów?:szok:
No dobra zgadzam sie :-D:tak:
I zostane sama,osamotniona i jak słonica zapasiona :-:)-:)-(
Dziołchy ja ponad 70 kg waże więc prosze Was przestańcie z tym że jesteście grube.Ja mam prawie 20 kg nadwage i co mam powiedzieć i zrobić.
Po skończeniu diety przytyłam i co :baffled::-:)-:)-(
dziewczynki uciekam lece na zakupy
do potem papa
Udanych łowów :-D:-):laugh2:

Ostatnia edycja:
Jestem Lachony.

Zrobie se kawe i was poczytam.

Wszystko OK - strasznie mnie tylko dzisiaj bolą jajniki chyba pęcherze pękają, ból nie do wytrzymania - chodzić nie mogę.

Lekarz kazal mi natawić się na ciążę, ale to tak łatwo powiedzieć. Przychodzi @ to człowiek wariuje.

Witam witam :)

Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki :)

Mamy już wózek (bebecara), łóżeczko wybrane - Drewex, pościele (śnieżnobiałą - bo pasuje do wszystkiego i w misie), słupek-szafkę dla malucha, osobny kosz na pranie (w misie) i wiaderko na pieluszki bo... postanowiliśmy pieluchować naturalnie i mamy zamówione pieluchy flanelkowe wyprofilowane i otulacze na pieluszki i cuda wianki i niewidy (co kosztuje i tak taniej od jednorazowych a jet równie skuteczne w dzsiejszych czasach, wystarczy wrzucić do pralki, anwet prasowac nie trzeba...)

A !! i matę edukacyjną mamy - taką żeby dziecko sobie położyć i kocyk w misie zamówiony :) I w ogóle...

Zdjęć nie wstawiam bo ich nie mam :(

Przesyłam już potężne fluidy ciążowe (bo ważymy jakieś 600-700g)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
cześć Sandruśka:):) Żyje ten twój TŻ czy nie??? Biedak pewnie zipie jak go wymiędliłaś:D

hej kochana... zyje zyje :-):-):-) ale tak mysle go jeszcze pomeczyc dzisiaj bo podobno 2 dni po skoku mozna jeszcze sie starac i cos z tego moze wyjsc :-):-):-D:-D wiec powtorka z rozrywki dzisiaj bedzie... jak cos to testuje 4 sierpnia... jesli 3 nie spadnie... bo zawsze dzien przed okresem leci mi w dol... :crazy::crazy::crazy: menda jedna...

a co tam u ciebie kochana?? jak samopoczucie??

Do góry