Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hanka ja obstawiam wersję numer 2 - bliźniaki! Cycki będziesz miała po kolana:-):-)

2 !!!!Także możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC
ty to sie trzymasz kochana, naprawde! 5 kg to jak nic!!! super ! :***Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie![]()
Witam witam
Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki
Mamy już wózek (bebecara), łóżeczko wybrane - Drewex, pościele (śnieżnobiałą - bo pasuje do wszystkiego i w misie), słupek-szafkę dla malucha, osobny kosz na pranie (w misie) i wiaderko na pieluszki bo... postanowiliśmy pieluchować naturalnie i mamy zamówione pieluchy flanelkowe wyprofilowane i otulacze na pieluszki i cuda wianki i niewidy (co kosztuje i tak taniej od jednorazowych a jet równie skuteczne w dzsiejszych czasach, wystarczy wrzucić do pralki, anwet prasowac nie trzeba...)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Także możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Rozpoczynamy terapię pozytywnego myślenia - a jak będzie co innego to kupie skrzynkę piwa i będę zapijać smutki na BB.
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC

Dzień dobry:-)
A my już po wizycie u ginki.
Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie![]()
Cześć Passingby:-):-) Dawno CIę nie byłoWitam witam
Kto zafasolkował? Poziomka czyżby? Ciche gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja jak OLICA cuszki juz poszykowane (11 pajacyków, 9 bodziaków, 6 kafatanikow, 4 spodenki, czapeczka, dwa śpiworki - ale jeden od nosidełka więc się nie liczy) musze dokupić skarpeciory i niedrapki oraz czpeczke zimową i buciki
Przesyłam już potężne fluidy ciążowe (bo ważymy jakieś 600-700g)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeeeeju, jeszcze Ci się owu nie skończyła a Ty już o @ myślisz. Uspokój się, ciesz się facetem i seksem i czekaj cierpliwie:-)hej kochana... zyje zyje :-):-):-) ale tak mysle go jeszcze pomeczyc dzisiaj bo podobno 2 dni po skoku mozna jeszcze sie starac i cos z tego moze wyjsc :-):-)wiec powtorka z rozrywki dzisiaj bedzie... jak cos to testuje 4 sierpnia... jesli 3 nie spadnie... bo zawsze dzien przed okresem leci mi w dol...
menda jedna...
no cos ty...nie uwierzy. Wiedział że mam miec w tym tyg. Zreszta był przed chwilą i troszkę rozmawialiśmy.
Jak cos bedzie podpytywał to powiedz,że sie nakręca bo @ dopiero masz dostać za tydzień-moze uwierzy
:-):-) Aj tam, już dość tej konspiracji:-)Zajączku - nie jest głupi to się domyśli i po pracy będziesz sie musiała spowiadać Mu ze wszystkiego![]()
:-):-):-) to super że się dobrze czujecie:-):-)![]()
Ja się czuję fenomenalne dobrze, nic mi nie jest a reszta super w porządku - zancy mała kopie, w poniediałek zaliczamy usg 3d wiec się ją obejrzy
cośmy tam wyprodukowali
Jedynie moja matka jest prawdziwą suką ale to osobny temat... pozdrawiam was serdecznie
![]()
Nie mogą:-JUUUUUSTYYYYYNKOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
A nie mogą Ci zrobic tego wyniku na dziś popołudniu??????????
Czemu u Was trzeba tak długo czekac?????

Przestań!!!!!!!! Ty nie umiesz mysleć pozytywnie?? Mistrzyni opieprzania za to że ktoś ględzi??? Bo na prawdę nakopę Ci do d*. Mężoskie żołnieże jak byki, twoja jaja jak meteoryty. Dobrze będzie:-)Powiedział mi że teraz najważniejsze żebym była dobrej myśli, żebym myślala pozytywnie i nawet zgodzi się mi dać wspomagacze jeżeli to sprawi że będę spokojniejsza i bardziej pewna powodzenia.
No ale powiedziałam że nie muszę na siłę brać leków i postaram się myśleć pozytywnie i uwierzyć że może mi się udać.
Tylko jak dostaje @ to jakby mnie ktoś w pysk strzelił, i czlowiek walczy żeby nie zwariować.
No przecież od dawna wiadomo że trojaczki. Ja biorę jedno jakby coTakże możecie obstawiać, uprawiać hazard moim kosztem moje drogie koleżanki.
Mamy 4 możliwości:
1. Trojaczki
2. Bliźniaki
3. Jedynak
4. NIC

Cześć ChuderlaczkuDzień dobry:-)
A my już po wizycie u ginki.
Na plusie mam 5 kg ;-) Wszystko ok następna wizyta za 3 tygodnie![]()

Niunia uspokój się bo wnerw źle na cerę działa;-) Tego nie przeskoczysz. Biorą ch* po parę tysięcy pensji (to minimum) i śmią uważać że jakieś 3 tysie można zakładac rodzinę.Wpadłam na chwile wyrazić swoje oburzenie co do zamiarów becikowego w 2010 rokute debile z rządu o*******.